Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Triger hakkında iki soru

'Accent Forum - Club' forumunda Metehan_Live tarafından 4 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. dominant

dominant Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar...Bir sorum olacak...benim 2008 accent dizel arabam var egzantrik zincirli araç 102 binde acaba kaç kmde değişiyor ....bazı arkadaşlar değişmez diyor motorun ömrü kadarmış...bilgisi olan var mı acaba?

2. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    şakır şukur ses gelmeye başlarsa değişir. zira aynı durum triger kayışı yerine zincir kullanılan araçlarda da vardır. amaen kesin çözüm servisten bilgi almak olacaktır

3. lord35

lord35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    triger dahil tüm kayışlar değişti,dışarda bu parçalara 130 tl istiyorlar+işcilik toplamda 200'ü geçiyor.o yüzden garantili olması ve kafamın rahat olması sebebiyle 130 tl lik bir fark çok değil:)

4. semih_16

semih_16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    semih mermer
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    merhaba arkadaşlar admire 2005 crdi daha yeni aldık önceki sahibi trigerin 65.000kmde degiştini söyledi suan araç 116.000de trigeri değiştirmeli miyim? kaç bin kmde değişim gerekli bilgisi olan arkadaslar cevaplayabilirse sevinirim.

5. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    normalde benim bildiğim 60 bin km'de bir kayışlar ve triger değişir. bence yeni aldıysanız 120 bini beklemeden değiştirin. eğer sorun olursa büyük masraf açar. zaten çok pahalı bir parça da değil. kayışlarla birlikte 100 tl parça tutsa 100 tl de ustaya verseniz 200 tlye iş hallolur. biz bir arkadaşa milenyum kasa accent aldık. kayışlar triger dahil değişti, hava ve yağ filtresi servisten alındı orjinal 17 tl, polen filtresi 10 tl yan sanayi, yağ castrol magnatec 55 tl. üst kapak contası 10 tl, bujiler ngk 25 tl toplamda değişimiyle beraber 260 tl tuttu. tabi triger kayışlar, yağ ve yağ filtresini usta değiştirdi. diğerlerini ben hallettim.

semih_16 bunu beğendi.
  6. semih_16

semih_16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    semih mermer
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    benim degiştirme durumumda filtrelerinde değişimini usta yaptıgında ortalama 300gibi bi rakam cıkıyor söylediginize göre cok tesekkürler en kısa zamanda basıma birsey gelmeden değiştiricem.

7. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    maksimum 300 diyelim. ağır bakım için düşük bir rakam. başka markalarda bu rakama sadece normal bakım yapılıyor.

8. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bayramda yola cıkacağım için Bayraktra Hyundai'da ücretsiz check-up hakkım vardı gittim ne var ne yok baksınlar diye Triger seti orada değişmişti. 10.000 km olmadı zaten aracı alalı dedi trigerden ses geliyor bakılması lazım nasıl yani dedim. Zaten burada değişmişti 10.000 km ne sesi gelir bilyadır gerdidir zaten eğer setle alakalı bir sorunsa garantiden değiştiririz dedi 10.000 km olmuş madem dedi peki dedim kısa bir zamanda götürmem gerekiyor.Malum bayramda yolda izde bırakmasın

9. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    abicim siz atınıza iyi bakın ki oda size iyi baksın... :)

Bu Sayfayı Paylaş