Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

triger kayışı

'Accent Forum - Club' forumunda sicakseven tarafından 10 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,567
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  2. sgiritli

sgiritli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Coşkun hocam merhaba,
    bende de 2005 modem 1.3 admire araç var. aracı alalı 5-6 ay kadar oluyor. alırken satan kişinini yağı yeni değişti lastikler sıfır gibi laflarına maruz kaldıksa da bi ustaya komple gösterip öyle aldık. fakat aracın triger kayışının da bujilerinin de ne zaman değiştiği belirsiz. aldığım kişiden de tam bilgi alamadım. araç suan 95xxx de. 100.000 bakımında içimin rahat etmesi için trigeri de değiştirmek istiyorum. istanbulda yardımcı olurum demişsiniz bana da bir fikir verebilirseniz çok sevinirim.. herkes yazmış ben de danışmak istedim 175 liralık yakıt ile 610 km yol aldım çeyreğe yakın da depoda kaldı. 200km ye yakın da 140-150 km/h ile gidilerek bu ortalama yakalandı. hava filtresi bujierin değişimi daha da etkiler mi?

3. ermec

ermec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar benimkide değişmesi gerekiyor 1,5 crdi
    serviste masrafım ne olur dışarda ne olur bilen varmı bide bizim Gaziantepte japon hasan diye bi yer var japon parçalar kore parçaları getiriyor japon malı 1. kalite mal diyor kayışlar gergi kasnak falan filan hepsi 130 tl dedi randıman alabilirmiyim yoksa orjinal parçamı alayım o ne kadar bilemiyorum ustaya sordum bakımlar ve kayışları takma 120 alacak total 250 tutuyor servis kaça yapar acaba

4. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,573
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    * Mevkinizi bildirirseniz yardımcı olunabilir.

*175 Tl lik yakıt mı yoksa bir depo 175 TL geri çeyrek kaldı mı?
    zaten 1 lt benzin 3.67.
    1 depo BENZİN 45 lt olrtamala 166 tl ye dolar.
    +9 tl lik benzin almış ve totalde 610 km yapmış görünüyorsun.
    ÇEYREKTE KALMIŞ!

En iyi şartlarda benzin ile uzun yolda 90-120 km arası 270-280 yakarsa
    45 litre ile 600 km de depo biter.

bu durumda 45 litre ile 610 km yapmış görünüyorsun.
    çeyrek kalma ihtimali olamaz

Hesap hatanız var gibi...

5. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,573
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Yerli ve ithal kaliteli ürünler mevcut. İllaki servis ürünü olma kaidesi olacağını sanmıyorum.

Garantide iseniz Servis ile devam ediniz.
    Araç garanti dışında ise KALİTELİ , işinin ehli bir özel servis yad astanız ile
    devam etmenizi öneririm

Düzenleyen : Ogun

6. sgiritli

sgiritli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Üstadım yola çıkarken benzin hesaplama gibi bir amacım olmadığından rakamlarda kaba taslak vermiştim sadece merakımdan soruyorum asıl sorum buji ve hava filtrelerimi değiştirirsem daha ne kadar fark görebilirimdi? Bazı araç sahipleri bu değişimlerin yakıtta çok daha iyileştirme yapacağını söylediklerinden sadece kaba bir hesap yaptım. yola çıkmadan önce depomda çeyreğe yakın benzin vardı ve 100 liralık yakıt alındı. daha sonra yine çeyreğe düşünce 75 liralık yakıt daha alındı. 3,65 liradan litresi.. eve tekrar gelindiğinde çeyreğe yakın yine yakıt vardı. benzin aldıktan sonra sayacı sıfırlamıştım tam 626 km yazıyordu. amacım tam kaç kuruş yaktığını hesaplamak değil de bakım yapıldıktan sonra daha ne kadar farkedeceğidir? İstanbul / Gaziosmanpaşa dayım mevki olarak yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Bu Sayfayı Paylaş