Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Starex fan Termiği Fiyat

'Starex Forum - Club' forumunda alikaya tarafından 6 Nisan 2013 tarihinde açılan konu

1. alit

alit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ali tamer
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    hocam sonucu neye bağladınız ? dönmesi mi normal dönmemesi mi? benim araçtada araç çalışır çalışmaz fan çalışıyo :)

2. ElektroNet

ElektroNet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    60
    Ad Soyad:
    Ali Kemal
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Bu havalarda hafif hafif dönüyor hocam ama kışın çok sert soğuklarda durma derecesinde kaldığını görmüştüm ama her durumda hareket alıyor.
    Geçtiğimiz pazar günü basınçlı su tabancası ile motor içi kenar kısımları temizlemeye başladım ve aklıma geldi elle durur o kadar hafif ve güçsüz döner denmişti.
    Bende karton vs. ile uğraşmak yerine motoru çalıştırıp tazyikli suyu pervaneye tuttuğumda duruyordu hatta neredeyse ters döndürecekti.
    Yani mantık ısındığında sıkışıyor tam tur dönüyor soğuk durumda içteki dönen mil üzerinde olduğundan mecburen dönmeye meyilleniyor ama tam turunu ısındığında alıyor.
    Sorun olup olmadığını anlamak için stop halinde pervaneyi elle çevirin rahat dönüyor ise ve ısındığında tam dönüyor ve hararet sorunu yoksa bence herşey yolunda demek :D

alit bunu beğendi.
  3. alit

alit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ali tamer
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    aracın fanı elle dönebiliyo ondan da çok ses çıkmıyor ama ben bugün baktım asıl ses benim klima fanından geliyo araç çalışır çalışmaz klima çalışmadığı halde fanda çalışıyo

4. CnkStarexCrdi

CnkStarexCrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2008 model crdi starex sahibiyim . 30 bin km de araci aldim şuan 67 bin km de , eskiden bana da dönmüyor gibi geliyordu fakat son 1,5 senedir . istersem 5 gün çaliştirmiyim . çalısır çalısmaz fan tam devriyle dönüyor. hiç durmuyor yani. çözüm fan termiğinin değiştirmesi midir ?

Bu Sayfayı Paylaş