Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

tampon ile gövde rengi ton farkı

'İ20 Forum - Club' forumunda ccomen tarafından 16 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

1. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    vaybe ne deger kaybıymış arkadas bir tampon boyandı diye deger kayboluyorsa vay piyasanın haline demekki cogu araba pert ton farkı varsa gidin boyatın cok canınızı sıkıyorsa yok boyatmam diyorsanızda durum bu yapıcak bişey yok

2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    boya konusunda ben kadar takıntılısı yoktu belki geçen seneye kadar 2005 model araba alırken boyasız değişensiz aradım buldum ama elin oglu acımadı böğründen girince arabaya alayına isyan dedim :)

parasını verdiğimiz şeyin esiri olmayalım arkadaşlar. birde madem öyle evide badana yapmayalım :)

3. ccomen

ccomen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    cemal
    Yaşadığınız Şehir:
    64-UŞAK
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    arkadaşlar servise tsk etmek ile acele etmişim. Insanı tsk ettiğine pişman ettiler. Bugün servise gittim boya için randevu almaya. Hm gitmişkende kapı kolları ve aynalarda boyansın dedim daha once tam 2 defa fiyat almıstım buna ragmen bu defa tam 2 katı fiyat cıkardılar. Dedim bana daha once yarısı denmişti biz oyle dememişizdir diye beni yalancı duruma dusurmeye calıştılar. Bu defa tamam madem soz verdık yapalım dediler sanki bir lütufta bulunuyorlar insana. Sonra boya ustasını cagırdılar tamponların normal oldugunu biz boyasak yine aynı olur diye insanın gozunu korkutmaya calıştılar. Bir daha usak çiftçioğlu ile hiç işim olmaz. 2 katı artı yol parası verecegim cevre illere gideceğim hala sinirliyim. Acaba denizli turkuaz servisini bilen arkadas var mı? Ya da afyon servisi tavsiye eder misiniz

4. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    bence o kadar yolu direk gitmeden önce assan ile de görüşüp servisin tavrını belirtin

5. clupi20

clupi20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    ömer kavak
    afyon serviste ömer var gayet memnunum her sekilde yardımcı olurlar servis başındada selami bey var bi sorunum olduğunda bile özelden arayıp derdimi anlatıyorum yardımcı oluyorlar saolsunlar

Bu Sayfayı Paylaş