Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sonata NF 2.4 H-Matic

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda MSC tarafından 26 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba, öncelikle 20.000 TL'ye alacağınız sonata'dan pek hayır beklemeyin. O fiyata 2004-2005 elantra bakabilirsiniz. İkiside iyidir ama sonata d segmenti olduğu için daha donanımlı ve konforludur. Yakıtlarıda hemen hemen aynı seviyede, elantra'ya motoru biraz sayıf geldiği için tüketimi biraz fazladır. Tabii bu paralara alınabilecek en iyi araç diyebilirim. Bütün hyundai modelleri lpg ile çok uyumludur, iyi bir yerde montaj yaptırırsanız uzun süre keyifle kullanırsınız.

2. fenil

fenil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende forumu inceliyordum.geç farkettim cevabınızı.sizce bahsettiğim aracın km sinin yanlış olma ihtimali varmıdır.ilandaki aracı incelediyseniz fikrinizi alabilirmiyim.birde sanırım sonataların piyasası biraz daha yavaş.o zaman temiz lpg li bir elentra bakayım ben.aslında pazar buluışmasına gelip detaylı bilgi almak istiyorum ama.bakalım yarın netleşir gelip gelemeyeceğim.

3. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Plaka ve şasi numarasıyla yetkili servisten bilgi alın derim. Bir de aracın plakasını 5664'e mesaj göndererek sigorta yani tramer kayıtlarına bi bakın isterseniz kazası var mı diye.

4. fenil

fenil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet bir kazası görünüyor.05/08/2005 tarihli ama başka bilgi yok.sadece çarpma diyor.oda ilanda belirttiği tek parça boya sanırım.lpg ile uyumlu ise bu arabayı almayı çok istiyorum.ama inşallah düşündüğüm fiyata verir.

birde makam arabası olrak kullanılmış bir araca göre km gerçekten az.

Düzenleyen : fenil

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Buluşmada araçları daha yakından tanıyabilirsiniz, hyundai'e yabancı iseniz gidip görmenizi tavsiye ederim.

6. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Serdar bey doğru söylemiş, forum üyelerimizden birisinde almak istediğiniz araçtan var gelip onu inceleyebilirsiniz. Hatta 4 kuşak Sonata olacak buluşmada :) Çalıştığım şirkette de almak istediğiniz araçtan bi tane var, kesinlikle tavsiye etmem bizdekini hiç temiz değil ama gelip görmeniz açısından çayımızı içmeye beklerim. Test sürüşüne çıkarsınız fikriniz olur.

7. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bence aracın piyasası normal serdar bey sizin bakdığınız aracı sonata nf sanmış herhalde ondan 20 bin tl ye alınmaz hayır gelmez demiş ama ilandaki aracın piyasası bence gayet normal 22 bin istiyorlar piyasası o zaten diğer ilanlarada bakarsanız o civarlarda gezindiğini görebilirsiniz araçda çok temiz ve diri duruyor..

benim fikrim araç eğer temizse alınır burda gelirsiniz yetkili bir servise ezperte sokarsınız satıcının dediklerinin dışında bir şey yok ise alır gidersiniz aracınızı..

ankaradada güzel bir iç dış temizlik ve bakıma sokarsınız güzel güzel binersiniz.

8. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Orjinal Elantram var. 2. sahibiyim, değişen boya yok. Ankara buluşmasına gelirseniz bakarsınız.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifbeğenirseniz alırsınız.

9. fenil

fenil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet bir denemek isterim test sürüşü olmasa bile gelip bir içine oturmak isterim.cok memnun olurum.bana özelden işyerinizi söyleyebilirseniz bir bakmaya gelirim.be etlikte oturuyoru.

ankara buluşmasınada ismimi yazdıracağım.sizlerle tanışmak isterim.
    teşekkürler

10. fenil

fenil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geleceğim inş. hem aracınızı görür hem tanışır görüşürüz.bende artık forumun müdavimi olurum.

11. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bekleriz, 18 Aralık yani bu pazar saat 10.00'da Göksu pak'ta

Bu Sayfayı Paylaş