Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Taşıt Kredisiyle Alınmış Araç

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda Trgyzdn tarafından 17 Haziran 2016 tarihinde açılan konu

1. abdullah3471

abdullah3471 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    abdullah demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    28 mayısta üye olmuşsun aradan 1 ay geçmeden bu konuyu açıp bilgi alıyorsun babanı ölmeden mezara gomuyorsun dünyaya kimse çivi cakmayacak gibilerinden babana atfen böyle kabaca laf ediyorsun banka sana kredi vermediğine göre senin düzenli ve maaşlı bir işin yok zaten 20 yaslarindasin babana karşı davranışlarından ve hitabindan belli sen arabanın taksitlerini bile babanın emekli Maaş kartıyla ilk iki taksidini odetmissin zaten bence sen tamamen yalan söylüyorsun arabanın taksitlerini ben ödüyorum diyerek sen kardeşlerinden babanı da alet ederek mal kaçırmaya çalışıyorsun burdaki forumdaki arkadaşlarda sana akıl veriyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. Trgyzdn

Trgyzdn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    Turgay Özden
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Yapma ya ne kadar parlak bi zekan var. Durumlari bilmeden yargilamaya bayilirsin dimi? Üslubuna dikkat et. Sen ne babami taniyorsun ne beni taniyorsun. Orda saka amaçlı kullanilmis bir cümle o. Ki ben babamla bile sakalasirim o tarz da kac sene yasayacaksin tarzinda. Sen kimsin de neyi yargiliyorsun anten? Dolandırıcılık yapmiyoruz burada kafan eğer bassaydi oyle bir durumda babamın da karşı çıkacağını anlardin. Ayrica ben odemiyor olsam bile babam ister bana verir ister diger kardesime bu kimi ilgilendirir. Evet duzenli maas almiyorum Kağıt üzerinde babam 2. El araba alimi satimi yapiyor. Simdi bunu dedim diye oyle zengin galericilerden sanma baya alt klasmanda yapiyor bu isi 20 30 bin tllik arabasi var maksimum. Komisyondan falan kazanmaya çalışıyor. Benimde 2 sene once annemin verdigi 20 bin tl param var bende bu parayla babamin yaninda alim satim yapiyorum ufak ufak 2 tane arabam var. Istersen ozelden gel let go arabam com adresini atarim. Bende alip satarak borcunu ödeyip 2 3 sene sonra sermayemi yukseltirim diye düşünerek bu ise girdik babamla. Lutfen yorum yapmadan emin ol sana açıklama yapmak zorunda da değildim fakat birdaha insanları bu sekilde yargilamaman icin acikladim. Suan sinirlendirdin mubarek ayda yazım yanlislari yaptıysam affola

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Trgyzdn

Trgyzdn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    Turgay Özden
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    bak Gülesim geldi yine.. Usta sen Sherlock Holmes musun yaa :): yok 28 mayısta uye olmus 1 ay gecmeden yazmış mis mış. Bak hele ya laflara bak. Evet bu konuyu arkadaslara sormak için 1 ay önce uye oldum ve siz anlamayin diye bekledim bi sure hatta kamufle olmak icin bir adette lpg ile ilgili konu actim dikkat dagitmak icin ardindan 30 gun sonra bombayi patlattim. Davayi çözdün hocam. Bir aile dolandiricisini yakaladin tebriklerr :) ha birde 20 li yaşlarda olduğumu anlaman için üslubuma bakmana gerek yok profilimde yaziyorr. Sayın Ahlak Bekçisi Bey..

Son düzenleme: 17 Haziran 2016
  4. abdullah3471

abdullah3471 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    abdullah demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Şimdi sen laf ebeliğini bırak senin yalan söylediğini anlamak icin dedektif olmaya gerek yok yazdığın yazıları okuyan biri anlar zaten

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. cenker_baba

cenker_baba Guest

kardeş burada yani bu forumda biz haklıda olsak bizden yaşça büyük biri ilen bu tarz konuşmuyoruz sende yapma şu ramazan günü belki yazan abi babandan büyüktür olmaz böyle

6. Trgyzdn

Trgyzdn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    Turgay Özden
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Hocam forum kurallarında eğer böyle bir madde varsa yöneticiler uzaklaştırabilir forumdan.. Kimse kusura bakmasın da benim saygı anlayışımda yaş yok! Saygı karşılıklıdır yaşta değildir! Ne yani şimdi benden 25 yaş büyük olmasi beni bu şekilde absürd bir şekilde yargilamasina olanak mı tanıyor. Saygı yaşa değil Saygıdeğer insana duyulur. Lütfen saygıyı böyle şeylere yormayin. Saygi sadece insana bile değil hayvana, doğaya duyulmasi gereken bir olgudur. Eğer bu abimiz bana efendice yazip insanlarin icinde boyle kucuk düşürücü, aşağılayici sekilde yazmasaydi bende ona saygi cercevesinde geri dönüş yapardım. Hadi hayirli günler

