Merhaba, Siz filtreyi ne siklikta ve orj mi yan sanayi olarak mi degistiriyorsunuz? Ben iki ayda bir uc kurusa yan sanayi takiyorum, hic havayla temizlemiyorum. Orj de kisa surede kotu koku yapmaya basliyor ne de olsa diye.
bahçelievlerde 20 tl ye değiştirdim önceki gün. üzerind eorjinalleri varmış. ben yan sanayi taktırdım.ama sık değiştirecem.fiyat uygundu
Ben izmir de bulamadım yan sanayi takılı değil su anda ustunde nerden bulabilirim izmirde yardımcı olabilirmisiniz
Polen filtresinin illaki orijinal olmasına gerek yok hele de bu kadar fahiş fiyata almaya hiç gerek yok
Bizim araçlar için grat marka polen filtresi tavsiye ederim . Birebir uyuyor ve diğer yan sanayilere gore daha kaliteli ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Polen filtresi olarak, yerli malı olan sardesi şiddetle tavsiye ederim. Adamlar polen işini çözmüş, dokusu ve kalıbı%100 uyum sağlıyor.
genel sıkıntı geçirgenlikleri ve koku. karbon bulabilirsenşz hem koku hemde geçirgenlikten yana sıkıntı yaşamazsınız.
Bu konu hakkında yeni sohbet açacaktım ama baktım burada var yazayım dedim 2011 Sonata NF aracıma karbon polen filtresi ararken bunu buldum. Marka kaliteli. Klimayı ilk çalıştırmamda ve kapatmadan önce klimayı kapatıp sadece hava üflettiğimde içeri bir süre kötü koku geliyor. Karbon filtre arayışımda aşağıdaki linkte bulunun ürünü buldum. Siz ne dersiniz, derdime çare olur mu? https://catalog.mann-filter.com/EU/... (T00000000218390)/İç mekan filtresi/CUK 2362 Aracıma göre arattığımda karbon iç mekan filtresi diye çıkıyor. Sizde onay verirseniz bugün alıp takacağım inşallah. Ayrıca bir ay kadar önce Euromaster bayisinde cihaz ile klima bakımı yaptırdım. Biraz gazı eksikmiş tamamladı cihaz. Klima performansımda fark edilir bir iyileşme göremedim sanki. Size sormak istediğim klimama bakım ve temizlik anlamında başka yaptırabileceğim bir işlem var mı? Aracım 205.000 km'de. Klimama yapabileceğim bütün bakımları yaptırmak istiyorum. Bu konuda bilgilerinizi esirgemezseniz sevinirim. Yukarıda belirttiğim filtreyi de alayım mı, önerir misiniz orijinal yerine?
Kenarları plastik çerçeveli olmayan polen filtreleri yanlardan içe doğru esneme yapıyor. Dikkat ederseniz sağ ve solda karton destek de yok. Karbonlu olması bir nebze kokuyu tutmada etki gösterebilir. Ben daha önce sağ-sol kenarında destek plastiği ya da kartonu olmayan polen filtresinin kenarına karton parça keserek yapıştırmıştım ve içe doğru esnemesini engellemişti. Bunu deneyebilirsiniz. Klima kokusunu engellemek için aracı stop etmeden 1-2 dakika evvel klimayı (sadece AC düğmesi) kapatır ve fan üflemesini açık bırakırsanız kokuyu azaltıyor. Klima temizliği için ayrıca daha önce forumda da bahsi geçen köpük tip temizleyici deneyebilirsiniz.
Cevap için teşekkür ederim. Link verdiğim filtrenin kalitesi için ne dersiniz? kenarlarında sert bir duvar var, yinede bahsettiğiniz eğilme problemi olur mu?
Bildiğim kadarı ile karbonlu filtre her araç için bulunmayabiliyor. Tercih edilebilir. Kenarlarında dediğiniz sadece ön ve arkasında duvar var. (yazılı olan kısımlar). Diğer yanlarda yok. Diğer yanları kendiniz yapabilirsiniz.
Arkadaşlar süleyman abiyle araştırmalarımızın sonucu mann CUK2362 ve wunder WPK106-7H0 819 631 A bu polen filtrelerde nf kasa sonata ile uyumldur.