Merhaba arkadaşlar, Hyundai i20 aracımın ön torpido ve dört kapının plastik bölümlerine aracın benden önceki sahibi badem yağı sürüp parlatmak istemiş. Ama hem toz toplamış hem de yapış yapış hissiyatı var. Bu sürülen badem yağının kalıntılarını nasıl giderebilirim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fıs fıs iç temizlik spreyleri var , onunla bir temizleyin eski parlatıcının izlerini yok etmeye çalış. Ben bunu kullanıyorum , plastik aksam ve kumaş yüzeylerde iyi sonuç veriyor. https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-1ZKRJEF0WA Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Merhaba, sade bulaşık deterjanı, bebe şampuanı veya içinde asit olmayan asphirin gibi yüzey temizleyici ile çok güzel çıkıyor. Bulaşık süngeri ile köpük yapın yüzeye uygulayın sonra ıslak bezle silin. Eğer yapışkan kıvamı yoğun çözmez ise koli bandı ile ağda yapar gibi yapıştır çek yapın kesin sonuç alırsınız.
Ben de aynı fikirdeyim. Ama aklıma gelmişken hemen paylaşmak istedim; sakin kolonya tarzı alkol içerikli bir ürün kullanmayın, kaplamayı tam anlamıyla mahvediyor, ben eski aracımda ufacık bir alanda denemiştim, eski haline döndürünceye kadar baya uğraşmak zorunda kalmıştım.
Hocam biraz farklı olacak ama sabun öneririm. benim tıraş makinesi var mesela. saçım çabuk yağlandığı için makine çabuk yağlanıyor. doğal zeytinyağlı sabunu iyice köpürtüyorum o köpükle üstünden bir tur geçiyorum makine bildiğin gıcır gıcır oluyor. ıslak-kuru olmadığı için direkt olarak su tutamıyorum. hacışakir klasik banyo sabunu da olur bence. köpüğüyle oraları ovalayın 1-2 silmede geçecektir. köpük diyorum çünkü sağa sola su kaçırmasanız iyi olur ne olur ne olmaz. eğer torpidonuzu korumak istiyorsanız ben size vazelin öneririm. ben 3 ayda bi vazelinle koltuklar direksiyon vites çevresi göğüse kadar her tarafı bol vazelinle siliyorum. 2-3 gün yağlılık hissi oluyor sonra kendi kendine kaybolup gidiyor.
Kıymetli vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi uygulayacağım sonrasında sonucu sizinle paylaşacağım. Hayırlı günler dilerim. Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ÖNEMLİ: Koltukların deri koltuk olduğunu belirtmeyi unutmuşum. Kumaş koltuk ve vazelin fecaat bir sonuç doğurabilir.