Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sonuçlanan Bakım İşleri

'Detaylı Temizlik' forumunda Misafir tarafından 29 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. navy35

navy35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bence uygun

2. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    37500 de ki aracınıza niçin 60.000 bakımı yaptırdınız ki ? Araçten şikayetinizmi vardı

3. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    murat abi nerde yaptırdın bunları neden ugramıyorsun ya fiyat güzel

4. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    malzemeleri yaren otodan aldım..orjinal aldım mlz...bakımı benim usta yaptı....işçilik ise 100 tl verdim......

5. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hiç bir şikayetim yoktu ama bildiğim kadarı ile ağır bakım 60000 km veya 6 yıl dolunca yapılıyor benimki de 6 yılı doldurmak üzereydi o yüzden yaptırdım. 3 kayış triger dahil iyi durumdaydı ama bir kayış sanırım klima veya vantilatör kayışında yırtıklar belirgin şekilde oluşmuştu. Sizce fiyat nasıl acaba?

6. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Öyleyse Bakımını yaptırmakta haklısınız. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
    Edremit Hyundai 735 lira istedi 60.000 bakımına ( Fren balatalar hariç ) onuda değiştirirlerse 900 küsür tutarmış tabi sanayide yaptırdım mecburen.Malzemeleri ben aldım Usta değişti. Sizin fiyat bana verilenden iyi. Bana %20 indimli söylemişler güya

7. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benimkinde otomatik şanzuman yağı ve fazladan carbon clean de var ben istedim onuda onlar olmasa 480 e falan gelecekti ve size verilen 735 TL fiyat gerçekten çok uçuk.

8. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Yalnız Trigeri,Yağını ve Hava filtresini değiştirmek istedim yapmadılar. Biz 60.000 bakımı yaparız fiyatımızda bu denince yaptırmadım. İşçilikte bilmem şu kadar indirim diyorlar dünya işçilik alıyorlar. Orjinal yedek parçada yüzde bilmem kaça varan indirim diyorlar dünyanın parasını alıyorlar. Yaptıkları çok ayıp. Yakınlarda Özel servis olsa götürürüm yok malesef. ***Yasaklı*** dan sipariş veriyorum sanayide de değiştiriyorum.Yetkili Servisler ( Hepsi için konuşmuyorum bir çoğu ) hiç dürüst değiller.
    16.000 liraya zar zor borç lar harçla bir araba almışım bakımına 900 küsür lira verilirmi ? Arızası yok kazası yok çok şükür.

9. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    murat abi yarende 10 parçadan 8i yan sanayi kutularda mavi hyundai arması yoksa :(

10. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    aynı liste için carbon clear hariç 550 tık para yetkili servis ile anlastım yarın listeyi paylaşırım

11. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:

Liste bu arkadaslar pazartesi arac bakıma giriyor benzin filtresi ni unutmuslar 5 tl de o

Toplam tık para 550tl

12. CrazyCubby

CrazyCubby Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    24 mart 2011 günü hyundai servisinde ön disklerimi değiştirdim 75+75 150 lira ön
    balatalar 40+40 80 lira arka balatalar 30+30 60 lira kampanalar tornaya
    gitti 30+30 60 lira + 60 küsür lirada işçilik ödedim uorum sizlere kalmış servid adı isteyen olursa özelden veririm
    yanlız aklıma takılan birkaç şey var parça bölümündeki şahıs orjinal disk elinde olmadığını pazartesi gününe kadar beklemem gerektiğini söyledi o sırada servis şefi denen şahıs temin edebileceğini söyledi bende yaptırmam gerektiği için eyw orjinali bulacaksan bul yap dedim ama ne marka nasıl birşey taktı fikrim yok sorsaydın diyen arkadaşlar olacak sordum tabiki ama şu ya da bu diyemedi nedense benim şu anda takılan diskin orjinalmi değilmi ya da neyin nesidir öğrenme şansım varmı fikir verebilecek arkadaş varmı forumda faturada kod numarası var bu kodun karşılığı her yerde aynımıdır yoksa içeri giren mala verilen kodmudur bu ? son olarak ben hayatımda ilk defa disk ve torna işi yaptırdım bu işlemerin akabinde alışma süreci varmıdır ? mesela 3 gündür sanırım arka taraftan geliyor frene basınca hafif bir ciyaklama bu ses de dahil yukarıdaki disk olayı kafamı kurcalıyor fikri veya bilgisi olan varsa benimle payaşırsa sevinirim iyi forumlar

13. nanise

nanise Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    malesef yaptım bir hata..galiba yetkili servis lafını artık unutma vakti geldi..

14. navy35

navy35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    1200-(4*70=280)280=920-75(amortisör)=845 tl. Bu fiyat Banada çok geldi.

15. lord35

lord35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    maalesef bugün bende artık servise gitmeme kararı aldım,,4 gün önce verdikleri fiyatla bugünkü fiyat birbirini tutmadı,2 amortisör ve 4 tane burca 425 TL istediler,valla tek kelimeyle ayıp...artık kendime izmir de özel bir servis bulucam.izmirde özel servis tavsiyesi yapabilecek olan varsa çok memnun olurum,,

16. emre027

emre027 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hocam form da memnun olanlar vardı , parça ve montaj yapılan ayrı kısmları var 3. sanayide
    istersen bir bak
    http://www.karapancaotomotiv.com/

17. lord35

lord35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim,gidip görmrek lazım

18. Agronomist01

Agronomist01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben de geçen ay yetkili servise gitmeme kararı aldım.2006 model accent admire dizel aracımın şanzuman takozu ADANA yekili servisi MEGA oto da 300 TL ye değişti eve gidince www.akparca.combaktım şanzuman takozunun 21 TL olduğunu görünce moralim bozuldu bu kadar dainsafsızlık olmaz.Hatta bu sayfa da paylaştım servisten biri okumuş ve beni aradılar.Akparcanın sitesini inceleyerek tekrar dönüş yapacaklarını söylediler .21 TL lik parçaya 300 TL almayı normal mi görüyorsunuz dediğimde düşüncenize saygı duyuyoruz dediler.Her şeyin apaçık ortada olduğunu görünce de utançlarından tekrar arayamadılar en azından müşteriniyi saf yerine koymak gibi bir hatanın müşeri ile servis arasında kalmadığını görmüş oldular.

19. qwerty7

qwerty7 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    45bin bakıma soktum 100lıra verdım tanıdıgımız yer
    Elf F1 magnetec dıye bı yag koydu cok ıyı dıye Hava filtresi Yağ filtresi degişti 100lira verdik 2005 Getz

20. tkcabin

tkcabin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    HASAN ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    evet arkadaslar uzun zamandır yaptırmayı düşündüğüm bakım işlerini bugün yaptırdım valeo(orjinal) baskı balata valeo marka on fren balataları balata spreyi fren hidroliği işçilik dahil 285 tl verdim fren hidroliği sistem komple boşaltıldı hidrolik yenilendi su an debriyaj pamuk gibi oldu

Bu Sayfayı Paylaş