Geçenlerde göstergeye güneş vurduğunda farkettim,start stop ışığı olduğunu.Örneğin i20 Blue da varken Accent Blue'da olmaması garip oluyor,sonuçta adı Blue.Böyle bir şey mümkün mü sırf merakımdan soruyorum,çünkü çoğu zaman trafikte motor boşuna çalışıyor oluyor,kısa mesafelerde sürekli aç kapa yapmak zorunda kalıyorum.I20 nin motoru sonuçta 1.4 ün hacim kısılmış versiyonu,Accentte de start stop aktif etmek mümkün mü ?
bildiğim kadarıyla birçok parçası farklı, özellikle elektrik tesisatı. bu nedenle asıl gerekli ve pahalı parçaların araçta takılı olmadığını düşünüyorum.
Yurt dışında ki modellerde olabilir . Bu yüzden göstergede yer alıyordur. Dediğiniz gibi sistemi dışarıdan getirteceksiniz pahalı olur. Bir soru aklıma gelmedi değil. Acaba sistem var ama beyin üzerinden mi kapalı ? Tamam çok saçma oldu. İşin özü yurtdışında satılan full paketlerini inceleyin.
start stop sistemi için VW modellerinde ayrı bir beyin oluyor. güç kontrol ünitesi gibi bir ismi vardı. eğer hyundai de böyle bir parça kullanıyorsa(parça katalogundan bakılmalı) ve bu parçayı her modele koyuyorsa o zaman çalıştırılabilir. ama bence yoktur.