Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Tarihi an VW'in Ceo'su Hyundai'yi fuarda inceledi

'Sohbet-2' forumunda mirkan tarafından 1 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. kurtuluş

kurtuluş Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ersin evet mercedes gerçekten iyi bir marka ama gözünde bu kadar büyütme bence.otomobilide daimler benz bulmadı mercedes sonradan konulan bir isim.otomobil tarihini bir karıştır istersen, çok şaşıracaksın ama bu aracın anasını çinli bi adam yapmış.otomobil geçmişinde almanların adı fazla telafuz edilmiyor.vikipedia da bi göz at derim.ama haksız sayılmazsın mersedes iyi bir marka, bana sorarsanda ferrari f430 daha ötesi yoktur bunun.

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Tercihlere Saygı Duyarım..
    Sizde İnceleyin Bence... Şu Anda Bile Kullanılan İçten Yanmalı Motorların Atası Ve Bunu İlk Otomobile Uygulayanda O...
    1885 — Benzinle çalışan içten yanmalı motora sahip ilk <strong ="self">otomobil[/b] Alman mühendis Karl Benz tarafından yapıldı

3. kurtuluş

kurtuluş Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    doğru sadece içten yanmalı motoru vücuda kavuşturdu, İçten yanmalı motorların, özellikle dizel motorlarının temel ilkeleri, genç bir Fransız mühendisi Sadi Carnot tarafından ortaya atıldı...1824//// Alman mühendis Nicholaus August Otto ve Eugen Langen (1833-1895), Rochas’ın bulduğu prensipleri pratiğe çevirerek dört zamanlı çevrime sahip motoru yaptılar.1867////Amerika’da George Brayton benzin yakıtlı motor yaptı.1880//// ve senin dediğin geliyor...haklısın. konuyuda fazla uzatmaya gerek yok zaten bilgilerimizi paylaşmış olduk karşılıklı olarak dediğin gibi tercihlere bende saygılıyım.
    Düzenleyen : kurtuluş

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    siz onu bunu bırakında vosvosçular amma gıcık olmuştur şimdi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

5. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Benim mercedesede alerjim var heleki vitoyu bir süre kullandıktan sonra onun motor sesi kulaklarımda geçici sağırlık yapınca iyice soğudum hatta bir gıcıklığım oluştu diyebilirim.

vw bende çok ama çok çektim o ayrı mesele tabi

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Mercedes en iyidir, lakin terorist besleyen ülkelerin malını almamakta gerekiyor. Bu nedenle uzak doğu bana daha sıcak geliyor.

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ben Zaten Kolay Kolay Alman Bir Araç Almam .. Alırsam Tek Mercedes Olur Listemde.. Hyundai Bana Yetiyor. Arıza Yok Parçası Ucuz Yakıtımda İyi Daha Ne İsteyim.

8. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    benim gözümde senin sonatayı aynı modelde mercedese değişmem.Her şey marka demek değildir ,tabi bizim milletimiz marka ve hava bağımlısı olduğu için böyle düşünemez çoğu insan....Halbuki aynı konforu ve kaliteyi (bana göre) hem uygun fiyata alıyorsun hemde serviste veya yedek parçada ona göre 3 kat daha karlısın

9. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    eger birisi serdar abinin modelinde bir mercedes teklif ederse, haberim olsun. Ben ona sıfır bir sonata alırım yeterki o modelde o sınıfta mercedesinin bana versin.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif

10. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    ama dediğim gibi milletin tek zevki mahallede "aha ahmet ağa mercedese biniyo" desinler.

11. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    internette dolu var,sıfır sonata parası bile değil,kaçırma haber vereyim dedim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-c180-komp-avantgarde-60376054/detay/

12. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Elantra alır oda mühim degil :)))

13. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    yalnız mercedeslerin C serisi araclarıda kendi içinde sınıf sınıf., bana sonata sınıfında mercedes gerek. Sonata en ust modelse bana da d sınıfın en ust model mercedesi gerekhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifYalnız, sahibinden.com da mercedes clk cls lere baktıkca derin bir offff cektim..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gifSonra gazımı alamayarak kazayla bentleylere baktım, aklımdan intihar etme dusuncesi gecti.. Bu dunyada tum arabalar bir tarafa (buna tum alman arabaları ve tüm italyan arabaları da dahil) Bentley bir tarafa.. Arkasına da -Hastasıyım "AGA"- yazdırcan .. o0OOFF o0OOFFfhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley15.gif

14. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Mercedes'e binmeyince konuşmak kolay oluyor. Cesaret edip (temiz ve bakımlısını) alınca da, en basitinden "ya bizim yollarımız ne kadar güzelmiş, devletin hakkını yemeyelim" diyenleri çok görüyoruz. :)
    Evet ben de Hyundai kullanıcısıym ama bahsedilen marka Mercedes olunca dikkat etmek lazım, neden derseniz;
    60'lı yıllardaki Mercedes teknolojisi;
    78 yılından itibaren ABS'yi standart donanım olarak araçlarına ekleyen markadan bahsediyoruz.

Düzenleyen : Ersin Cerrah

15. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam arabalar ikiye ayrılır, mercedes ve diğerleri diye
    ha ferrari üstün bir markadır, uçtur ama onun da misyonu farklı
    mercedes daha çok kitlelere ulaşıyor
    bbc'deydi sanırım gıcık bir herif var, gıcıklığı sürekli en lüks arabaları test etmesinden kaynaklanıyor https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifbirinde ferrari ve porschu test etmiş karşılaştırmıştı, çok maytap geçmişti porsche ile (ferrari ile mukayese ederek)
    bu arada Türkiye değişik bir ülke, yolda çevirsen 100 insana sorsan, en kaliteli 2 otomobil markası söyle desene, hemen hepsi ferrari ve mercedesi söyler, en kalitesiz 2 markayı söyle desen, hemen hepsi fiatı sayar. ama ferrari de fiat grubun bir parçası :)

16. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu arada birçok insan mercedesi küçük göstermek için çeşitli karşılaştırmalara girer ama mercedesin 30 yaşında arabaları hala yollarda gezer :)

17. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla merak ettim sahibinden.com'a girdim. 1970 model civarı, orjinal mercedes'ler var. birçoğu klasik olmuş. acaip fiyatlara satılıyorlar

18. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Reno Forumunda 90 Model Mercedeslerin Macunla Durdugu İddaa Ediliyordu Çok Dalga Geçmiştik O Konuda Renocularla

19. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ne yamıştım orada :) ... Besmelesiz mercedesin adını ağzınıza almayın :) ...

20. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Yakında hepsi TÜRK araçlarına hayran hayran bakacak...

Bu Sayfayı Paylaş