Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Takas yapmaya bile layık görmediler.

'Accent Forum - Club' forumunda HuSeYiN©Є tarafından 9 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. aky64

aky64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ıkıncı el arac alacak arkadaslar alacagınız aracı yetkılı servıs yerıne bıldıgınız bır ustaya ve kaportacıya gostermenız lehınıze olacaktır.

2. aky64

aky64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben 2007 ford fıesta arac alacaktım yetkılı servısınde motoruna cok ıyı dedıler ama benım ustam motor bıtık dedı ve aracı ıade ettım.

3. Gezgin_06

Gezgin_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ama yetkili servise gitmenin bir faydası var. Benim gibi km. kazığı yemek istemiyorsanız yetkile servise gidin, alacağınız otomobilin bakım kayıtlarını sorgulatın ve gerçek km. sini öğrenin.

4. vrezy

vrezy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya benim aracımında kmsi baya düşük BURSA SERCEM otomotivde tüm raporlarına baktırdık herseyi orjinal çıktı size tavsiyem birazdaha pahalıdır ama kesinlikle yetkili servise gösterin.

5. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hocam sürücü kurslarına satabilirsin.

6. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    30-40 lira arası alım-satım expertizi. Ama gerçekten adam akıllı kontrol edilmiyor. Km olayını anlamak için servis iyi bir tercih ama servis artı işin ehli ustalara gösterilmeli bence. Sizde aracı gösterin diyorum başka yerlere de. Sizinki ihtimali düşük ama yine de yanlışlıkta olabiliyor.

7. vrezy

vrezy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    oto sanayi sitesine soktuk ondan sonra en son işlemdede SERCEM e götürdük aracın herseyi orjinal yakında fotosunuda koyarım zaten EMEKLİ BİR ADAM dan almıştık güvenilirdi sanırım aman olmasa bile servisten temiz kağıdı çıktı oda yeter

8. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    benim aracımda önden darbeli şase yamulmustu şansımız varmıski ustamız ii cıktı ne titreme var ne bişey muaynedende bir kerede gecti.arac pert olmustu yalnız okadar sanslıyızki kasko sigortanın bittiği gün kaza yaptık kasko kabul etmedi 12 milyar masraf cıkmıstı aracta. eger sizin aracınızda ii toplansaymıs bu durumlar olmazdı malesef gecmiş olsun tekrardan.ötv indirimnden önce gitmiştim takas için kazalı olduğunu tek bakısta anlamıslardı hayret etmiştim:D

9. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Alırlar mı ki? Tanıdığın var mı?

10. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    12 milyar masraf mı çıkardılar https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif Arabanın markası neydi?
    Adamlar bu işin piri olmuş artık. Tak diye aracın hangi taraftan darbe aldığını söyledi.

11. Misafir

Misafir Guest

valla nolursa olsun neyi varsa söylerim dürüst olmak gerekir niye birbirimizi kazıklayacağız.onun terbiyesizliğiymiş o da .geçmiş olun .şimdi yapılması gereken iki seçenek görüyorum kaskosu varsa tekrar size ve başkasına zarar vermeden çarpın servisten kaskodan iyi toplanır.sanayide iyi usta denk gelmeyince yamuk yumuk olaibliyor.bu demek değil sanayide iyi usta yok.çok harika ustalar da var yanlış anlaşılmasın.ya da uygun fiyata satmaya çalışacaksınız ve alacağınız arabayı iyice gösteripo baktırıp alcaksınız veya sıfır alacaksınız.hazır uygunken sıfırlar.durumunuz varsa maddi yönden onlara bakmakta fayda var.inşallah heşey yoluna girer...

12. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    1- Kasko yok!
    2- Tanıdığım iyi bir usta yok!
    3- Sıfır alacak likit yok!
    4- Yani yok bile yok.
    Bu arabayı satanlarda adam diye sokakda geziyorlar. Bastıkları toprağı kirletiyorlar...

13. Misafir

Misafir Guest

valla abi ne desek boş gibi geliyor ama yinede kafana takma.ne olursa olsun sağlıktan değerli birşey yok..bence önce bir iki plazaya daha git onlarda yok falan derse galerileri dolaş..o da olmazsa pazara cıkart arabayı elbet bi alan olacaktır..

14. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    öncelikle geçmiş olsun, 
    size moralinizi bozmak isteyenlere karşı dik durmanızı tavsiye ediyorum. bir arabanız varsa ve satmak istiyorsanız her zaman moral bozanlar çıkacaktır. bence birkaç araba alıp sattıktan sonra siz de durumu tam olarak anlayacaksınız.
    3 sene önce ilk arabam olan skoda favoriti satmaya çalışıyordum, bayiye gittik takas için, bir kadın geldi arabanın 2 yerine bir cihaz değdirdi. bunu alamayız dedi biz daha ağzımızı bile açmadan. bizim çok moralimiz bozuldu. sonra bir galeriye gittik, adam baktı şöyle bir, "bu arabada komple boya var" dedi. arabada komple boya olmadığını çok çok iyi biliyordum, birşey demedim, adam "4  milyara bunu satabiliriz, 300'ü de bizim komizyon olur" dedi. adama bu araba ne zaman boyanmıştır dedim, adam inceledi "en fazla 2 yıl önce" dedi. araba 3 yıldır bizdeydi.  adam gözümüze baka baka yalan söylüyordu. 
    sonra kızdım arabayı 3 ay satmadım, sonra 5500'e sattım. 
    araba alıcıları arasında "moral bozma" yöntemiyle çalışan insanlar var, sakın moralinizi bozmayın. birkaç milyar zararınız olabilir, ama sizin elinizdeki arabanın mutlaka alıcısı vardır. önce birkaç plazaya daha gidin, sonra olmazsa pazara çıkartın.

15. Misafir

Misafir Guest

Hüseyin, ben senin arabanı biliyorum, o günde söyledim, o kadar kötü bir araba değil, ukalanın birinin söylediği laf yüzünden canını bu kadar sıkma, problemlerin varsa gel bir ara gene baktıralım, fazla üzerinde durma, binebildiğin kadar bin, sonrası Allah kerim....

16. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kendi aracını bu kadar ezerse başkası üstünden geçer . aynı araç kendilerinde olsa yere göğe sığmaz .

17. Misafir

Misafir Guest

Haklısın, Hüseyin bu konuda çok tedirgin, ben şahsen götürdüm kendisini bizim arkadaşlara tedirgin olduğu konularda pek problem çıkmadı, biraz fazla evhamlı...

18. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Peki Çağların dediği şey mümkün olmaz mı ki? Bu araca kasko yapmazlar mı? Kaskodan sonra masrafları karşılanır en azından olursa

19. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    her malın bi alıcısı olur kardeş üzülme

20. ahmetva

ahmetva Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Önceki arabamı satarken expertiz yaptırdım sadece direksiyon kutusu yağ kaçırıyor dendi. aracı sattığım kişiye söyledim böyle böyle diye anlaştığımız fiyattan 200 tl düştüm yaptır dedim. kul hakkı ödenmez...

Bu Sayfayı Paylaş