Trafikte tehlike yaratanlara akli denge raporu istenecek. http://www.ntv.com.tr/video/turkiye/trafikte-zikzaka-rapor,YFaGjPE1bESuDDJ9dDgOAg
kayseride bir adet var. soldan gitmeyeni dövüyorlar. TIR lar bile sol şeritte gidiyor. şu yazıları yazarken sinirden küfretmemek için zor tutuyorum kendimi. sebebi de şudur. adam veya bayan her kimse 40 km sabit hızla sanki 250 km hız yapan arabaların direksiyonunu tutar gibi sımsıkı yapışarak en sol şeritte gidiyor. bende arkadan geliyorum. sellektör ? cevap yok. 3-5 defa peş peşe sellektör ? adamda ayna yokki görsün. korna morna hak getire. babası yaptırmış ya solu. bide telefonla konuşanlar var bunlara ek olarak onları katmıyorum. e biz napıcaz ? sağına geçiyorum hazretlerinin yanından geçerken güzelce kalaylıyorum. sonra orta şeritte önüme bir araç daha çıkıyor. bu sefer de sola geçiyorum onu geçmek için. ee ne oldu ? benim bu yaptığım makas oldu cezası bana ? ben ne yapayım ? indirip o adamı döveyim mi ? içinden mi geçeyim ? neresinden geçicez bunların biz ???
Arkasından ağır ağır gidecen işte Mehmet bir kere yol istersin vermezse arkasından onun hızıyla takip mesafeni uygun hale getirip devam edersin senin arkandan gelende aynı şekilde seni izlemesi lazım, İstanbul a yada Kocaeli ye bir gelsen ne demek istediğimi çok daha iyi anlayabilirdin trafik bir sıkışıyor sağa çekip tenhalaşana kadar yarım saat bekliyorum bazen 10km lik mesafeyi 60km ile gitsen 12 dakikada 120 km ile gitsen 5 dakikada alırsın 6-7 dakika için arabayı ve kendi psikolojimizi bu kadar fazla yıpratmaya değmeyeceği kanısındayım
Burda da daha çok 34 plakalılar yapıyor, 1-2 dk. geç varsa ne olacak ölüm kalım meselesi sanki Allah(c.c.) sonumuzu hayır eylesin. Sırf böylesine değil sinyal vermeyeni sokak ortasına durup/duraklayıp sohbet edene, çift şeridi ortalayanlara, kırmızı yeşil farketmeksizin geçen yayalara da aynı rapordan lazım!
kimsenin keyfi için bekleyemem abi ben. eğer keyfi sürüyorsa sağa geçecek değil mi ama ? sol şerit ne için var ? sağ şerit ne için var? acelesi olan insanlar oluyor. hemen yetişmesi gereken bir yerler olanlar oluyor. bunları düşünmeleri lazım. ben ağır gidiyorsam sağdan giderim. bu bilinç ülkemizde çoğu şehirde yok.
Bu tarz bi uygulama vardı zaten, yakalanırsan ehliyete el koyuyolar, psikolojik rehabilitasyona gönderip sonunda da rapor istiyorlardı. Bi de haberdeki videolarda makas atanlar kimseyi sıkıştırmıyodu yanlış yönlendirme olmasın
Arkadaş duble yol en sağ şeritteyim , adam sağ şeritteki trafiğin sağından toz duman geşip gidiyor ben kaza oldu sandım , beyefendi sağın sağından vurup geçiyor bunlara ne yapmalı , bu trafik zamanla en önemli kavga sebeplerinin başında yer almazsa her bildiğim yalan. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Acaba biz videosunu gondersek islem yaparlarmi bence cok iyi oldu insallah fiilen uygulanir Turbo şarj ile yanma odasından gönderildi
Makas degilde sol seritte yavas gidiyosa adam bende hizliysam sagindan gecerim ilk araba surmeye basladigimda bende arkamda arac yoksa soldan giderdim babam hep kizardi adam hakliymis bende alistim artik sağdan gidiyorum Lg G2 cihazımdan gönderildi
İlk önce trafik kurallarını öğretecekler ehliyet verdikleri insanlara.Sol şeridi sürekli işgal etmek zaten trafik kurallarına göre suç.Ne yazık ki bizde sol şeritten gitmemek suç. Öyle araçlar denk geliyor ki 50-60 ile sol şeritte gidiyor,arkasından sellektör(Almanya'da sellektör yapmak yasak) korna umursamıyor bile.Şimdi ne yapacağız bu arabayı nerede nasıl geçeceğiz.
Haklısınız. Bende hava karardığında selektör ile uyarıda bulunuyorum. Eğer yine şerit değiştirmez ise uzunları açık bırakıp arkasından devam ediyorum.
Yavaş giden adam her türlü sağlanıyor malesef. Doğru olan bu değil ama bazen mecbur kalıyorsun. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dün başıma gelen olay mahmut bey gişelerine giderken oldu. yol dört şerit malum en sağda yavaş bir kamyonet, yanındaki şerit boş solun bir sağındaki şeritde gene yavaş bir kamyonet aralarından geçtim arkamda da devasa beton mikseri tamponuma girdi önümdeki araç bir fren bir sağa bir sola geçmeye çalışıyor bende korna sellektör vs allahtan kamyon anladı durumu yüksek olduğu için önümdeki araç aniden sola atlatı bastı gitti. birde ne göreyim benim olduğum şeritte (solun bir sağ yanı) fiat doblo içi kadın kız dolu şoför 35 yaşlarında ama dehşet acemi ne gidiyor nede yol veriyor nede hızına uygun şeride geçiyor. ben korna ve sellektör ile uyardım baktım aracı hafif sağ sol sallamaya başlayınca aha acemi bu diyip kamyona 4,lü flaşör ile ikaz ettim. oda sinirlenip havalı kornaya asılması ile ben camı açtım. sol şeritten gelen sarı ticariye el işareti yaptım anladı yol verdi sola geçip devam ettim şimdi bu adamı sağından solundan geçmek makas ise herkes atsın arada kaldık çok zordu bu durum