Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sonata

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda vitalattack tarafından 8 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. alban

alban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sanırım bahsettiğiniz yer çalışkan oto yanındaki hyundai özel servisi gitmiştim oraya daha kaputu açar açmaz rolanti motorundan dedi buda bitek serviste var dedi ilgilenmedi bile:(birdaha sakaryay nexzaman geliyorsunuz ben çok arabayla gezen birid eğilim belki sizin tecrüben,izle bu sorun hallolur mümkünmüdür.?

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,990
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba, bayrama gelirim büyük ihtimalle, rölanti motoru tespiti yapıldıysa (ki açık kaldığında buda neden olabiliyor) temizlikle kurtarma ihtimale yok denecek kadar az, değişim gerekir bu durumda. Servisin ismini bilmiyorum, 3 araçlık, 2 tanesinde lift var.

3. turhan67

turhan67 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar 2004 model aksent arabam var sabahları çalışırken gaz yemiyor eksozdan pot pot ses geliyor tamirciler [izmirde usta bulamadım malesef] bogazı temizlediler´benzin otomatigini degiştirdiler bogazın oradaki kelebek sensörünü degiştirdiler akü kutup başlarını söktüler yinede olmadı olmadı harcadıgım paralarcabası tabiki rolanti sabahları düşüyor usta ayarladık diyor geiyorum ertesi sabah yine düşük aracım yine gaz yemiyor yokmu beni bu dertten kurtaracak immdaaaaaattthttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,990
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    akü kutup başı söküldüğü halde durum değişmiyorsa benzin geri besleme valfi arızalı yada kanisterde ki filtre tıkalıdır. Yetkili servise gitmeniz gerekiyor, piyasa ustaları anlamaz.

5. turhan67

turhan67 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sinan bey aracım benzinde kulandıgımda hiç bir problem olmuyor

Bu Sayfayı Paylaş