Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

TOYOTANIN HATASI HYUNDAIYE YARADI

'Sohbet' forumunda mmt.88 tarafından 29 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. ozgurgs80

ozgurgs80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  2. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    rekabet piyasası şartlarına bakıldığında bence sorun yok. sonuçta firma rakip firmaları için reklam yapıyor. ama derseniz ticari ahlak ve etik kuralları çerçevesinde etikmi? orası tartışılır. sanırım bel altı vurmuşlar https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

3. djnone

djnone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    diyosun

4. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yorumları okudumda bu eps kilitlenmesini bazı arkadaşlar önemsememişler.Bir laf var kasap etim kokmuş dermi.demez bu da o misal allah göstermesin o eps ya otoyolda kilitlende neler olur nelerrr

5. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    toyota ve hondanın araçları geri çağırma sebebi amerikada uzun zamandır devam eden davaları kaybetmesi... çok dürüst olduğundan, müşterilerin kara kaşını, kara gözünü sevdiğinden değil... abartmayın, bunlar dergah değil, hayrına mal dağıtmıyorlar; SÜmme haşa ALLAh yapısıda değil... bozulurda çağrılırda yapılırda.. derdiniz bu olsun...

6. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    konu ABD de patlak verdi. toyatanın avensis. camry gibi ve prestij markası lexus gibi araçlarında ölümlü kazalarında gaz pedalının takılı kalması durumu bu noktaya getirdi.ABD japon markaları için en büyük pazar.ve tüketici haklarının çok olduğu bir ülke. bir yerde toyata bu planı uygulamaya mecbur kaldı.2000-2001 model 1.4 vvti motorlu corllarda aşarı yağ eksiltme sorunu ile ilgili türkiyede toyata geri çağırma yapmışmıdır merak ediyorum.birde hyundainin son reklam kampanyasını etik bulmuyorum.başkalarına sataşarak ürün pazarlamayı doğru bulmuyorum.

7. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    hyundai burada bir nebzede olsa haklıdır. Toyota bilhassa başta olmak üzere, geri çağırmalarda bildirilen hatalar ölümcül kazalara sebebiyet verecek, ciddi hatalardır. oysa hyundai'de bu tarzda bir hata yoktur. şikayetçi olduğumuz konular (era süspansiyon problemi vs) ölümcül sonuçlar doğurabilecek hayati konular değildir. Eps direksiyon konusunda ise Hyundai Era modellerinde bu parçaya ömür boyu garanti vermiştir. Bozulmasında dahi hakimiyeti tamamen yitirmenize sebep vermez. Arızalandığında da istediğiniz kadar değişir. hak yememek gerek...

Bu Sayfayı Paylaş