Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sonata 2.4 yedek parça

'Sonata Forum - Club' forumunda emrex tarafından 29 Nisan 2013 tarihinde açılan konu

1. emregezer

emregezer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    emre gezer
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    arkadaslar ılk defa hyundai sonata bi arac aldım bu zamana kadar mercedes audi araclarına cok bındım dus es kaza 2009 model 2,0 crdi bı arac aldım konfor hız mercedes ve audıde yok dıyebılırım ancak aracımda ufak tefek masrafları var servıs paraları cok pahalı dıyor onerınızı beklıyorum

2. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Hoşgeldiniz aracınız hayırli olsun. Haftasonu olduğundan forum biraz sakin olabilir arkadaşlar yardımci olacaktır. @Murat abimiz aynı araca sahip yakın zamanda detaylı bakım yaptırdı mesajı görünce tecrubelerini paylasacaktır.

3. maycicek

maycicek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    138
    Ad Soyad:
    Murat AYÇİÇEK
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    bana far yikamanin su motoruna 819 TL deliklerinden beri yetkili servisi aramayi biraktim :)

4. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Garantisi devam ettiğinden servis i tercih etmiştim ben ve hoparlörleri garantiden değişim yaptırmıştım.

Triger kayısı 2 rulman 1 gergi aparatı V kayışı, hava filtresi, yağ filtresi, mazot filtresi, polen filtresi, motor yağı değişimi sağlandı toplam 2250 tl ödedim. Bunun sanırım 500 civarı işçilikti kalanı parça parası. Polen 95 lira gergi aparatı 320 lira hava filtresi 65 lira mazot filtresi 27 lira yağ filtresi 20 küsür lira rulmanlar 160-180 arası triger 230 gibi birşeydi. Hemen hemen hepsi parça pazında servisten temin edilip dışarıda daha ucuza maal edilebilir yada güzel bir araştırma ile yurt dışından temin edilebilir.

Bahsettiğiniz gibi bazı detay parçalar gereksiz pahalı fakat eğer arabayı normal şartlarda kullanmışlar ise kolay kolay araç içi trimlerinde yıpranma bile söz konusu olmuyor.

Aracı alalı 2 ay oldu benimde paspas almam lazım servis 225 tl diyor mesela yurt dışından almayı düşünüyorum. Rusya'da NF sonata epey mevcut aslında ama benim 7-8 aydır kıaa aralıklar hariç hiç vaktim olmuyor.

Fakat size tavsiyem hava,yağ ve mazot filtresini kesinlikle orjinal kullanın

D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş