Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

trıger kayısı

'Getz Forum - Club' forumunda TLGYLDZ tarafından 30 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mantıklıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

2. sedatu

sedatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar günaydın herkese.ben aracın trigerini değiştirmek için parçaları aldım.şimdi sıralıyım size neler aldım.
    -triger seti komple - klima kayışı -vantilatör kayışı (toplam 3 adet kayış triger setinin dışında sonuncusunun ismini hatırlamadım) -yağ filtresi -hava filtresi -ön fren balataları -4 adet buji -ototmatik vites yağ filtresi -kartel tapa contası -conta -balata temizleme spreyi.evet arkadaşlar aldığım malzemeler bunlar hepsini servisten aldım orjinal parçalar.toplam tutarı 195 tl nakit ödedim sizce nasıl fiyatı.sonra arkadaşım takıcak parçları serviste çalışıyor kendisi özelde dükkanıda var hafta sonu takıcaz inşallah.

3. görsoy

görsoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun hangi servisten aldınız aracınız kaç km de aracınız benimde böyle bir işleme ihtiyacım varda

4. sedatu

sedatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aracım 2004 1,3 otomatik. servis te tanıdıklarım olduğu için indirimli aldım parçaları eğer almak isterseniz yardımcı olabilirim.sorarım arkadaşlarıma senin içinde fiyat alırım.

5. görsoy

görsoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

benım aracım 1.3 2005 model manuel km50.000 oldu.
    50.000 bakımı ile trıger değişiminekadarolabılır oturduğum yer esenler yakınlarda ise benım içindebir fıyat ögrenebilirsen memnun olurum benım bu konularda pekfazla bır bılgım yok https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

6. sedatu

sedatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende üsküdardayım esenler uzak sayılmaz senin içinde fiyat alırım ne zaman yaptırmayı düşüdüğünü söle ona göre konuşurum arkadaşımla.

7. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Geçen sene bir yakınımın 1.3 ünün trigerini sanayide değiştirmiştim.Triger kayışı ve alternatör kayışı bunları kayış satan bir yerden almıştım bire bir hepsi var dayco marka.Bilyeyide japon-kore satan bir yerden almıştım.Hepsi 40 lira tutmuştu.Özel bir serviste de taktırmıştım.Yağ filtresi,magnatec yağ,hava filtresi de değişmişti.Hepsine 150tl vermiştim.Egzosa da 5tl ye bir yama yaptırmıştım sıfır gibi olmuştu.

8. görsoy

görsoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    üsküdar uzak değil ama işim gereği pek fazla müsait olamıyorum yani daha yakın yer olması gerekiyor yinede sagol

9. görsoy

görsoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    osman abi dedigin gibiyse gayet uygun hadi busenede olsun 200lira ben oto pratige gittim sadece işcilige 150lira istediler

10. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Arkadaşlar eski bir konu başlığı , gözüme takıldı , yorumları okudum şaşırdım .

Triger kayışı için 60.000 yada 4yıl denmiş , aracımın58 bin bakımında triger değişmemiş 1 yıl sonra , 69.000 bakımındada değişmedi triger. Hani Servise masrafı ne olursa olsun tam bir bakın yapın diyorum adamlar trigerden bahsetmiyolar müşteriye ne iştir anlamadım?

Ne yapmam gerekiyor. Trigerin zayıfladığını çekiş gücünden mi anlarım??
    Düzenleyen : mert_driver

11. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sizde Kayış Olmaması Lazım..Dizellerde Zincir Vardı....Zincirin Ömrü 100000 İn Üstündeydi Okuduğum Kadarı İle..

Düzenleyen : Ersin Cerrah

12. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Bilgilendiirme için teşekkürlerhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

13. xberk

xberk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba, 2005 1.3 otomatik getz aldım, araç 36.000 km'de. Trigerin değişip değişmediğini bilmiyorum. Km çok değil, birkaç ay daha idare eder mi acaba.. yada değiştireyim ne yapalım.. internette 40-60 tl arası triger seti fiyatları (dayco).. V kayışı, klima ve direksiyon kayışları da 10'ar TL'den 30 TL. İşçilik için ne kadar alırlar sanayide, fikri olan var mı?
    Bir de km henüz çok az olduğu için sadece trigeri değiştirsem (hayati bir parça olduğu için) olmaz mı? Diğer kayışlar triger sökülmeden sonradan değiştirilebilir mi, mesela 60.000'de?

14. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Kayışlarını sanayide yada serviste kontrol ettir eğer eskiyse mutlaka komple değiştir derim.Yada öncesindeservisi bi arayın kayıtlarına baksınlar eğer serviste degısım olmussa kayıtlarında vardır. Triger seti aracınız için hayatı bır parca bence servise gidin.

15. xberk

xberk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler, trigerin hayati önemi olduğunu biliyorum, aslında öğrenmek istediğim; ben trigeri değiştirtsem, daha sonra V kayışı, direksiyon ve klima kayışlarını ayrıca değiştirebilir miyim? Yani bu kayışların değişmesi için trigerin yeniden sökülmesi gerekir mi? Eğer öyleyse, triger söküldüğünde tekrar takılamayacağı için yeniden değiştirmem gerekir :(

16. xberk

xberk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bir de hangi serviste değişim yapıldığını nereden bileceğim? Yani hangi servisten sorgulama yapacağımı bilmiyorum, bunların ortak bir data ağı yoktur sanırım.

17. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    <blockquote ="webkit-indent-blockquote" style="margin: 0 0 0 40px; border: none; padding: 0px;"><div style="text-align: left;">İstediğiniz servisten öğrenebilirsiniz.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifHazır triger olayına girmişken hepsini değiştirin. Ayrı ayrı degısım olurmu onu bende bılmıyorum. </blockquote>

18. xberk

xberk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  19. egs1905

egs1905 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    istanbul bayrampaşada sanayinin orda hyundai yedek parça satan yer vardı. büyük bir yer, cadde üzerinde.piyasaya malı bu adamlar dağıtıyor diye biliyorum. her parça mevcut adı tam aklıma gelmedi. ordan yedek parça alan varmı arkadaşlar?

20. inanpolat

inanpolat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    inan polat
    Yaşadığınız Şehir:
    62-TUNCELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    70000 de 2004 getzin 60000 bakımını yaptım.triger seti ve klima kayışı değişti. 300 tl para verdim serviste...selamlar

Bu Sayfayı Paylaş