Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sonuçlanan Bakım İşleri

'Detaylı Temizlik' forumunda Misafir tarafından 29 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    evet ben bursa şentürklerde yaptırmıştım.

2. hido10

hido10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Hidayet A
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    2008 1.4 era 60 bin bakımını bugün yaptırdım. Sonuç: 587 TL.
    silecek 14 benzin pompası filtresi 98 bakım seti 17 motor yağı 4 lt. 100 tapa ve contası 5 polen filtre 21 hava filte 12 v kayıs 22 klima v kayıs 33 direksiyon v kayış 10 periyodik bkm. işçilik 105 buji 4 ad. 24 boya işçilik 16 (birkaç yerde rütuş yapıldı ve jantlar boyandı. )(ÖNEMLİ: Jantların garantisi 2 yılmış. Bu süre içinde garanti kapsamında ücretsiz boyuyorlarmış.) rot balans lastik rotasyon ücretsiz
    İc dış ve motor yıkama ücretsiz Kuruş küsüratları yazmadım. KDVsiz fiyatlar. Toplam 587

Düzenleyen : hido10

3. ihkci35

ihkci35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2008 CRDİ GETZ'im var. Triger Zincirinden ses gelmekteydi.Daha önceden Hyundai Çakırlara gittiğimde 360TL işçilik 440 TL Parça fiyatı almıştım. Yağ değişimi buna dahil değildi. Yağı ilave ettiğimizde + 115TL daha eklenecekti masrafa. ayrıca Aracı sabah bırakıp ancak aksam alabileceğim söylenmişti.Bugün Trabzon KIA Plazaya saat 2 gibi gittim. Güler yüzle karşılandım. Aracın problemi tehşis edildi öncelikle deneyimli bir usta tarafından (Mahmut Bey), zincirden gelen yoğun ses üzerine değişim kararı aldık. Yedek Parça servisinde bulunan yetkili ile daha önce görüşmüştüm telefon da Triger seti,işçilik ve yağ değişimine 1000 TL gibi bir fiyat almıştım. Bugün biraz pazarlık yapıp (2) adet Gergi, (2) adet zincir 5w-40 yağ ve yağ filtresi + işçilik 750TL'ye anlaştık. Zincir değişimi gerçekten zahmetli bir iş üst kapak common-rail vs. dahil, yan kapak ( Yağ pompası ) , karter tamamen sökülüyor. (3) usta aracımla ilgilendi ve 1 günde tamamlanamayacak denilen işi hep birlikte sohbet ederek 4 saatte tamamladık. Araca yapılan işlemin her adımında aracın yanındaydım ustalarla birlikte, zincirin ne kadar esnediğini ve gergilerin özelliğini yitirdiğini gördüm.Zincirler Egzantrik milini çevirdiği için, ateşlenme zamanına etki ediyorlardı, Yeni setin takılmasından sonra,aracın çalışması ve sesi değişti. Bu arada takılan parçalar kia rio'nun parçaları hyundai ile aynı ve hyundai'ye göre %30 daha ekonomik. İşlem sonunda verdikleri fiyat üzerinde bi rakam çıkmasına rağmen küsüratı almadılar ve bu fiyatı kredi kartına taksit yaptılar. Servisten, Servis yetkililerinden ve Servisteki çalışanlardan çok çok memnun kaldım. Fiyat, zaman hersey bir yana güler yüz ve müşterinin karşısında konuşabileceği muhataplar bulması, aracına yapılan işlemlerin işlem sırasında anlatılması gerçekten çok güzel. Trabzon daki hyundai kullanan arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim mutlaka uğrayın. Kazasız sürüşler dilerim.

4. lord35

lord35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  5. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    merhabalar bende 10000 km bakımını yaptırmak istiyorum motor yağı ne tavsiye edersiniz motor sesi biraz fazla geliyor bana shell in yağı vardı yanılmıyorsam birde bakıma ortalama 150 tl ideal midir?

6. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    araç ne? motor yağı shell iyi fakat castrol mobil kullanabilirsiniz daha iyidir

7. z0dyak

z0dyak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Ayaz
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    Benim arabada 2005 getz 17500 km de, sizlerinde değerli bilgilerini almak isterim. Triger setini değiştireyimmi arkadaşlar, servis 5 yıl veya 90 bin km diyor, bazı arkadaşlar değiştirme diyor,servis değişmesi lazım diyor, araba bu km de iken değişirmi, araba olduğu yerde fazla kullanılmazsa kayış aşınırmı.

8. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Valla emin olmamakla beraber sonuçta kayış bu illaki bir bekleme ömrü vardır servisler biliyorsunuz ki birazda hazır gelmişken değiştirelime bakarlar bana bir liste çıkarmıştı Bayraktar Hyundai dersiniz ki bu araba nasıl gidiyomus :) iyi bir ustaya gösterin derim. Yalnız Eniştemin bir huyu vardır hangi arabayı ve kimden alırsa alsın ilk önce gider trigerini değiştirir. Önemli bir parçadır sonucunda 3 e yaptırmamakdan kacıp 8 e cıkar iş gerek yok böyle birşeye ama iyi bir ustaya gösterin derim. iyi akşamlar.

9. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    7 Sene Olmuş Direk Değişmeli

10. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    2004 crdi admire araç motor sesinde artış var geçen baktım ne kadar yağ var diye (f) nin yarım santim altına düşmüş 9000 km oldu değişeli mobil 1 nasıldır acaba?

11. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    mobil kullanmadım ama castrol magneteck hem sesi kesiyo hemde performansta gözle görülür bir artış sağlıyor

12. lord35

lord35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arabam 2005 admire bende 45000 de değiştirdim.kayışlar zamanla esnekliğini kaybedip sertleşebilir dediler.km olarak dolmadı ama yıl olarak zamanı gelmişdi.aklınız trigerde olmasın değiştirin gitsin.

13. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Sanırım haftaya değiştireceğim castrol düşüyorum bende umarım bir sıkıntı çıkmaz teşekkürler

14. karamazof

karamazof Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    272
    Ad Soyad:
    fikret
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    yumurta kasa accente 5-30 motor yağı koyarsak sorun olurmu 10 - 40 ile arasında ne gibi fark olur

15. ferguc

ferguc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Fatih ERGÜÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    admire 1.6 60 bin bakımı yaptıran var mı yakında. triger seti ve kayışlar değişecek.fiyat bilgisi olan varsa sevinirim

16. berk_22

berk_22 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben kendi ustamda orjinal parçaları alarak 550tl ye 60bin bakımını yaptırdım

17. saliher

saliher Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Salih Er
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    2012 Accent Blue CRDI Auto Trans. 10.000 km bakımı
    Yağ, Filtreler, Contalar, Tapalar, Ayarlar, Kontroller
    ilk bakım tutarı : 30 TL :)

18. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Serviste daha önce 110tl olan i20 polen filtresinin çifti 30tl ye düşmüş arkadaşlar.
    Servis randavusu aldım 50.000km bakımı için 27Haziran sabahı servise götüreceğim aracı Yağ,Yağ Filtresi,Hava Filtresi,Polen Filtresi,Tapalar Contalar v.s İşçilik 280tl fiyat aldım. [​IMG]
    Bu arada servis Hyundai Derya Anamur:rolleyes:

19. can02

can02 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Fiyat çok iyi. :RpS_rolleyes:

20. can02

can02 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Accent Era 15000 bakım ne kadar tutar yaklaşık? Servislerin söyledikleri fiyatta pazarlık etme sözkonusu mu yoksa yerine ücretsiz ufak tefek hediye (rot balans, yıkama...) mi teklif ederler? Bi de ilk kez servise bakıma gidecekler için(sorunsuz araba), servislerin fazla maliyet çıkarma ihtimali var mı?

Bu Sayfayı Paylaş