Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

starex 9+1 crdi

'Starex Forum - Club' forumunda starexcrdi tarafından 22 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bunları ögrendıgım çok iyi oldu saolun

2. toporomboz

toporomboz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İLHAN DEVRİM
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
  3. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ilgıne çok saol ama araba 1 tcı en buyuk sıkıntım buu 2 ıland 76 000 diyo resımlerde göstergede 103 000 yazıyor tcı alıcak olsam çok çabuk bulurum en guzelı bıraz daha beklemek crdi almak ıstıyorum butçeyı bıraz yyyukseltırım bıraz beklersem

4. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Resimdeki 103.000km olan gösterge TCİ'nin değil. TCİ 195 km hıza dakikada 4850 dev/dk'da ulaşabilir (ki bu hıza ve bu devre ulaşması imkansız). Oysa CRDİ 4300 civarında aynı hıza ulaşır. Bu nedenle resimdeki gösterge TCİ'nin değildir.

5. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Zaten 76000 Yazmış Göstergedei 102 Bindehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

6. toporomboz

toporomboz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İLHAN DEVRİM
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    işte şimdi oldu.en doğru kararı verdiniz.**NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE ** istediğiniz 9+1 crdi minübüsünüzü en kısa zamanda almanız dileğiyle.............

7. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öyle yapıcaz beklıcez

8. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Araştırın bulursunuz beklemenize de gerek kalmaz belki 2005-2006 model temiz bir crdi ye ort. 18 derler iyi bir pazarlıklapazarlıkla kafanızdaki fiyata yakın bir rakama alabilirsiniz tercih sizin.

9. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ppiyasayı kovalıyorum takıpteyım

10. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bu starexlerın daha dogrusu hyundaılerın şase kupa kaporta olarak durumu sızce nedır ? starexlerle ılgı konu açuıldıgında çabuk dagıldıgını teneke gıbı oldugunu söyluyorum tabıkı bu da halıyle adamın canını sıkıyor .

aracı alırsam satamıycamı satsamda % 40 zararına verecegımı söyluyorlar elımde kıtlenırmış şans işi ama sızce nekadar dogru ?

geçende bınek arabamın lastıgı yaptırmya göturdugum lastıkçe muhabbet edıyordum starex aradımı söyledım aklında bulunsun dıye bana söyledıgı abı uzak dur geçenlerde 2008 i satıldı 9 000 e zor verıd sahıbı çok yakıyor beynımı iyice dönduruyorlar sankı bu araba mazotu içiyor dıgerlerı yakmıyor sankı bu arabaya araba gözuyle bakmıyorlar sankı cansıkıyorlar neymış dagılırmış kaportası teneke gıbıymışş ne olucak bılmıyorum

11. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Teneke gibi derken.....bunu diyen sahışlar acaba diğer araçların 5mm'lik lama demirlerden mi yapıldığını sanıyorlar?

Starex 5 metre boyunda ve yaklaşık 1900kg ağırlığındadır. Benzerölçülerdeki araçlarla aynı yani...Hani kaportasını incecik sacdan yapıp gerisine çimento bastılarsa bilmem....

Şaka bir yana bu aracı ben zorlu şartlarda da kullanıyorum. Yürüyen aksamı oldukça güçlü...Zira basit....zira arıza yapmıyor. Adana'nın köy yollarında 48.000km'yi devirdim...Daha içinde tıkırtı veya oynayan parça yok. Dağılır mı bilmem....3 senedir bende dağılmadı....

Ama bir konuda sıkıntım var....Taş vuruklarında çabuk paslanıyor....

Onun haricinde teneke yada benzeri metal türlerinden değildir. Emin olun sağlam araç...

Yakıt konusunda çok ama çok söylenti var. Size tavsiyem.... Bir hyundai servisine gidin. Ellerindeki ikinci el aracı kullanmak istediğinizi söyleyin. Bir tane TCİ'yi alın ve (muhtemelen mazotu yoktur) 50 YTL yakıt koyun. Hani bu araba satılmıyor ya.....Emin olun satıcı kimlik karşılığında bu aracı biraz kullanmanızı seve seve kabul edecektir. Alın....kafanıza yatacak tarzda sürün....Gaza basın...az basın...çok basın...Basmayın...v.s....Sakin kullanımda 50YTL ile 150 km yol alamazsanız....Bizim söylediklerimizi unutun....50YTL zararla kurtulursunuz....Ama ya söylediklerimiz doğru ise....(Kİ DOĞRU)

Birde...zarar konusunda....Ben aracımı 2007 yazında 20.000YTL fiyatla sıfır olarak aldım. 1500TL masraf ettim 5+1 yaptım.Benim aracımın emsali105 BG transporter uzun şasesi 45.000civarı idi...

Şimdi satsam aracımın ölüsü13.000YTL (verdiler...ama hayatta bu fiyata satmam...).....Zararım 8500YTL....

2008 model transporter 105HP 30-32.000 arasıdır....

