Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Tır ve kamyona arkadan çarpmak

'Türkiyeden / Dünyadan Güncel Haberler' forumunda ahmet4646 tarafından 14 Ağustos 2013 tarihinde açılan konu

1. Muzzyy

Muzzyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    104
    Ad Soyad:
    Muzaffer
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    iiiyi insan evlatları cam filmine ceza yazacaklarına, bildiğim kadarı ile mecburi olan dorselerin altındaki bariyeri olmayan kamyon tırlara yazsınlar men etsinler.

2. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    kim bilir kaç basıyodu da girdi altına o mercedes
    ama tırcılar şerefsiz kro hayvan kesin suçludur dorseyi öyle üretiyorlarsa tırcının ne suçu var ceza yazıp men etceklermiş adamın elindeki 3 kuruş ekmek parasınıda alcaksınız
    siz yolda 2 metrelik araba kullanırken adam 16 metre cüsseli araçla gitmeye çalışıyor vallahi bir kere tırın içine binip trafiğe çıkıp gidinde görün asıl hayvanları başkada bir şey demiyorum

3. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hakkını vererek şoförlük yapan tırcılara ve kamyonculara Allah yardım etsin zor işleri...

4. Muzzyy

Muzzyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    104
    Ad Soyad:
    Muzaffer
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    umarım onların yüzünden birgün başına birşey gelmez, ayrıca her işte olduğu gibi işini layığıyla yapanlarda var. yazımıda iyi okursan, zorunlu ise yaptırmıyorlarsa Allah cezalarını versin, trafikte versin mende etsin. kimsenin hayatı ucuz değil kusura bakma yani. 2 hafta önce 3000 bin km yol yaptım neler gördük neler. birde devamlı uzun yolda olanlar var. onlar nelerle uğraşıyor bakalım. kimseninde 3 kuruşunda gözümüz yok.

5. cihadcoban

cihadcoban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Cihad Çoban
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    Bu olay tırcı, kamyoncu diye genelleme yapılınca olmuyor. Her hâlukarda şoförün karakteri, insanlığı, duyarlılığı ile ilgili. Otobanda baktığınızda şeridinde giden, kurallara uyan birçok tır/kamyon şöförü var. Algısal olarak bir kaçının yaptığı hatayı herkese mal ediyoruz. Trafikte kamyondan/tırdan daha fazla ihlal yapan, trafiği daha çok tehlikeye düşüren otomobiller mevcut. Tır ve Kamyon, otomobilden büyük diye maça 1-0 yenik başlıyor zaten :) Önemli olan aracın büyüklüğü değil, hatayı kimin yaptığında. Allah herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin...

6. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    ben sadece size itafen yazmadım benim babam türkiye avrupa tır şöförü ben biliyorum neyin olduğunu birazcık tırcıların adı çıkmış 9 a inmez 8 e bir 100 kişinin yaptıgı hatayı 1000 kişiye mal ediyor herkez bizde gidiyoruz otobanda orda burda ben niye girmedim tırın altına o en baştaki video da herif ters yöne girmiş ya da tırı döndürmeye calısıyo diğer tırcı da durmuş burda arkadaki tırcının ne suçu var hiç bir suçu yok ama youtubedeki yorumları bile okuyunca millet ne ana bırakmış ne bacı diğer bmw ci de biraz yavaş gitse hiç birşey olmayacak o da hızlı tamam burda bir suçlu var o tırcı bu olayları başlatan 3 tırcı değil

Bu Sayfayı Paylaş