Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sonata NF Otomatik Kapı kilitleme

'Sonata Forum - Club' forumunda MSC tarafından 3 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sustalı anahtarı İstinye Anahtar'da yaptırdım, sağolsun Murat yoğun olduğu halde aradan çıkardı. Yeni getirdiği kasalar daha iyi, çok orjinal duruyor. Alarm için panik butonu lehimledik, lambası yanıyor ama araç tepki vermiyor, Etacs üzerinden aktif ettirmiştim ama başka bir numara var.

2. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Şimdi gidip etacs a baktırsanız disabled olarak görülecektir. Ben denedim otomatik disabled e çeviriyor. Kapı kilitlerinin otomatik olarak açılması için 2 seçenek var benim araçta, sürücü kapısı açıldığında açılsın diye enabled yaptık onu ama ne denersek deneyelim otomatik olarak disabled e alıyor. Kısacası Assan sağolsun panik butonu olayını tamamen kapatmış.

3. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Normalde etacs data alışverişi ile değil darbe vuruşu ile programlanır, soketine bir düğme ve lamba bağlanır, atıyorum alarmı devre dışı bırakmak için 10 kere düğmeye basarsınız, lamba yakarak komutu onaylar v.s.

Sonata servis manuellerinde etacs'ın bu şekilde programlanabildiği görünüyor, birde bunu deneyeceğim, tabii bunun için iyi vakit lazım.

4. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    benim anahtardada hazır lehimli zaten anahtalarımız aynı murat banada aynısını yapdı sağolsun siz o panik butonunu aktif hale getire bilirseniz bir ara buluşuruz banada yaparız..

5. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Otomatik fara bakarken bu ekran görüntüsünü gördüm, alarm kornası v.s. başka bir yerden açılıyor galiba.

6. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    olabilir bende benim otomatik far sensörü gelmesse sens diye bir farsensörü var onu almayı düşünüyorum follow me home welcome home özelliklerine kadar var modülde..

Bu Sayfayı Paylaş