Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Starex Genel Paylaşım Alanı

'Starex Forum - Club' forumunda Ersin tarafından 10 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. snr_444

snr_444 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    soner özkan
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    su andakı lastik ebatlarım 205.70.15 kışlık lastık almayı dusunuyorum alacagımlastık ebatları 195.65.15 bi sonun acarmı?????

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bir Sorun Yok Ama Üstündeki Ebatları En Uygunu Bu Araçda

3. AZİZ USTA

AZİZ USTA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    AZİZ USTA
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Bende jawa ogar var çift silindir onun iki piston segmanı starex in dört tanasinden daha pahalı yani parçaları o denli ucuz

4. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Aynı soruyu ben lastikçiye sordum.Olur ama lastiği çok çabuk bozarsın dedi.Araç ağır olduğu için azda olsa yük atınca bozuyormuş lastiği.195/65/15 95H 180Tl( lassa) fiyat verdi.bende kendi ebatın sordum lassa 230tl Ama piyasada bulunmuyor(İzmirde)şu an Petlas 205/70/15c 200tlden sipariş ettik pazartesi gelecek.

5. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Aynen katılıyorum.Millet hala Starexten korksun bakalım.Acaba ne zaman uyanacaklar merak ediyorum.

6. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Arkadaş ne lastikmiş hala gelmedi.Bu sene lastikçiler güzel para kazanırlar artık.Seneyede büyük ihtimal bu seneki gibi lastik sıkıntısı olabilir.Adam lastik yokluğunu fırsat bilip Prelli lastiğe 285tl fiyat çekti 50tl dese bile prelli almam.Arakadaşlar birde aracında cam filmi olan varmı,benim araç beyaz, cam filmi düşünüyorum ama koyu veya açık olması konusunda karasızım(sanırım koyusuna polisler biraz daha fazla gıcık oluyorlar)sizce açık renkmi daha iyi gider yoksa koyu renkmi?

7. osman kara

osman kara Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    44
    Ad Soyad:
    Osman Çağrı Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    en güzeli 2 numara ne koyu ne acık bugun ben cektırdım benım starexe

8. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Ön cam hariç 150tl fiyat verdiler çizilmez olanındanmiş.Fiyat nasıl,benimde kafamdan 2 numara geçiyordu( zaten 3tane numara varherhalde bu orta olanı sanırım değilmi?).Yanlız tereddüt ettiğim nokta ön kapıların içi sökülüop öyle yapılıyormuş söküp takarken tırnakları kırmazlar inşallah,sizinde öylemi yaptılar?Hayırlı geceler.

9. osman kara

osman kara Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    44
    Ad Soyad:
    Osman Çağrı Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    ben öm camlara yaptırmadım sadece arka 4 cama yanlardakı bagaj kapısında zaten vardı ben dört cama temizlemesiyle beraber daha önceden fılmlıydı sokmustuk 100 lıra verdım

10. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Bugün adama yine gittim önlere yapmasak kaça olur dedim 130 dedi bende kartla 120 dedim anlaştık yarın yapacağız bakalım inşallah güzel olur.Ön camları yaptırmamak daha iyi gibi ama sabaha kadar fikrim değişmezse tabi.

11. osman kara

osman kara Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    44
    Ad Soyad:
    Osman Çağrı Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    ön camlara yaptırma derim

12. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Valla bende pek düşünmüyorum sonuçta aracın içi görünmediğinde ceza yeme olasılığı yükseliyor.Hadi cezayı geçtik adamlar birde filmleri çiziyorlarmiş.Ama ön başka arka başka olunca araç tuhaf görünmez inşaallah.

13. osman kara

osman kara Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    44
    Ad Soyad:
    Osman Çağrı Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    yok çok ayrı bir hava olusuyor aracta zaten starexlerimiz havalı birde filmler iyice havlandırıyor starexleri :)

14. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Sabah bıraktım aracı birazdan gidip alacağım bakalım nasılolmuş.

