Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Takas yapmaya bile layık görmediler.

'Accent Forum - Club' forumunda HuSeYiN©Є tarafından 9 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Zaten böyle üstünkörü ekpertiz yaptıkları için başları ağrımış. Bir müşteri: "Ne biçim Ekspertiz yapıyorsunuz? Bak araçta ne kusurlar çıktı!" diye bunları fırçalamış galiba. Bende arabayı götürünce bakmadılar. Eğer bakıp arabanın bittiğini söyleselerdi elbette almazdım. Satın aldıktan sonra götürdüğümde bana arabanın bitik olduğu 3.500 TL masrafı olduğu yapılsa bilem tam toplanamayacağını söyledi. E mübarek! Ben sana arabayı satın almadan önce baktırmaya getirdiğimde söylesene. Gerçekten Hyundai servisleri hiç profesyonel değil. Hatta araba ile geçen yaz (hangi akılla gittiysek) Gebze'den kalkıp, taaaa Giresun'a gittik. Aşağı yukarı 2000 km yol yaptık. Bir ara arabanın fanında bir sorun vardı. Giresun'da yetkili servis yok tabi. Bizde kalktık Ordu'ya gittik. İşte şöyleyken şöyle. Genç bir çocuk geldi. Önce arada bir kabloyu çıkarıp yeni bir kablo getirdi. Lakin kablo kısa çıktı. Sonra bizi bakım kısmından çıkardılar. Ondan sonra ne yaptılar bilemiyorum. Ama olayı çözemeden arabayı iadet ettiler. Sonra Giresun'dan dönerken Hyundai Genel Merkez'den aradılar. İşte servisimizden memnun musunuz gibi sorular sordular. Nasıl memnun olayım dedim. Arabayı yapmaya götürüyoruz. Bozup geri veriyorlar. Tabi bayan kapattı. Peşinden bizim Ordu'daki servis aradı. Bana sitem vari arabanıza ne yaptık ki gibilerinde konuşmaya başladı. Galiba Genel Merkezde'kiler biraz fırçalamışlar. Demek oluyor ki Yetkili Servis'de çalışanlar bu işi profesyonel olarak yapamıyorlar. Ya da eline tornavida, çekiş alanı bakımcı olarak koyuyorlar.

2. Misafir

Misafir Guest

abi dorular her zaman en doru yoldur bence doruları yaz maliyet düsük olsa bile kul hakkına girmemıs olrsn

3. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    [/QUOTE]
    Ne insanlar Var Ya Dünyada Hiç Utanmıyorlar İnsanları Kandırmaya.. Üzülme Arkadaşım Dedikleri Gibi Milyonları Devirmiş Ticari Taksi Çıkmaları Satılıyorda Bu mu Satılmayacak
    [/QUOTE]
    Zaten utansalar bu işi yapmazlar. Araç kaza mı yaptı kardeşim. Çıkar perte. Devletin aslında bu konuda bir düzenleme getirmesi elzem sanırım.! Ağır hasarlı kaza yapan araçları bir daha trafiğe çıkarmayacak.
    Sonra gidiyorlar aracı toplatmak için kıyıda köşede bir ustaya. O da işte böyle topluyor. Olan kime oluyor. Ne ustaya? Ne kaza yapana? Ne sigorta şirketine? Ola yine benim gibi kerize oluyor.
    Evet! Bu araçta satılacak. Da. Hangi vicdanla satacağız. Çiçek Abbas'daki gibi aracı gelin gibi süsleyip mi satacağız.

4. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dostum bende 2005 de 2004 model clio symbol almıştım 2.el Göztepe/merdivenköy/aktaş oto dan.neyse adam hacı idi.sakallı aldım aracımı götürdüm maltepe e5 de renault servisine gittik expertiz yaptıracaktım adamın demesi sadece arka sağ çamurluk boyalı dedi.bende expertiz yapmadan çıkardım aracı aldım.neysee sonra geçen sene ordu köy otomotiv e gittim takasla sıfır almak için banada aynen aracın taklalı dediler.hyundaiye gittim bana dedikleri tavanda parça boya var arka sağ çamurluk boyalı.ön sağsol çamurluk değişmiş.neyse ben bunlara verdim arabayı.11500 liraya.sıfır getz aldımm..Yani sen başka bibayiyee daha git bunlar bazen yalanda konuşabiliyolarrrr

5. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Önerileriniz için teşekkürler.
    Titreme olayını Pendik Ota Sanayi'deki Efe Oto'daki ustaya sorduğumda (İsmi Ramazan'dı sanırım) Disklerin tornalanması gerektiğini; birde çelik jantın olayı çözeceğini söyledi. Giresun'dan gelince şu fanın çalışmaması ile alakalı oraya gittim. Adam iki kablo ile oynadı 30 TL çekti. Bir daha da uğramadım oraya...
    Bu ustayı da bana Gebze Görtan'dan tavsiye ettiler. O da daha önce orada çalışıyormuş.

6. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Sanırım bizimki de muayeneden geçmez gibime geliyor.

7. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmeyebilirrr

8. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    [/QUOTE] abi dorular her zaman en doru yoldur bence doruları yaz maliyet düsük olsa bile kul hakkına girmemıs olrsn[/QUOTE]
    Ahiretini düşünen biri için bu doğru. Ne demişler: "Filler kapışır. Çimenler ezilir!"

9. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Bilmem kihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif Maltepe Karalar Oto'ya mı gitsem, ne yapsam?

10. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

11. 44 FERHAT 878

44 FERHAT 878 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    kafana takıpta bence kendini üzme hüseyin bey.. sağlık olsun allah kaza bela vermesin.. satılmaz diye bişey yok biraz fazla zarar edersin o kadar... sana bu şekilde satan adam bu dünyada kar etmiş seni kandırmış olabilir. ama yarın öteki tarafta bunun hesabını vermeyeceğinimi sanıyor...arabaların hepsi demir yığını bindiğini kar sayacaksın eşinle çocuğunla mutlu anlar yaşamışsan kimseye muhtaç olmadan işin görmüşse yeter bence gerisi boş....acele etme...kendine iyi bak... arabanı kötü gözle görme....byy

12. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Şimdi ben bu araca fiyat olarak ne yazayım sizce. Ve sitede açıklama kısmına ne yazayım? Size soruyorum.

13. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ınternette kı fıyatlara bakarak kendı fıyatınızı belırlersenız daha ıyı olur........... gereklı acıklamayıda telefonda yaparsınız bence
    Düzenleyen : fkgnydn

14. Hakan Duman

Hakan Duman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Örnek ilanlar vardır sanırım, eğer satmayı düşünüyorsanız durumu açıklayın kısaca, normal satış fiyatından düşük gösterin ama arabanın iyi yanlarını da yazmayı unutmayın.
    Fikir vermek açısından hasarlı arabalar bile yapılmamış haliyle en az 5000-7000 çevresinde satılıyor, hatta 2009 Getz gördüm hasarlı haliyle 9000 tl idi, piyasa fiyatından hepten 5000 tel inmeyin , inmeniz gerekirse en fazla 3000 inersiniz

15. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok geçmiş olsun. İçinizdeki bu iyi niyet olduktan sonra sıkmayın canınızı bu haliyle de aracı alan biri bulunur. Siz yine doğruları söylersiniz, mutlaka alan birileri çıkar. Biraz zaman alır belki ve zarar da edersiniz muhakkak ama canınıza gelmesin, bunlar da geçer.

16. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sen bir iki bayiiye daha git benceee

17. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence pazara çıkarmanız daha iyi olur. Çünkü internette ilanı bulan arayıp sorduğunda şurasında çizik var desen şüpheleniyor. Ama pazarda hem gösterip hem yüzyüze anlatmak daha iyi olur. Bu arada başka servislere göstermenizde fayda olabilir arkadaşın söylediği gibi.
    Düzenleyen : darsher

18. Misafir

Misafir Guest

abi pazarda daha rahat satarsın cunku binlerce kisi gelio elbet 1 2 haftada satarsın yazık ya off canım sıkıldı bn bu isi arastırayım isteyen olursa belirtirim

19. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Tabikide aracın durumı belirterek. 2.el satış sitesinde ilan verip satabilirsiniz. Zarar ederecek satacağınız aşikar ama hiç olmazsa aracın durumu belirtip alacak kişi bunu bilerek alacağı için başınız dik anlınız ak biçimde olacaktır.

20. kirli_33

kirli_33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracınızın resmi yok mu arkadaş bakalım

Bu Sayfayı Paylaş