Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

şu ilana bi bakın

'Accent Forum - Club' forumunda barış erkaçtı tarafından 2 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    istanbulda fiyatlar daha ucuz ya da daha pahalı diye bir şey yok. Burda hergün binlerce yeni araç trafige cıkıyor, her gun binlerce araç el değiştiriyor. Kimi paraya sıkıstgı için kimi yeni araba alacagı için, kimi yeni araba almıstır elinde bos yatacagına diye satıyor. Kısaca söylemek gerekirse, burda nufus buyuk oldugu için otomobil pazarıda büyük ve her türden satıcı mevcut.

Yumurta kasa araba içinde 11bin i bırak 8bin nile vermem helede 9-10 yaşlarındaki bi araba için asla. Bugun komsum bir suziki swift aldı. ümraniyede 2002 model 100bin km de 9250e aldı. adam 10binden indi. klima, hidrolik, cd calarlı felan. 4 nokta enejsiyonlu bi kere. Mesele buda öenmli bir nokta; eger sahibinden alırsanız 500-1000tl arası daha uygun alırsınız. İnternette satılan fiyatlarında gerçekle pek alakası oldugunu sanmıyorum. Galeriler bile dukanda sorunca farklı fiyat veriyorlar. Mesefa geçen hafta yine merdivenköy de bir galeriye gittik. adamlar arça nette 11500demişler. oraya gittik. 10750 dediler. adamlara internette gördük, öyle geldikte demedim. Sorduk ve o fiyatı verdielr ama tek nokta enjektorluydu. Bugunde sans a böyle bir araba bulduk. tertemiz bir araba.

2. barış erkaçtı

barış erkaçtı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    barış erkaçtı
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    kardes izmir piyasada az değil.nufuz 3 milyon üzerinde ama ben 3 ay aradım araba alırken netteki fiyatlarda izmirle isstanul arasında 1500 tl falan oynuyor.suziki diyosun servisi ve parcaları pahalı.biz orta direğiz accentin yumurtası yerli gibi.ama o bile zorluyor bakımları falan

3. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    istanbulun resmi nufusu 12milyon civarı olmasına rağmen hergun gelen gidenlerle bu nufus 17-18milyon civarı. Ayrıca dedigim gibi internet fiyatları ile kıyaslama yapmayın. Galerilere ve pazarlara bakmak lazım. Gerci pazarlareda satılan aracların cogu galeriden satılıyor. Ama tekrar diyorum nette yazılan fiyatlar ile gerçekte satılan fiyatlar arasında fark var. Ayrıca Suziki ile hyundai cok iyi kıyaslanır. Hani fiat ya da reneult olsa dedigin olurda. ikisininde orjinal parcaları pahalı, ithal ne gekirse pahalıdır zaten. Ayrıca 10 yasında bir araça kim 11bin tl verir ki= 13bin tl e 2003-2004 model getz satıolar.

4. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    azcık ucuz belki ama araç komple boyalı da olabilir

5. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Fiyatlar normal sayılır.Kalkıpta 12 yaşındaki arabaya 10-11 bin tl yazacak değiller.Yazsalarda anca kendileri bakarlar ilanlarına.

Hatta yüksek bile....2008-2009 model era 1.5 crdi team 15-20 bin kmdeki araçlara 24-25000 yazmışlar,enayimiyim o fiyata gidip alıcam.Zaten sıfırı 28.000 tl....Yani internet fiyatları uçuyor,ikinci elin durgunluğunun sebeblerinden biride bu...

Adam 2008 50.000 kmde era dizele 20.000 tl yazmış,fiyat normal sayılır ama yinede bu parayı vermem şahsen.....Sıfır alırım

6. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    sıfır alacak bütçesi yoksa, parası ona yetiyorsa adam alır ama https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

7. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Haklısınız tercih meselesidir.Ama 2010 sıfır km 1.5 dizel klimalı 24.991 tl.....Yani 5.000 tl fark vermek,istediğin rengi almak,sıfır km almak,ilk kendin kullanmak anlamına geliyor.Yani 20.000 tl olan adamın 5.000 tl daha bulması bana göre çok zor değil.Eşten dostan bulamıyorsa bile düşük faizli krediler var

Bu Sayfayı Paylaş