15. avcrom

avcrom Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    tüm hundaici arkadaşlara selam olsun.bundan 10 ay evel hundai 2004 crdi kısa kasa bir araç aldım.aldığım sahış tanıdık bir müşterim ve aracıda baktırıp aldığım için ilk başlarda balayı dönemlerinde bir şikayet ve sıkıntı yokdu.sıfır motor yapılmış bir aaraçda ne sorunu olsunki.aradan 2 ay sonra ilçeden 30 km ötede bir yere ziyarete giderken araç aniden stop etdi.5-10 dakika bir beklemeden sonra tekrar çalıştı.o gün bu olay 5-6 kez tekrar etdi.tamirci meslektaşlarım bu olayın mazot filitresi tıkalı veya yenilenmesi gerektiği için yaptığını söylediler.mazot flitresi yenilenmesi,katalitik konvektör iptali,depo yenilenmesi velhasıl tamirci arkadaşlar ne dediyse yaptık.en son çare başka ilçede elektrikçi bir arkadaşım sorunun enjektörlerde olduğunu tespit etdi.1100 tl komple 4 adet enjektör iç takımlarının yenilenmesi sonucu(bosch) sorun çok şükür halloldu.motor sıfır,enjektörler yeni,lastikler yeni ben bunu uzun süre binerim derken,malesef motor galerici işi çıkma parçalarla hallolmuş.izmire giderken eksentrik zinciri koptu,lefter,sipoplar,zincir takımları,üste ait ne varsa komple yenilendi.masraf 2500 tl.arabayı uygun aldık 11e derken.4bin tl masraf. 2500 tl masrafda 1. kalite değil kore malı. tamirden çıkışımın 4 günü yola giderken arabada bir düdük sesi ve 70-80 de kasılma ve açılma,arabada sanki biri arkadan arabayı tutup bırakıyor.tamirciyi aradım abi turbonun başını yemişsin düdük sesi ondan.kasılıp açılma sorunu motorla ilgili sen en iyisi bu arabadan sat kurtul.o moral bozukluğuyla başka bir tamirci arkadaşa gitdim.sanayide esnaf olmasak,her gün yüz yüze bakmasak.levyeyle dalacağım.sonuç,turbo ve manifolt civataları gevşek ve düşdüğünden düdük sesi,zincir alt gergi mekanızması yanlışlıkla üste takıldığı için sente kaçmış.tam gerdirme yapmadığı için.o sorunlar halloldu çok şükür.bir tek sıkıntı araba belli hızda giderken gidib gelme yapıyor bende tiksindim.vitesi boşa aldım gitdiği yere kadar dedim. arkadaşlar bu starexler de bu sorunlar normalmi yoksa benmi şansızım.kırk yılın başı yerli arabalardan kurtulup şöyle kaliteli bir araba bineyim dedim anamdan emdiğin süt burnumdan geldi.size tavsiyem her şeyi ehline yaptırın.benim şanssızlığım burda servis yok. esnaf olduğum için her tamirciyle muhabbetim var.işin neticesi ehil olmayan insan arkadaşın bile olsa elletme.hem paranı,hem dostunu,hemde malını kaybediyorsun.bu arada bu git gel hadisesi ne sebebden olur bilen bir servis arkadaşımız varsa açıklarsa memnun olurum.

16. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Gecmis olsun , sorun araclarda degil sahin parasina satılan araclarda .

HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi

17. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Çok geçmiş olsun.Bu araçla tanışmanın böyle olmasını istemezdik.Abi zaten 11000e aldığın araçtan ne bekliyorsun seni kızdırmak istemem ama o tanıdığı demekki sen pek tanıyamamışsın.Ben 1yıl oldu Crdi alalı tek derdimiz aracın 200 yapıp yapmayacağı(Ersin kardeş duymasın)ama bile bile 16000tl yi bayılıp aldım aracı.Tabi bu birazda şans işi.Silkeleme benim araçta hiç yok.Bence biraz yol gidip bir servise(illaki yetkili değil iyi bir servise)göstermen.

18. osman kara

osman kara Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    44
    Ad Soyad:
    Osman Çağrı Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    hocam bence bu biraz sizin şanssızlıgın birde kızmayın ama tanıdık kazıgı olmus bu afedersiniz bende de uzun şase tci var çok memnunum aractan

19. avcrom

avcrom Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    dost kazığı kavramını katılıyorum.aldığınınz arabayı güvendiğiniz ve yıllarca tanıdığınız aynı sanayi havasını kokladığınız arkadaşlar usta 10 numara araba .arabayı satan arkadaşda bu arabayı 15e kendisi almış.pazasrlıkla alıveren dostlarda öyle diyorlar.nihayetinde ben benzinli arabaları uzun yıllar kullandım ve dizellere fransızım.doğrultmacı,tamircide onay verince öyle aldım.direk kapılsam gam yemiyeceğim.gösterip öyle aldım.neyse nasipden çıkanının uçkuru kırk yerden koparmış.arabamı genel olarak seviyorum.klimalı olması uzun yollarda yol yorgunluğu yapmaması ve bir sürü artıya rağmen.yakın sürede kasap kişilerce tamir yapılması beni üzdü.yoksa starexlere sözüm yok.benimkisi canı yananın feryadı gibi bir şey.ama genel olarak izmir piyasasında starexlerin ederi öyle aynı renk modeli yüksek 2006 modelini aynı kısa kasa düz aracı 10500e aldılar.

20. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    11.000 E Sağlam Temiz CRDİ Starex Varsa Hemen Alayım. Şahin Parasına Alınan Arabayla Maalesef Temiz Starex Alınacak Araba Parasına Uğraşırsınız.
    Ben 18 E Almıştım. 2 Sene Evel. Daha Sıfır Gibiydi 2008 Model 20.000 Kmde. Şimde 85000 E Geldi. Daha Keyfi Değiştirdiklerim Ve Bakım Dışında Anahtar değmedi. Şimdi Satmaya Kalksam Az Bir Fiyat Altına Satabilirim Ki Kullandıgımda Kar Kalır. Bu Yazın Başında 17.500 Tl Teklif Edildi Telefonla (Arayanda İzmirdendi) Vermedik.
    İzmir Piyasasını Bilmeyiz Biz Sahibinden.comda Temiz Araçlara Bakarsanız Gerçek Değerini Daha Net Görürsünüz :) Kaldıki Temiz Tciları O Paraya Vermiyolar Crdi Çok Zor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-hyundai-2007-model-crdi-106875385/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-strarex-crdi-otamatik-vites-106856524/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...klmali,abs,li,crdi-tutulan-md-106857236/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...crdi....camlivan....7-kisilik-106828025/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...40hp-boya-degisen-yok-hatasiz-106808233/detay

Bu Sayfayı Paylaş