Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Toyoto Corolla'yı Nasıl Bilirsiniz.

'Sohbet-2' forumunda azman tarafından 6 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. Emir-07

Emir-07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  2. çakrkeyf

çakrkeyf Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    idris t
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
  3. mehmet0606

mehmet0606 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mehmet Özdemir
    Hyundai ile Toyota' nın kalite farkını burda konuşmamak lazım, piyatına göre değerlendirme yapanlar demekki hiç Toyotaya binmediler :)
    <h1 id="firsting" ="firsting" style="-: none; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; font-weight: normal; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0.1em; margin-left: 0px; overflow-x: ; overflow-y: ; padding-top: 0px; padding-bottom: 0px; border-bottom-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: rgb(170, 170, 170); width: auto; font-size: 1.6em; line-height: 24px; font-family: sans-serif; text-align: center; ">Ucuzdur vardır bir illeti,pahalıdır vardır bir hikmeti</h1>

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hadi Ya , 70000 E Satılan 2.El Cettalara Ne Diyeceksin Kalitemi ? Yada Mercedes Parasına Satılan Passatlara Ne Diyeceksin Ya Kalite Tabi Kalite..

5. werwer

werwer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    mehmet0606 adlı kardeşim: öncelikle sana bazı açıklamalarda bulunmak istiyorum.
    hyundaı 1976 kurulmuş ve kendinden önce doğan japon kardeşlerinden esinlenerek araba yapmıştır.bir anlamda onların teknolojisini kullanarak kendi hammaddesiyle araç yapıştır.aradaki fark burdadır.hyundaı EKONOMİKTİR -ucuz değildir.Yumurta kasa accente kullanılan 1.5 12 V 92 HP VTEC-E motor buna çok iyi bir örnektir.araştırırsan bulursun.ve 36 yıllık kısa bir sürede kendisini çok geliştirmiştir.keşke bizim ülkemizinde olsaydı.zaten kendi malllarıyla bunu yaptılar.bizim gibi1967 de ford otosana ana üs olmadılar.%100 yerli oldular.iyi günler.

6. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
  7. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

bir aracın tutmaması kalitesiyle ilgili değildir, en dayanıklı araç bile olsa tüketici aracı beğenmeyebilir. bu kasa toyotalar birçok insan tarafından çirkin bulunmaktadır. aracın içinde kullanılan plastiğin paliodakinden bile kötü görünmektedir. aracın içi sınıfının en gürültülüsüdür. üstelik sadece türkiyede değil bütün dünyada şimdiye kadar an az tutulan corolla modelidir.

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  9. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bizim millete laf anlatmak gerçekten zor. Yanlışta olsa birşey kafasına girdiyse onu değiştirmek çok zor. Hala bazıları için kral araba doğan,şahin...

Dizel araba aldım diyorum.Oooo naptın sen masrafı çok olur diyorlar. Hiç dizel aracın oldumu diyorum yok olmadı diyorlar.

Hyundai aldım diyorum. Hyundai alınırmı parçası pahalı kağıt gibi araba diyorlar. Hiç bindinmi denedinmi , parça fiyatlarını biliyor musun diyorum yok diyorlar.

Bıktım gerçekten bu söylemlerden. Artık bu tip konuşanlara onların duymak istediği gibi cevaplar veriyorum.

10. Emir-07

Emir-07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

11. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kusura bakmayın sormadan edemicem, hiç bindiniz mi o övüp durduğunuz Corolla'ya ? Hani öyle bi anlattınız ki arabanın içinde düğmeye basınca içi değişiyor Bentley falan mı oluyor diye gidip bugün bizdeki 2. ellerden birine bindim öyle bi özellik göremedim.

12. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Corolla ya kötü araba demiyorum..Kullandım 1999 model kedi gözlülerden performansı çok güzel,malzeme kaliteside güzel ama o araba o fiyatı etmez dediğim gibi elantra alırım paşa binerim

13. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    bence bu kasa yerine bir eski kasayı alırım...corolla nın piyasada tutunamamış kasakı bu...crolla ya kötü diyemeyiz fakat 2003-2004 elantralar heryönüyle bu corolladan daha üstün bir araçtır...

14. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    kesinlikle çok doğru tespitler.aracım dizel değil ama alırken benzinli denk geldi o yüzden benzinli aldım ama araştırdım dizel sadece 2 litre fazladan yağ alıyor ve 1 tane fazladan filtre değişiyor.bunlarında tutarı era için maksimum 50lira.alırken verdiğin fazla parayı da satarken geri alıyorsun,o torkla aldığın zevk de yanına kar kalıyor.kağıt meselesine gelince bunu diyenlerin önüne ruhsatı atıyorum bu ağırlık ne eğer ki bu araba kağıtsa diyorum,kem küm ediyorlar.bunu söyleyenler de görev yaptığım köydeki insanlar ve köyde toplam 5 tane araba var,çoğu ömründe direksiyona oturmamış arabanın a'sından anlamayan abilerim,amcalarım.bir zamanların meşhur söylemi,ağzı olan konuşuyor.

15. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Okulumdaki 2 arkadaşı etkilediğimi düşünüyorum. Rehberlikçimiz 2000 model wv borasını sattı era bakıyor. Ev arkadaşım E-200 ü satabilirse yüksek model dizel era alacak.

16. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    2001 ini kullanmıştım bikaç sene evvel bizde o zamanlar 2001 1.3 LX(LPG) vardı.Kullandığım corolla 1.4 LPGliydive accentin serilik olarak yanından geçemezdi.Araba bildiğin gitmiyordu.Dersanede bir hocamındı hatta :D Hocam bu ne dedim yürüyen enkaz araba gaza basınca tepki vermiyo hayırdır bi arızası mı var dedim.Bu arabanın normali böyle demiştihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    17 18 bin liranız varsa hiç durmayın Elantra alın derim.
    Yok yok demem :) iki araca da binin kullanın kararı siz verin.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Hyundai teneke vs vs diyenlere de diyecek sözüm kalmadı zaten....

17. azman

azman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    136
    Ad Soyad:
    Ersin Deniz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Yorumlarıda okudum birazda fiyat araştırması yapınca sanırım gerçekten o kasalar tutulmuyor eski kasasını daha pahalı satıyorlar https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif Böylelikle Hyundai bir kez daha kazandı. En iyisi Accent Admire Bakmak Şunuda Söylemiş Olayım Hyundai Accent aracım vardı sattım başka bir marka aldım pişman oldum şimdi yine hyundai alıcam onun içini aracınızı satarken gerçekten bir kez daha düşününhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

18. azman

azman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    136
    Ad Soyad:
    Ersin Deniz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Bu arada Admire Alırken Hangi Modeline Bakayım benim yumurta kasalarda gl lx ls gls var bunlarda nasıl
    pek kilometre yapmıyorum onun için dizell almıycam
    Düzenleyen : azman

19. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Ben tam 5 yıl bindim. Efsane kasa 98 model 1,6 GLi Special. Tek kelimeyle müthiş bir araba. Taş gibi sağlam, kolay kolay arıza vermiyor. Parasını son kuruşuna kadar hak eden bir araba. Bugün satışa koy kısa zamanda gider. Ben markete girip çıkıyorum, bi bakıyorum arabanın başında bir adam. Bunu bana satarmısın diyo. Üzerinde satılık yazısı bile yok. Kaç kere böyle oldu sayısını bilmiyorum. Ayrıca sürüş olarak ondan aldığım zevki tadı şimdiki aracımdan kesinlikle alamıyorum.

20. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Era ile Corolla yı mı karşılaştırıyorsunuz :D

Bu Sayfayı Paylaş