Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Starex Hakkında Bilgi

'Starex Forum - Club' forumunda Ümit Zengin tarafından 10 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşım daha kolay bulman için kafandaki modeli daha da netleştirmelisin mesela crdi tcı ayrımı yapacak mısın fiyatı en az en çok ne kadar olacak vıp mi istiyorsun yoksa koltukluyu alıp sen mi düzenleyeceksin veya panelvan mı yani bunları netleştirdin mi iş bitmiştir geriye sadece internetten arayıp bulup temizse anlaşıp almak kalıyor.

2. damien

damien Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Işık Cirit
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    selamlar arkadaşlar.
    2.el starex almayı düşünüyorum(crdi) turizm işinde kullanacağımdan minübüs olması gerekiyor. bir tane buldum aslında
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ndai-starex-aradiginiz-v-i-p-kacirmayin/detay
    bu araç bu fiyat edermi. sahibiyle konuştum, motor 135binde. sahibi çok titiz olduğunu, tık ses gelse servise götürdüğünü söyledi. doğru yalan bilemem. benim bütçem 15000 lira.
    veya daha iyisini bütçem dahilinde bulabilirmiyim. bulabilirsem istanbul içinde nerde? vip tercihim fakat olmasada olur

3. merikemal

merikemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Linkteki araç gayet güzel fiyatıda bence makul fakat bu araç orjinal minibüs degil panelvandan çevrilme olduğu için arkada klima yok yazın size sıkıntı yaratır ayrıca arka makasları vs. minibüs modelindeki gibi değiştirilmediyse arkada oturanlar için sıkıntı yaratır .Turizmde kullanıcam diyorsanız svx modelini alın derim.

Düzenleyen : merikemal

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bu Arabanın Fiyatını Ne Kadar Bu Kadar Öldürürler Anlamıyorum... 2008 Model Arabaya Adam 16000 Tl Teklif Ediyor.. Daha 40000 De Kaza Vs Hiç Birşey Yok.. Rahat 1 Milyar Üstü Aksesuar Var... Ama Gidip 2008 Model 150000 De 8 Mm İnşaat Demirinden Direksiyonu Olan L300 E 22000 Tl Çok Normal Bir Fiyat....

5. damien

damien Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Işık Cirit
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bende svx istiyorum ama sanırım 15bin lira civarına bulamam. klima olayını artık idare eder arkadakiler. makaslarınıda duruma göre ben hallettiririm. forumlarda araştırdığım kadarıyla çok pahalı bi işlem değil. sizce pazarlarda vs 15 bin liraya bulabilirmiyim daha iyisin?

6. merikemal

merikemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Klima sorun degilse bu paraya daha iyisini zor bulursun

7. damien

damien Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Işık Cirit
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    eywallah, teşekkür ederim yardımların için. hayırlısı artık..

8. izdusum53

izdusum53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merabalar ben starex 100 ps de kullandım 140 ps de aralarında yakıt olarak pek fark yok 100ps ile uzun yolda bir depo ile 720km yapmıştım 140 ps ile 780 km hemen hemen aynı sadece 140 ps daha atik daha seri mesela daha bir hafta önce hız denemesi yaptım 185km hıza çok rahat bir şekilde ulaşabiliyorum 100ps ile anca 165km hıza çıkabildim ben....

Bu Sayfayı Paylaş