Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sonatama yapılıcaklar

'Sonata Forum - Club' forumunda panzer tarafından 27 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ben difüzör yaptırıcam, düşündüğüm kadar güzel olmadı, kötüde olmadı gerçi. Biraz daha yukarı almak gerekiyor.

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Herşey Güzelde Arabanın Renk Kötü :) Siyah Olacaktı.

Düzenleyen : Ersin

3. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Photohopta istediklerinizi deneyebilirim.

4. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    daha önce demişdim ben bu işi piyasanın en iyisi iskender ustayla konuşdum görüşdüm ya şu anki halinde tut dedi egsoz olmadan yada difizörlü bir şey yapalım yoksa arkadan çift çıkış sadece ekzos sırıtır dedi hemfikir olduk çok konuda.

5. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    1- Yıkamacıya ortak değilim. 2- Koyu renk yazın yanıyor. 3- Gri daha iri duruyor, tıpkı elbise gibi siyah zayıf gösteriyor. 4- Çizik belli olmaz gride, siyahta kılcal çizikler, hareler v.s. her şey belli oluyor. 5- daha yazayım mıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

6. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Piyasanın en iyisi derken? Altı üstü boru çekiyor, her egzozcu yapar bu işi. Görsel kısmının zaten egzozcu ile ilgisi alakası yok, iş fibercide biter.

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    OOO Abi Araba Kendini Göstermedikten Sonra Kirlense Ne Olur , Araç Kendini Gösterecek. Beyaz Olsun Onada Hayır Demeyiz :)

8. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    egzoscu iskender google da aratırasnız ben oradayken kapıda bir porsche bir yeni sıfır camaro vardı insanlar o kadar pahalı araçlarını her egzoscuya teslim etmezler takdir edersinizki neyse zaten googleda bir aratırsanız hakındaki yüzlerce olumlu yazıları okursunuz. neyse siz fibercide yaptırırsanız fotolarını koyarsanız güzel olursa bende yaptırırım :)

9. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  10. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Porche alınca söz İskender'e götürücemhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

11. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    parasından değil iyi biri proje üretiyor yaparız abi olur mantığında biri değil mesela biz ordayken bir a5 geldi çocuğa olmaz abi parana yazık dedi başka egzocu olsa yağlı kapı pahalı araba yaparız abi diyebilirdi.. hayatta her şey para değil doğru prof insanlardan fikir almakda önemli.. misal aracımı okçuya götürdüm sohbet ettik fikir aldım murtaşa gittim bendeki a5 coupenin tesisatını sökmek için orda bolcana sohbet ettik fikir aldım.. işin erbablarından fikir almak iyidir gene kendi bildiğimi okurum o ayrı.. :))

koskoca maslak sanayide hyundai servisi yokya özel ona şaşdım kaldım porsche servisinden bile 3 tane var alfa servisi var en olmadık markaların özel servisi var hyundainin özel servisi yok :) .. hadi sonatayı geçdim o kadar getz var accent var elantra var garantileri bitmiş bu insanların hepside resmi servise götürmüyorya :))

12. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Neden özele gitsinki, servis zaten ucuz ayrıca kolay kolay arıza yapmıyor hyundai. Benim ustanın kardeşleri ayrıldı pejo < Fransız markalarını boykot ediyoruz >-Citroen < Fransız markalarını boykot ediyoruz > servisi açtılar, opel'den daha iyi diyorlar. Bilmem anlatabildim mi :)

13. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Araba Arıza Yapmıyorki Heryer Özel Servis Kaynasınhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

14. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel

Bi an kulaklarım çınladı https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

15. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arıza ile özel servisin ne alakası var hala anlamış değilim hep bu sohbet oldumu arızaya bağlıyorsunuzda dışarda bir ton mercedes bmw özel servisi var mercedesler bmw lerdemi arıza yapıyor. :)) özel servise normal bakıma insanlar araçlarını götüremezmi yada incik boncuk sıkıntıları olur onları gidermek için :)) normal servis pahalı geçen bir sokdum bir işde yapmadılar normal bakım yapılmış 700 tl param gitti aynı işi dışarda 200-300 tl ye hallettirirdim..

16. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bmw Arıza Yapmıyor Derseniz Burada Kahkaha Atarım :) 60 Model Mercedes Var Şimdi O Arıza Yapmıyormu ? Topkapıda Bile Sanayide Hyundaici Vardı Bir Ara Kapadı Ben Başka Usta Buldum Daha Aramıyorum.İşimi Görüyor Zaten Filtre Yağ Değişiminden Başka Hiç Gİtmedim.

17. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Benim önceki aracı opel servisine sürekli gelen bir arkadaş aldı. Kendisi focus ve c4 kullanıyordu. Geçen ay serviste karşılaştık, Allah razı olsun dedi, çok güzel arabaymış v.s. O ara usta geldi yanımıza ve bana sitem etti. Buğra'da focus - c4 varken haftada bir geliyordu, şimdi sadece yağ değişimine geliyor satma böyle arabalar benim müşterilerime dedi :) Kavacık'taki yetkili servis mates kapattı. Ustaya diyorum gel hyundai tabelası as bak servis kapandı diyorum, sadece yağ değiştirmek için tabela asılmaz diyor. Umarım şimdi anlatabilmişimdir. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

18. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ersin mercedes, bmw'nin yaşlısı çok. Ayrıca yedek parça olarak çıkmasından deli para kazanıyor özel servisler. Bir tır şöförü buluyorsun, gelirken bulgaristandan parçalanmış araç parçalarını topluyor. İyi para var orda https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

19. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ersin kardeşim benim şu anda kullandığım 3.20d aracım var e90 kasa araba 220 bini geçdi ve daha en ufak bir arıza vermedi.. şirket işleri ayak işleri için kullanıyorum gerekirse çalışanlara veriyorum bazen arkasına çimento beton v.b şeylerde atıyoruz daha bir kere tık demedi.. burda sorunlu sorunsuz olayı değil yada tamir olayı değil insan sadece gerçekden bu araçlardan anlıyan adam gibi bu araçların bütün tamir elektronik kontrol aletleri olan bir özel servis arıyor bunun markaylada bir ilgisi yok hangi araç alırsan al insan garanti süresi dolmuşsa arar..

resmi servislerde ucuz değil şimdi ben motoru detaylı bir kontrole sokturmak istiyorum aslında komple aracı yürüründen tutda motoruna kadar komple bir detaylı kontrole sokmak istiyorum çünkü çok yakıyor 10.9 yakıyor aylardır ve hiç düşmedi gerçi 10.9 da geçmedi ama bana göre çok fazla dabrika verileri bile şehir içi 10.6 diyor ortalamada 7.6 mı öyle bir şey diyor ben bırakdım 7.6 yı 9 u görsem takla atıcam bu arabadan yana tek şikayetim bu şimdi ben bunu maslak hyundaiye götürsem benim oradan çıkışım bin tl den aşağı olmaz oda en az benim tahminim.. ondan özel bri servis usta arıyorum ama açıkcası accenta getze bakan usta değil sonata görmüş sonatayı bilen usta arıyorum oda çok zor gibi hatta nerdeyse imkansız

20. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Motor ne zaman değişti?

Bu Sayfayı Paylaş