Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Tramerden Satış günü Kazık !!!

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda Tilki tarafından 10 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

1. ahmet4646

ahmet4646 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    38
    Ad Soyad:
    Ahmet Gençay
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaş aracını satacaktı 2-3 gün önce müşteri çıkmış 98 model corolla tramerde 2012 tarihli 13000 tl 900 tl ve 500 tl gibi hasar kaydı görünüyormuş bir tanıdık sigortacıya sorduklarında eski model araçlara kaskonun çok pahalı yapıldığını ve o hasar kaydının tamamen para almak amaçlı işlendiğini söylemiş araçta değişen parça veya hasar yok önceki sahibinin hilesi yani. sizinkide böyle bir sorun olmasın.

Tilki bunu beğendi.
  2. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Valla artık arabayı o şekilde sattım 1000 TL gibi zararım oldu... Şimdi işin gülünç tarafı şu...Bi bildiğim abiden Accent 98 yumurta aldım... Araç temiz güzel, Tek parça değişeni var sağ ön çamurluk.... Aracı bi sigortacıdan fiyat istedim, Pert kaydı yok dedi... fiyat çıkardı başka sigortacıya gittim, Ağır hasar kaydı var dedi... Bende plakayı 5664'e gönderdim... Ağıs hasar kaydı yazıyor... Eski bir tarihde.... Ama aracı bir kaç yere gösterdim, ağır hasar kaydı alabilecek bir değişeni yada kazasının olmadığı dediler...Bende artık 10000 TL'lik araba ... dedim...takmıcam.....kafama.... Napıyım, sağlık olsun, satarken deriz, işine gelen alır gelmeyen almaz... :)

Bu Sayfayı Paylaş