Sizce kim zarar etti....
    Düzenleyen : tolgakmg

12. toporomboz

toporomboz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İLHAN DEVRİM
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    siz çok didikliyorsunuz dedikodulara kulak tıkayın o dedi bu dedi fasa fiso binenlere kullananlara inanmıyorsunuz beyninizi döndürmeyin TOLGA bey çok güzel açıklama yapmış deneyin görün alacağınız arabayı sevmezseniz ona güvenmezseniz inanmazsanız hayrı gelmez o işin siz 50 tl ye bu işi çözün aklınıza yatarsa beğendiğiniz arabayı alırsınız yatmazsa istediğiniz aracı alırsınız bütçenize göre...%40 zararına verirsin diyen kimse fazla sallamış 0 km alsaydın belki zaten 2. elde %40 dan ucuza alıyorsun daha ne ucuzlayacak BİSİKLET MUAMELESİ YAPMAYIN STAREX'e...YİNELİYORUM PARANIN HER KURUŞUNU HAKEDİYOR...........

13. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    vermış oldugunuz bılgıler ıçın çok teşekur ederım. starex aramaya tam gaz dvmm inş. yakında aranıza starexım olarak dvm edıcem .

14. toporomboz

toporomboz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İLHAN DEVRİM
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    birde unutmadan tolga bey yazmış taş vuruklarında çabuk paslanma yapıyor diye onunda çaresi var servisden rica etsen küçük ilaç şişesinde rütuş boyası veriyorlar ince fırça ile arada bir ön tarfdaki taş izlerini pas yapmadan rütuşlarsın olur biter dahada kolayı millet oje kullanıyor hele metalik gri arabada hiç fark edilmiyor 1 ila 1,5 tl şişesi....starexe teneke diyenlerede kulak asma taş gibi araç boyası üzerinde kalınlık olarak vw vw mrcds den ince olabilir ama birde verdiğin paraya bak onların yarı fiyatından bile ucuz yakıtıda varsın onlarda % 10-15 fazla yaksın yıllık ortalama km ye böldünmü komik rakam çıkar ortaya yılda 20000 km yapsan arada taş çatlasa 400 tl fark olur mazot farkı değermi bi çuval para vermeye vwve mrcds için hesabını iyi yap yineliyorum alacağın 9+1 orjinal crdi minübüsü vw transporter standart 9+1ile değil caravelle ile kıyasla ondan hiç bir farkı yok üstünlüğü var..........(orta kapı kayar basamak-kaset+cd çalarlı süper saundu güzel kombi müzik sistemi -dijital kliması -tavan lambalarında gece yolculuğunda portakal rengi seçeneği var-)bu yazdıklarım caravel de olmayan özellikler işte almayı düşündüğün 9+1 orjinal minübüs böyle konforlu bir YER MEKİĞİ.......

15. seko_can

seko_can Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arakadaşlar starex e teneke diyen adam varil i teneke zannediyordur...:) ben iddaa ediyorum sac kalınlığı transporterdan daha kalın hatta bununla ilgili youtube de video bile var önünüze ilk çıkan t5 in bagaj kapağını bilhassa transporter yazan yerin üstünü baş parmağınızla bastırın bakın nasıl esniyor ama starex te gram esneme yok.

16. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar tabıkı amacım yarış yapmak falan dgl sadece karşılaştırmak starexın crdi modelının ulaşabılecegı km/h kaçtır bılgısı olan var mı ?
    t5 130 begırlık bı arabaya göre gıdış olarak hangısı daha ıyı gıder yolda hem tutuş olarak hem hız olarak merak edıyorum bu arada mınubusu baz alırsanız sevınırım

17. alusta

alusta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Starex TCI (1997-2008)
    Merhaba starexcrdi, madem ki elinde var, neden başkasına soruyorsun. Atla arabana, çık yola bas basa bildiğin kadar. Dikkat et motoru patlatma. Akabinde, gel foruma, anlat ne kadar gittiğini. Ne duruyorsun?
    Şunu daanlamak istiyorum, bu karşılaştırmanın neresine sevineceksin?

18. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    starexim yokk olsa zaten bu konu hakkında yazmam denırım bakarımmm neresıne sevınecem şunuda sölım bırır 140 hp bırı 130 hp bırı vw. bırı hyundaı aradakı 10 hp farkını kapatabılıyormu vw. yoksa starex hakkını verbılıyormu bunu ögrenmek ıçın bılmem anlatabıldım mı bılmem anlayabıldın mı ?

19. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    T5 Mihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif T5 Starexe Yetişebilmişmi Hiç ... Transporter(T5) Sadece Konfor Olarak Starexden Biraz Üstün Basabilir..Yakıt Olarakda Emiyor...Eksi Olarak Common Rail Bir Yakıt Sistemi Yok...
    140 Lık Starex 130 Luk T5 İ Yer Bitirir Performans Olarak..Hele 86 Bg Likle 105 Bglikleri Tam Bir Makara https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Ama T5 Ciler Starexleri Çekemezler...Kötülleyip Dururlar...

20. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yetişemez :) ya baskı balatayolda bırakır, yada turbo https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

Bu Sayfayı Paylaş