Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Tampon boyama

'Accent Forum - Club' forumunda Metehan_Live tarafından 24 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Hocam her üretici diyor ki zarar vermiyor... Ancak boyatan birçok kişi zarar verdi diyor... Bencede ufak tefek sapmalara sebebiyet verecektir... Dikkatli olunmalı derim...

2. rb1406

rb1406 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Aracımın Rengi Ruhsatta Ay Gri Yazıyor. Ankarada Oto Boyacıdan Kaput içerisindeki kodlara bakarak ufak bir tüp yaptırdım ve ufak bir fırça ile rötuş yapayım dedim. Ancak pek istediğim gibi olmadı. Daha önce tampon macunlanarak boyanmış bu nedenle zamanla bloklar halinde çatlayıp düşüyordu. Çizklerin üzerine boya attığımda çizikler bariz yine belli oluyor. Tekrar zımpara yada macun attıktan sonra rötuş yapmak gerek sanırım. Tesaduf bir usta gördü, bununla uğraşma işciliği cok yenisini takdır 80-100 felan tutar dedi. Tabi boyasız haliymiş :) Bir de , Aracımın boyasının üstünde cila gibi bişi var. benden önceki sahibi boya koruma cilası attırmış sanırım hatta tavanda birkaç yerde cila slikon gibi kazınmış, kazınan yerin altınfa normal gri renkte boya görünüyor. Haliyle rötuş yaptığım yer, araçtaki diğer boya gibi parlak durmuyor. Birde Cila atmak gerkiyor galiba ben işin içinden çıkamadım.
    Bu Tampon fiyatları nedir ? boya dahil ortalama kaça mal olur ( 2000 Accent 1.5 GLS 1.6 V)

3. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    tampon boyama burada 250-300 tl arası yapılyor...

4. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    tamponda sorun yoksa yeni tampon almanıza gerek yok. sizin araç büyük ihtimal metalik boyadır. metalik boyalarda üst kısımda ekstradan vernik olur. herhangi bir oto boyacısı tamponu 100-150 arası boyaması lazım.

Bu Sayfayı Paylaş