Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Starex Alacam Ama Çok Kötülüyorlar

'Starex Forum - Club' forumunda BARANZ tarafından 29 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Baranz arkadaşım evet doğru anlamışsın hız konusunda da ben 2 küsür tonluk o araç içino hızların yterli olduğunu düşünüyorum yokuş aşağı da boş ve düzgün bir yol bulursan 200 yapar şahsen ben tcı varken hiç 200 yapmadım yaparmı diye dedenemedim çünkü vıp araç özel amaçlı kullanımım içindi ve kendim sürdüğümde en fazla 180 yaptıp o da bi arkadaşımızın söylediği gibi değil yüksek hızlarda bile yol tutuşu gayet iyi ağır araba her zaman başka oluyor ve kullananlar bilirler starexle 150 ile git 110 la gitmiş gibi gösteriyo o camından mı artık nerden kaynaklanıyorsahızını belli etmiyo böylece daha rahat basabiliyorsun ve bu durumun sürücünün yol tutuşu hissine katkısı tartışılmaz ve arkadaşım starex inKLM(klima) demekmultivay space gibi bir kaç değişik ismi var bi arkadaşım cevap vermiş o isimlerin motorla alakası yok motoru merak ediyorsan yan kapıya bak CRDİ görüyorsan 140 hp dir görmüyorsan 100 hp dir.Doğan arkadaşım transitle karşılaştırmış bence 100 lük starex le deneseydinizdaha adil olurdu140 hp ye transite chip atsan yetişemezsin konfor olarak ta polemiğe gerek kalmadan starex diyorum ve transitin2008i eskilerine göre iyi ama yine de starexin tarzı ayrı amerikan tarzı çok keyif verici bir sürüşü var bu özelliğiancak ve ancak yine bir starex te yaşayabilirsin.

2. BARANZ

BARANZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif Aynenhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

3. BARANZ

BARANZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Blow off :turbo tribünlerinin ani şekilde durup zarar görmesine engel oluyor

Arkadaşlar BLOW OFF gerekli Bişe mi ? Gerekliyse fabrikadan çıkışlı nie deil çünkü fiatları 700 tlmiş galiba ?

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Zaten Bizim ARaçlarda Dump Valve Mevcut Blow-Off Yerine ...Blow-off Dump Valvenin Çuf Şekilde Ses Çıkaranı Denebilir..

5. BARANZ

BARANZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2003 STAREXLERDE yada tüm starexlerde Dump Valve mevcut dimi arkadaşım

6. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Turbo Olan Her Staraxde yani Hepsihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

7. Misafir

Misafir Guest

Yanlış...."turbo lag" olayını engelliyor yani ayağını gazdan çektiğinde turbonun içindeki sıkışan havayı dışarı atıp tekrar gaza bastığında turbo çarklarının daha çabuk devirlenmesini sağlıyor.

8. BARANZ

BARANZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hımm bilgin için sag ol peki starexin en önemli parçası nedir mesela hani kaza yapan (Allah Göstermesin) araçları yapıyorlar her şeyi ama nedense eskisi gibi randıman alamıyorlar bu starexin en önemli yeri yada parçası nedir ?

9. Misafir

Misafir Guest

Özellikle Starex için şudur diyemem, Starex konusunda deneyimim yok, ancak hahsettiğin kazalarda en çok dikkat edilmesi gereken konu şaselerin yerine gelmesi, aksi taktirde aracın düzeni bozulur...

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Şasede Delik Oluyormuş Galiba Kazalı Oluncahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