Son düzenleme: 17 Haziran 2016
  7. Trgyzdn

Trgyzdn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    Turgay Özden
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Laf ebeliğimi ? tarzınıza yakışan cümleler aynen bu şekilde devam hocam. Teşhisi koyduysanız. Daha fazla rahatsızlık yaratmayın. Iyi gunler :)

8. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    turgay kardeşim. kimle neyi tartıştığını çok dikkate almadan yazıyorum bunu. eğer sen büyüğüne saygı göstermiyorsan sen büyüdüğünde de sana saygı gösteren olmaz. lütfen bu cümleleri sinirle dahi olsa kurma.

abdullah abi ramazan günü tartışmayın büyüklük sende küçüklük Turgay kardeşimizde kalsın doğrunun yanlışın hesabını nasılsa herkes verecek zamanı geldiğinde

9. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam biz dedektif değiliz , bir kardeşimiz bir şey danışmış ve bildiğimiz kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz , herkesin beyanına itibar etmek durumundayız böyle gereksiz şüphelere düşersek kimsenin kimseye güveni kalmaz , arkadaşın kısmen ailevi olmakla daha çok hukiki bir konuda bir şey sorması ve bilgi ve tecrübelerden medet umması ayıp değildir , ölüm hak miras helaldir ancak kimin mirasının kime kalacağını yaradan tayin ediyor , babasından miras beklerken evladının mirası babaya kalabiliyor. Kardeşimizin zatem mirastan mal kaçırma becerisi ve niyeti olduğunu da sanmıyorum , sadece yol soruyor.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

Hakan07 ve Trgyzdn bunu beğendi.
  10. Hakan07

Hakan07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    660
    Ad Soyad:
    Hakan ÜN
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Şahsi kanaatimdir: Bu yazdıklarınızda tamamen haklısınız. Konuyu ben de başından okudum ve sizin hakkınızda, Abdullah Bey daha yazmadan bile once aynen onun düşündüğü gibi düşündüm. Ama yazmadım. Sadece okudum geçtim. Sonra bir baktım kıyamet kopmuş :) Ama tekrar söylüyorum, yazdıklarınızda haklısınız. Abdullah Bey'in yaşı 44 benimki 41, sizinki 20. İnanın bu foruma yazılan mesajların, konuların yarısı bana boş geliyor ama insanları özellikle gençleri alenen tenkit etmeden once o yaşlardaki kendi halimi, çiğliğimi düşünüyorum ve hoşgörüyorum. Buraya her yaştan insan yazabilir neticede. Özellikle yaşça olgun insanlara düşen görev empati yapmaktır. Sizin ilk mesajlarınızdaki konular benim de aklımda soru işaretleri oluşturdu. İsteyen yorum yapmış, fikir vermeye çalışmış .Ben okuyup geçmeyi tercih ettim. Saygı sınırları içerisinde düşüncelerimi yazabilirdim de. Çünkü mesajlarınızda hiç kimseye bir hakaret, küçük düşürme falan yok. Sizin babanızla olan ilişkiniz, hayata bakış açınız hiç kimseyi ilgilendirmez. Benim de hoşuma gitmeyebilir, ama size saygı duymamı engellememeli.

Asel Kaan Efe ve Trgyzdn bunu beğendi.
  11. Trgyzdn

Trgyzdn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    Turgay Özden
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Bir insanın yaşına değil. Karakterine, kişiliğine saygı duyulur. Daha fazla rahatsız olan arkadaş varsa da üyeliğimi silebilirim. Gerilmeye gerek hocam. Eğer Abdullah bey bana saygı çerçevesinde düşündüğünü söyleseydi inanın cevabım bu şekilde ağır olmazdı. Saygılar

12. Trgyzdn

Trgyzdn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    Turgay Özden
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Kesinlikle söylemeye çalıştığım bu hocam. Dedigim gibi insaniz düşünebiliriz. Belki bu soruyu başka biri sorsa bende bu şekilde düşünecektim. Yanlış olan toplum içinde bu şekilde aşağılayici bir şekilde düşünce beyan etmesi. Aksine bu düşüncesini düzgün bir şekilde hatta özel mesajla iletseydi konu buralara kadar gelmezdi.

13. Hakan07

Hakan07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    660
    Ad Soyad:
    Hakan ÜN
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Burada size bir haksızlık yapıldığı hissine kapılmamış olsaydım yine yazmazdım. Dünyada herkesin benim gibi düşünmesi / yaşaması gerektiği, en doğrunun ben olduğum düşüncesini kafamdan atalı yıllar oldu. Sorduğunuz sorunuza temel olan olayı hiç yaşamadım ve çevremde yaşayan da hiç arkadaşım olmadı. Bu nedenle sizi, amacınızı anlayabildiğimi söyleyemem ama anlayamıyor olmam niyetinizin kötü olduğu anlamına gelmez.

Trgyzdn ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  14. Trgyzdn

Trgyzdn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    Turgay Özden
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Aynısini bende söyledim zaten ilk mesajlarımda, diğer forumlarda falan boyle bir konuya rastlamadigimi zaten rastlasaydim gelip burada sormazdim. Pek yaşanan bi durum değil evet ama yaşanmayacak şekilde absürd bi durum değil :)

Bu Sayfayı Paylaş