Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

TN Accent Yeni Haliyle

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Samet CEYLAN tarafından 29 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Arabaya yapılanlar kendini göstermiş, kazasız belasız sürüşler.

2. Samet CEYLAN

Samet CEYLAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Malzeme Kalitesi Olarak Problem Yok. Montajı Kolay. Normal Şartlarda Gıcırtı Falan Yok Ama Bikaç Arkadaşım Biraz Yüklendi Orjinal Olmadığı İçin Esneyebiliyor. Sonuç Olarak Fiyatı Görüntüsü Ve Kalitesi İçin Değer.

3. Samet CEYLAN

Samet CEYLAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Amin Cümlemize. Sağolasın...

4. tuncay2

tuncay2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    güle güle kullan kardeş Allah kaza bela vermesin.

5. Tolga58

Tolga58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    evet kolçak güzel ve şık duruyor güle güle kullanın

6. YeniAccentEra10

YeniAccentEra10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    deşifre olmak istemiyorum.
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    güle güle kullanın.ben aynı kolçağı 130a yapırmıştım.ama kolçakta kalemlik olduğunu sizden gördüm. kafayı eğip baktınız galiba:)ben görmemişim.kolçak orta plastiğe montajlanıyor.haliyle yeri çok sağlam olmadığı için sağa sola esneyebiliyor. birde şoför kolunu koyarken malesef yandaki yolcu havasını alıyor nasiplenemiyor kolçaktan:)

7. Samet CEYLAN

Samet CEYLAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür Ederim.

Kalemlik İçini Düzenlerken Dikkatimi Çekti :D Yolcular Pek Umrumda Olmadığından Bana Yetiyor Kolçak :D

8. izmirhigh

izmirhigh Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Hocam iyi günlerde kullan.Bu kadar oynama bile Era mıza ayrı bir hava katarak kendini göstermiş.Bir kez daha bu araca sahip olduğum için gururlandım.Ayriyeten merak ettiğim bir konu "Şu Ön Camın Sol altındaki Sticker da ne yazıyor?" Arabayı gösteren bence 1)Jantlar 2)Sticker lar ve 3)Kolçak ;)

9. Sedat2626

Sedat2626 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sanki daha iyi bir jant secimi olabilirdi

10. Samet CEYLAN

Samet CEYLAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok Teşekkür Ederim. Low Is A LifeStyle Yazıyor O Stickerda. EnÇok Hoşuma Giden Stickerım :D
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.Valla İlk Başlarda BBS Rs İstiyodum Fakat Artık Önüne Gelen Taktığından Vazgeçtim. Sahibindeni Açtım Jantı Gördüm Aldım. Jant Problem Değil Kullananlar Kısa Zamanda Sıkılındığını Söylüyor. Canım Sıkılınca Değiştiririm :D <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">

11. thyk32

thyk32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.Valla İlk Başlarda BBS Rs İstiyodum Fakat Artık Önüne Gelen Taktığından Vazgeçtim. Sahibindeni Açtım Jantı Gördüm Aldım. Jant Problem Değil Kullananlar Kısa Zamanda Sıkılındığını Söylüyor. Canım Sıkılınca Değiştiririm :D <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">
    [/QUOTE] samet bey jantları satmayı düşünürseniz. görüşmek isterim. iyi günler

Bu Sayfayı Paylaş