11. BARANZ

BARANZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

12. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Baranz arkadaşım katıldığın için sağol blow off konusunda turbolu olanların hepsinde var starexin ön kaputta tubo çıkışı olmayanlar da turbolu diye biliyorum yanlışmıyım bilen varsayani eğer öyle ise starex denen canavar doğuştan turbolu demektir ve ben 2 kez şarampol 1 kez de kaza olmak üzere starexteki deneyimim şu 2 yıl önce bu bahsettiğim 3 badireyi bir kış ayında doğuya gittiğimde yaptım ve bütün suç benimdi çünkü ben oraları istanbulla karıştırdım yaz lastiği ile kışın ortasında buzun üstünde gittiğim için tabi o durumda şoförlükte para etmiyor ve uçuyorsunuz olay tamamen ihmalkarlık çünkü arabada zincir de vardı üşendim takmadımve kaza olarak 70-80 gibi hızlarda starexle yokuş yukarı çıkarken tabi yolda tipi ve müthiş derece buz vardı ayna gibi parlıyordu iyice yavaşlamam gerektiğin tam fark etmiştimki bi anda yönüm dağa döndü ve yolun kenarında yaklaşık 2mt çukura düşmedendağa kapattım araba sağ önden vurdu ve sonra sağ tarafına yattı ben o çarpma anında gelen sesi ve hızımı düşünerek arabayı pert ettik dedim ve arabadan yan yattığı içinzor şer çıktım ve küçük ama ilginç bir detay araba halen çalışıyordustop ettim ve çıktım yol yardımı geldi servite 1 gün kaldı sadece ön tamponu değiştiklerini söylediler ve 850 tl toplam para ödedim ben kaza da şunu anladım starex çok ama çok sağlam bir araç düşünün vurduğum tarafın farı bile sağlamdı sadece tampon gittive o olaydan sonra gidişinde düzeninde herhangi bir değişiklik olmadı yani 70 gibi hızlarda kaza yaptığınızda starex in şasisi aynen devam diyor son derece sağlam bir makine ve bence starex in en önemli parçası yüksek sağlamlıktaki her bir parçasıdır çünkü baştan aşağı tank resmen.
    Düzenleyen : Davtor

13. BARANZ

BARANZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Arkadaşım Öncelikle geçmiş olsun diyorum dİkkat et kendine benim için aracıyere basması , hızı , ve konforu önemlidir starex bütün bunları karşılıyor :) gelelim dogu yollarına arkadaşım ben senede 1 kez doguya giderim ordaki çogu yeri ezberledim ama hem sen kazayı nereye giderken yaptın yada hangi yolda yaptın ben ilk gidişimde 2000accent 1.5 gls ile gittim şu subaruya benzeyen tipi ile bu kadar yere berbat basan bi araba görmedim özellikle dogu yoluna giden arkadaşlar otobanın bittigi yerlerde bariyer fln bulamazsınız ve hayatta yol kenarında mesafede yoktur (yol kenarıda yokta laf olsun ) accentle giderken yüregim agzımda gittim çünkü yolun kenarıda mucur bi girersem kısayolda öbür tarafa okadar tehlikeli yerleri var özellikle gavur dagımı nurdagımı 2 tane adı var işe :) orda arabaya sakın arabaya fazla gaz vermeyin (yolu düşenler için ) çünkü resmen tünelin içinden gideken sanki arabayı bişe çekiyor ben ilk tünele 140 km hız ile bi girdim zor topladım arabayı zaten 3 4 tünel var biriside türkiyede en uzun tüneller arasında tünele girerken hızım 80 km di gaz vermeden arabının hızı 130 km ye çıktı bide hiç farkında olmadan yol sisle kapanıyor durun fotoları atayım

14. 2008 transitte ne varmış????? 2 donanaım koydular diye çokmu büyültüyorsunuz transiti,???? bana balon gibi arabayı savunmayın!!!!!

15. BARANZ

BARANZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İŞTE RESİMLER

2000 MODEL 1.5 GLS ACCENTİM SATTIM

407 pejocuyu sollarken :)

sis 1

sis2

Hepsini benim kardeş çekti :) Güzel çekmiş ama

Düzenleyen : BARANZ

16. otomobilinizi tanıt bölümüne koysaydınız keşkehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

17. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

18. masallah allah kaza bela göstermesin güzel aracmış..

19. BARANZ

BARANZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet sattımne yazıkki ancak alanlar çok yıpratmış aracı bi gördüm şöle tuhaf bişe hiss etttim yaw Alanada hayırlı olsun
    Düzenleyen : BARANZ

20. BARANZ

BARANZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ŞİMDİ starex alacam işte bu araçta güzeldi ama yer tutuşunu begenmedim

Bu Sayfayı Paylaş