Arkadaslar serviste süspansiyondan sıkıntim olduğunu belirttim ve fren ve süspansiyon testi yaptılar. Ekteki resimlerde bir takım değerler var ama ne olduğunu bilen varsa yardımcı olabilirmi. Yani süspansiyon ve frenler ne durumda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim anladıgım aks1 ön aks,aks2 arka aks yani aynı ask üzerindeki rakamlar birbirine nekadar yakın olursa okadar iyidir.tabiki bu benim mantıken yorumum.
iyi de mesela servis size bu değerler ile alakalı bilgi vermedi mi ? Kağıdı elinize verip gönderdilermi ? SSK hastanesinden alınan tahsil sonuç kağıdı gibi
Hayır bu raporu önce hiç vermediler test sonucu hicbir sıkıntı yok dediler. İki gün sonra memnuniyet ölçmek amacı ile telefon açtılar bende test yapıldı ama rapor verilmedi dedim onlarda mail olarak gönderdi. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garanti kapsamında olan blue araçların arka süspansiyon aksamı helezon ve amortisörler den şikayetçi olanlar ücretsiz olarak değişiyor bu birazda servis ile alakalı oradaki baş ustayı kafalamaya bakın ben kapı yüzünü bile değiştirttim metal görünümlü yer çizdiği için
Arkadaşlar ben zaten arka amortisörlerden şikayetçiydim arkaya 3 kişi oturunca araç takozlara biniyordu şimdi 2 kişi oturunca ufak bir zıplamada takoza vuruyor anlamadım ben bu durumu. Geçen yılbaşı bakıma gittiğimde söyledim test ettiler bir sorun yok dediler ama genede böyle olması bana saçma geliyor.