Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Takas yapmaya bile layık görmediler.

'Accent Forum - Club' forumunda HuSeYiN©Є tarafından 9 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşım arabanı gebzede tatoğlundanmı aldın yoksa ??? eğer ordan almadıysan oraya götür onlarda bu tip araba satıyor bide orda dene şansını aynısını bana onlar yapmıştı zamanında

2. accent era/emre

accent era/emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçen hafta bir arkadaşın 90 model hertarafı bitmiş yani araba nerede ise hurda trafiğe çıkması anormal bişey.bu aracı 4000 tl ye sayıp üzerine 4700 tl vererek 99 tüplü aksesuarlı palio aldık galeriden. dalga geçtiğim bu arabanın son sahibi sensin dediğim arkadaşımın şimdi güzel bir arabası var.seninki de okadar kötü değildir. satmak istersen müşteri bulursun merak etme.ama işini görüyorsa da kullan gitsin iyice eskidimi zaten şukadar yaşın da araba zaten denilip satılabilir.sen gönlünü ferah tut.ekspertize kulak asma

3. musampa

musampa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sadece Hyundai değil.Tüm markaların servislerinde ekspertiz doğru yapılmıyor.Geçenlerde arkadaşa Partner aldık.servise gösterdik.satan kişi sol kapıyı ben değiştim diyor.servis kapı değişmemiş diyor.bu nasıl iş anlamadım.

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    aracım accent admire 2006 1.3 halada kullanıyorum.hiçbir sorunu yok ötv den önce hyundai bayi 14 milyar verdi biniciye 15 e satarsın dedi.ama ötv den sonra 13e biniciye zor satarım:(

5. İsmail ÇINAR

İsmail ÇINAR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Onu sana böyle kusurlarınısöylemeden satan .Allahından bulsun başka söze gerek yok zaten. Allah onun cezasını veririr ama bu dünyada ama diğer tarafta.

6. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Zor durum geçmiş olsun...

7. OKANMIŞ

OKANMIŞ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hüseyince kardeş,bildiğim kadarı ile boyaile muayenenin ilgisi yok onun için kendini üzme.frenler,farlar,lastikler önemli bunlarda bir sıkıntı varsa tamir ettir muayeneye gir.Arabaya çok masraf ettiğini söylüyorsun,kullanımdan bir şikayetin yoksa da bin arabana.En elzem ayarları yaptır bin.Arabayı kullandıkça zararın düşer,ileri yıllarda da Allah Kerim.Ayrıca takas için yetkili servisler cazip değildir.Saygılar...
    Düzenleyen : OKANMIŞ

8. lombak

lombak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Valla arkadaşlar bundan önceki tipo mun bir çok sorunu vardı,ön takımistiyor motorda hafiften üfleme başlamış,sag cam motoru bozulmuşkaputta bir çok çizik vardı,benzin göstergesi yanlış gösteriyorduve en önemlisi direksiyondan yağ kaçırıyordu,bu halde piyasada satamam diyeMatese gösterdim takasa6.800saydı,prensipte anlaşıp ben kredileri araştırırken arkadaşımın bir tanıdığı Tipo arıyormuş,çocuk geldi baktı,arkadaşa yazdıklarımın hepsini söyledim,sonra arkamdan küfür etme baştan söyliyeyim dedim,çocuk hepsine ok deyip 7000 TL ye anlaştık ve aracı verdim;
    Bu yüzden umudunu kaybetme benimde bu sorunlar yüzünden çok canım sıkılıyordu,heralde hurdaya ayrılana kadar kullanmak zorunda kalırım diyordum,ama satıldı gitti ve ben 20008 model sıfır Getz aldım,inşallah sende istediğini alırsın,sıkma canını...

9. ahmetva

ahmetva Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bizim bir abi kaportacı pert olmuş getzi topladı. servis birşeyi yok demiş düşünün artık gerisini...

10. geçmiş olsun bence en mantıklısı böyle olmalı...

aracınıza iyi bir kasko yaptırın yaptırdıktan sonra ise belirli bir süre geçmesini bekleyin ve sonradan ispatlanacak şekilde aracınıza darbe verdirip yetkili serviste tekrardan aracınızı toplattırın...admirayı verip 0 km baska arac almak için en az 10 bin lira lazım masraf yada 2,el temiz alacaksanız yine 5 binlira filan gherekecek masraf iyi düşünün...

11. ESES_DA_144

ESES_DA_144 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Malasefmağduriyetiniz üzüntü verici. Sizin şu anda biraz kafanızda karışmış durumda. Tanıdıklarınızdan veya buradaki arkadaşlardan yaşadığınız şehirde iyi bir kaporta ve motor ustası önerisi alıp en detaylı ve güvenilebilir bilgileri ve önerileri onlardan alabilirsiniz. Satmanız gerekirse satarsınız veya sizi üzmeyecek şekilde biraz daha bakım yaptırım kullanabilirsiniz. Sizin için iyi bir tecrübe olmuştur bu. Bidahaki aracınızın burdaki en bakımlı araç olacağına eminim. Tekrar geçmiş olsun.

12. ahmetva

ahmetva Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hiç iyi bir öneri değil, https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif

zaten böyle yapanlar yüzünden kaskolara yüksek fiyatlar ödüyoruz.

13. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şase düzeltmek kolay,siz hiç merak etmeyin.bursada rahat rahat toplarsınız ve kanımca tüm masrafınız 2bin olur.fazla olmaz.ben izmir aliağada aracımın şasesini 250tl ye düzelttirmiştim.yaklaşık 2cm kaymıştı şase.ama balansta sorun yapmıyor araç,200 görmekte bile sakınca çekmiyorgerekli olan sadece yetenekli bir usta.

Bu Sayfayı Paylaş