Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

su lekesi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda gasw tarafından 1 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    metalik boyanın yüzeyi verniklidir. o boyanın özelliği. eğer sen cila attrımadıysan veya satıcın kıyak olsun diye cilalamadı ise aracın clasızdır kardeş. sıfır arabada cilalanır. 3-6 ay bekleyelimde cilalayalım olayı yoktur. ben bu gibi şeyleri yurtdışı kaynaklı sitelerden araştırırım https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifmetaliğin parlaklığı ile karıştırma..o boya verniği..

sirkeyi ise tecrübeli yıkamacı bilir oranını verniğe falan zarar vermemesi lazım. atıyorum 10 tl lik kovaya yarım çay bardağı gibi. daha önce yapmış bir yere götür.

2. gasw

gasw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bu gün aracımı yıkarken yanımda aracını yıkayan elemandan aşırı derecede sirke kokusu geliyordu.Aynı konudan onunda sorunu varmış tavsiyesi üzerine ;bir kova suya bir çay bardağı sirke ve oto şampuanı ekleyip yıkadım,aracın üzerindeki tüm kireç izleri çıktı kesinlikle tavsiye ederim.

3. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sirke asittir.ondan çıkartır.ama fazla kaçırırsanız boyanıza elveda dersiniz.:)

4. Birol Çalışkan

Birol Çalışkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen gazla sılın

5. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    gazla silin
    geçen gün s.dışı yolculuguna cıkmıstım arabanın sol tarafı hep zift olmuştu
    gaz yagı aldım arabanın her tarafına sürdüm bez yardımıyla.... bütün ziftler ve cıkmayan lekeler cıktı
    ardında aracı cıkadım
    ne yalan söleyim araba cincık gibi oldu :)

Düzenleyen : play_boy

Bu Sayfayı Paylaş