Düzeltilmiş Metin: Herkese iyi hafta sonları diliyorum. 2021 yılında 142.000 km’de satın aldığım aracım şu anda 222.000 km’de ve bu süre zarfında hiç triger ile ilgili bir işlem yapmadım. Zincirli bir sistem olduğu için değiştirmeden önce ses yapması gerektiğini söyleyenler oldu. Ancak, yine de endişelerim var. İhtiyacım olduğunda bu parçaları bulamamaktan korkuyorum. Bulunduğum ülkede şu anda sadece su pompası ve zincirini bulabildim, fakat başka parçaların da değiştirilmesi gerektiğini duydum. Belki forumda Hyundai yetkili servis çalışanları veya yedek parça satıcıları vardır. Yakında Türkiye’ye gelmeyi planlıyorum ve gelmişken bu parçaları almak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Triger seti ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Set içeriğinde hangi parçaların bulunması gerekiyor? Bazı setlerde 7-9 parça varken, bazıları sadece 5 parçadan oluşuyor ve bu durum kafamı karıştırıyor. Aşağıda motor numarasini sizlerle paylaşacağım ve bir toptancidan aldigim parça numaralarını paylaşacağım sizlerle G4ND 2.0L ENGINE installed on Hyundai Sonata 6 (YF) in 2012 - 2014; Sonata 7 (LF) in 2014 - 2019 Timing Kits OE: 24321-2E300 24410-2E300 24420-2E300 24430-2E300 24440-2E300 Su pompası: 251002E000 Başka birisi de bana İtalyan Masterkit firmasini onerdi ama parcalar aracim icin uyumlu mu degil mi anlayamadim çünkü icerigindeki numaralar farklı. 77B0266K Yardımcı olabilecek varsa, şimdiden teşekkür ederim. Sent from my SM-S928B using Tapatalk
sonradan alacağınız orjinal olmayan dişlilerin kalitesi orjinal ayarında olamaz, çatlak yada aşınma yoksa dişli değişmenize gerek yok.
Anladim ama mesela 1 ay sonra ses gelmeye basladi ne kadar süre kullanabiliriz? Hazir olsun istiyorum sadece malzemem Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sitelerine yazdim.oem numaralarini ama cikmadi mail attim teşekkürler Sent from my SM-S928B using Tapatalk
uyumlu başka bir model olmadığı için yetkili servis harici temin edemezsiniz. 24321-2E380 zincir kodunuz.
hayır, ayrı satılıyor. set haline getirilmemiş. muhtemelen söküldüğünde aşınma durumuna göre servis parça takıyor.
Serviste bu parçaları bulunur degil mi ? Yani tr de hizmet alabilirim sorunsuz? Kendim parca almama gerek yok bir de bilginiz dahilinde ise takibi fiyat bilgisi verebilir misiniz? Sent from my SM-S928B using Tapatalk