Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sorun Büyük Yardım Ve Fikirlerinizi Bekliyorum...

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Forza1903 tarafından 20 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. alicann

alicann Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar tüylenme muhtemelen sudan olmuştur sunroofun nasıl çalıştığını hepimiz görmüşüzdür.tavan sacıyla tavan döşemesinin arasında plastik tava şeklinde bi parça var sunrooflu araçlar zaten tavan kısmından su alabilir ama alınan su bu tavanın içine dökülür ve kenardaki tahliye borularından dışarı atılır.eğer hortum tıkalı ise pislik varsa veya delinmişse su sızdırabilir.bende sunroof'u güzelce bi kontrol ettirin.çok geçmiş olsun bu arada.

2. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Can sıkıcı bir durum.. hakkınızı sonuna kadar aramanızı tavsiye ederim.i20 ler Türkiye ve Hindistan da üretiliyor. ve Hindistan üretimi olanlarda kalite sorunları olduğu ve üretimin tamamının Türkiye ye kaydırılacağını dünkü gazeteler yazıyordu. sizin araç Hindistan üretimi olabilir mi ?

3. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynen öLe Hindistan

4. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu Söylediğinizi Gösterticem

5. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İşte Bende Diyorumki 3 Resme Bakın Orda Sol Tarafı İncelerseniz Ordada Başlıyor Yavaş Yavaş Tüylenme :s

6. alicann

alicann Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    işte muhtemelen o kısımdan alıyordur suyu o da döşemeyi islatır ve bozar.daha önceki aracımda aynı sıkıntıyı yaşadım tüylenmede olur döşemede komple o kısım kendini de bırakabilir.ama sunrooflu araçlarda bunlar olası sorunlar.tekrar geçmiş olsun
    Düzenleyen : alicann

7. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Peki Bu Benim Hatam Değil Dimi Tamamen Yine Araçın Hatası ?

8. alicann

alicann Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tabii ki kesinlikle hakkınızı savunun sunroofu serviste söktürüp baktırın derim bence o zaman herşey açığa çıkacaktır bence.

9. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,716
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Önceki megane2 aracımda sunroof' tan su alma sıkıntısı oldu. Fakat bu su tüylenmeye neden olmuyor, sadece gölge gibi iz bırakıyor..Tüylenme içeri gelen sudan değil maalesef...

10. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şimdi Matesde Olduğum İçin Sordum Yanıt Gelmiş Tekrar Red Vermişler Ama Forumda Okuduğum Yazdığınız Yazıları Dile Getirdim Direksiyon Simidi De Soyuluyordu Ona Onay Gelmiş Değişicek Onu Değiştirirken Tavanıda Söküp İçine Bakıcaklar İnş Su Almıştır Diyorum Bakalım Ne Olucak.

11. ameise

ameise

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba, resimleri görmedim problemleri tam bilmiyorum ama kumaşda tüylenme konusunda bilgi vermeye çalışayım. Ben tekstil mühendisiyim ve bazı arkadaşların belirttigi gibi fiziksel , dışdan bir işlem olmadıkça sürtünme vs gibi eylemler olmadıkça kumaşlar durup dururken tüylenmezler. Kumaş analizi isteyebileceginiz üniversite vs gibi yerlerden destek de alabilirsiniz.
    Servislerde bunlara dikkat etmek gerekir. Sunrooflarda da su alma problemleri çokça yaşanıyor sanırım. Benim servisimdeki eski bir usta bu problemleri bile çok rahatlıkla nasıl hallettiklerini anlatıyordu ama ben ilgilenmemiştim konum farklı diye. Istediginiz bir soru ,destek vs varsa ona sorabilirim. Servis izmirde Yükşeliş...

12. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tşk Ederim Resimler 1. Sayfada Var oRdan Bakabilirsiniz

Tabiki Bişey Olmadan Kumaş Tüylenmez Ama 3. Resme Bakıp Sol Taraftaki Gibiydi Sağ Tarafta Resim ÇekmeK İçin Geldiklerinde Daha İyi Gözüksün Diye Sildiler Sonuç Bu Oldu

Sormak İstediğim Soru Var Tabiki Yine Sonuç Çıkmaz İse Geçici Değil Kalıcı Bi Sonuç İçin Ne Yapmam Lazım Jiletle Kes vs vs Dışında

Tşk Ederim Yorumunuz İçin

13. ameise

ameise

Alınan Beğeniler:
    0
    resmleri şimdi gördüm geçmiş olsun gerçekden çok can sıkıcı... Şimdi tüm yazıları yorumları da okudum. Bensunroofun su aldıgını sanmıştım. Almasa da orada bir su göllenmesi veya sunroff kenarlarından bir problem gelmiş gibi. Servis sunroofu söküp incelesin siz de buradan durumu yazarsanız biz de elimizden geldigince yorum yapmaya çalışırız. Bol şans...

Bu Sayfayı Paylaş