Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

starex güncel yakıt tüketimi

'Starex Forum - Club' forumunda starex2004 tarafından 4 Haziran 2008 tarihinde açılan konu

1. tamerx27

tamerx27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Tamer KANALICI
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    teşekkürler çok iyi anladım bide benim starexdeodo1 veya odo2 de yaptıgım kmanahtarı çıkarttıktan 3-5 dk sonra sıfırlanıyor ve orjinal kmsi gösteriyor bu normalmi
    Düzenleyen : tamerx27

2. sdiect

sdiect Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Hakan Yıldız
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Selamlar,shell'in yeni çıkardığı full save dizeli starex crdi araçlarda kullanmanın sakıncası varmıdır? buda euro dizelmidir? yoksa illaki shell'in v power dizelinimi almalıyım teşekkürler.

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    hepsi eurodiesel müşteri çekmek amaçlı isim takıyorlar sadece:D

4. yusuf hoca

yusuf hoca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaşlar verdiğim deger şehir içi şehir dışı yarı yarıya.özellikle ölçmek için 2000 devirin altına 2500 devir üstüne çokmamaya özen gösterdim.

5. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bildiğim kadarıyla Fuel Save, kırsal yerine çıktı. Kullananlar aracın vuruntulu çalıştığını söylüyor. Siz Eurodiesel'den şaşmayın.

@yusuf hoca, verdiğiniz değer otomatik de olsa biraz fazla gibi. Yalnız araç yüklü ise, rampa tırmanıyor veya yoğun trafikte seyrediyorsanız, bakımları geçtiyse (Hava filtresiyle bile fark eder) araç fazla yakabilir. Bir de bunun dışında, eğer bozulmuşsa pompa ayarına baktırmakta fayda var.

6. sdiect

sdiect Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Hakan Yıldız
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Doğrudur full save kırsal motorin yerine çıkarıldı.Fakat full save euro diesel değilmidir?

7. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    O da eurodiesel olsa gerek.
    <h1 ="media" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 6px; padding-right: 9px; padding-bottom: 8px; padding-left: 6px; font-size: 22px; line-height: 28px; color: rgb(212, 46, 18); ">SHELL’DEN DİZEL MOTORLU ARAÇ SAHİPLERİNE MÜJDE</h1><h3 ="first" style="margin-top: 0px; margin-right: 6px; margin-bottom: 10px; margin-left: 6px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; font-size: 12px; color: rgb(51, 51, 51); ">18/01/2011</h3><strong style="font-style: normal; font-weight: bold; ">HER DEPODA 1 LİTREYE VARAN TASARRUF SAĞLAYAN SHELL FUELSAVE DIESEL ARTIK TÜRKİYE’DE[/b]<div ="module text_with_s clearfix" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 10px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; display: block; min-height: 1px; clear: both; "><strong style="font-style: normal; font-weight: bold; ">Shell’in dizel motorlu araçlarda yakıt tasarrufu sağlayan ana ürünü “Shell FuelSave Diesel” sürücülerle buluşuyor. Shell FuelSave Tasarruf Yakıtlarının marka elçisi Burcu Esmersoy oldu.[/b]Yakıt tasarrufu konusundaki öncü çözümleriyle fark yaratan Shell; dizel motorlu araçlar için ana ürün kategorisindeki ilk düşük kükürtlü, her depoda 1 litreye varan tasarruf sağlayan ürünü Shell FuelSave Diesel’i tüm Türkiye’de aynı anda satışa sundu.Yakıt tasarrufu konusundaki bilinçlendirme çalışmalarıyla da araç sahiplerinin yanında yer alan Shell, yakıt tasarrufuna ilişkin mesajlarını Burcu Esmersoy aracılığıyla kamuoyuna iletecek. Burcu Esmersoy; Shell FuelSave Diesel ile tasarruf yapma yöntemlerini ve kendi tasarruf deneyimini sürücülerle paylaşacak. <div ="module text_with_s clearfix" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 10px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; display: block; min-height: 1px; clear: both; "><div ="picture right width_240" style="margin-top: 2px; margin-right: 6px; margin-bottom: 10px; margin-left: 16px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; clear: both; : right; width: 240px; -: 0% 100%; -repeat: no-repeat no-repeat; ">[​IMG] Yakıt tasarrufu alanında öncü çalışmaları ve fark yaratan ürünleriyle bilinen Shell; geliştirdiği Shell FuelSave Diesel’i Türk halkının kullanımına sundu. Shell FuelSave Diesel, ana ürün kategorisindeki ilk ve tek düşük kükürtlü tasarruf sağlayan ürün olma özelliği ile ön plana çıkıyor.<p style="margin-top: 0px; margin-right: 6px; marg

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bi Farkı Yok Ya Hergün Alıyorum

9. alperen720

alperen720 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  10. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu gün sanayide konusu geçti forumdaşlara sorayım dedim....
    bu starexin çok yakması olayı bazı araçlarda ucuzluğu sağlamak adına fabrika çıkışı çin malı pompa kullanılmış. halbuki orjinal pompa olan bosch marka pompa takılınca hiç de yakıt fazla olmuyormuş...hatta bu durumu bilenlerin pompalarını değiştirdiklerini de söylediler.....bu durum gerçektende böylemidir.

11. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Zaten Benim Bildigim Bosch Pompa Var.. İstanbulda 9-10 Litre Yakıyorum.. 2500 Motorla Sizce Fazlamı Yakıyorum ?
    Starex Fazla Falan Yakmıyor Sadece Başka Marka Araç Kullanıcılarının Ortaya Attıgı Bir Yalandır..

12. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    aynı durumda transit ne yakıyor biliyor musun?

13. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yok zaten bu gün konuştuğum kişilerden biri garantiden pompa değişimi yaptırmış yakıt yüzünden. yeni pompayı istanbuldan bosch marka göndermişler. şu an çok memnun olduğunu söyled. bende bi araştırayım dedim.......

14. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    200 Lük Transiti Uzun Bir Süre Kullandım Az Yaktıgını Söyleyememhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif(3.2 200 Bg) 2.5 Common Raillerin Yakıt Durumlarını Bilmiyorum Oda Hemen Hemen Starexle Aynı Degeri Yakar

15. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Benim Pompaya Yarın Bakıp Markasını Yazarım Ama Büyük İhtimal Bosch Çıkacak.. Ama Dedigim Gibi Sakin Kullanımda Max 2700 Devirde Vites Degisimi,1900-2000 Devirde Seyir Halinde 9-10 Litre Arası Bir Deger Yakar Bu Araç

16. sdiect

sdiect Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Hakan Yıldız
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Benim Starex'te alman malı Bosch pompa mevcut.

17. muratacilar

muratacilar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    27.03.2011 Euro Dizel : 3,69 Yer İzmir. Yakıtım bitti 20 ytl lik yakıt aldım. Ve ŞuYGS'nın gününde Şehir içi yaptığım km şuanda 57 km ve daha gidiyorum. Bitene kdr gidicem. ortalama yakıt tüketimim 0,315 ykr die tahmin ediorum. Araç 2004 Starex CRDİ. Araçım : 120752'de. ...Starex çok yakıo dien arkadaşlara duyurulur...
    Düzenleyen : muratacilar

18. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yakmıyor Tabi Hocam Başka Marka Minibüs Kullanıcılarının Attıgı Bir Hikayedir.. Koltuguna Bile Oturmamışlardır..

19. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ersin senin pompa bosch muymuş?

20. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir: