Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sonata 2.0 Motorumun son hali

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda ramyu tarafından 2 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede aracınıza kavuşursunuz. satmayıp yaptırmakla bence iyi yapmışsınız. o şekilde satsaydınız bence daha çok zarar ederdiniz.

2. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Abi büyük geçmiş olsun ve Allah yardımcın olsun. Böyle konularda mekan ismi vermekten kaçınmayalım ki başkalarının kanını emmesin KENE, başkalarını katil etmesin. Siz şeytana uymayın dokunmayın şerefsize Allah belasını verir, çıkar ondan "o haram lokmalar".

3. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,462
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Çok geçmiş olsun dostum.Benimde başıma gelecekti nerdeyse. adam sorunu çözemeyince beni yetkili servise gönderdi.Sorun rolenti ayarındaymış.Adam bu kadar basit bir şeyi yapamadı.

4. ramyu

ramyu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracımı yaptırdım ve şu an kullanmaktayım çok şükür maaşallah tık ses yok 2300 tl ye bitti ustamın ellerinden öperim saat gibi oldu, ama sadece lpg de gaz yemiyor ilk çalıştırmada sonrası iyi lpg ci abi motor yeni yapıldıysa alışması lazım 1000-1500 km sonra daha değişik olur dedi bilmem doğrumu. Bu arada diğer ş....... ze bi takım yaptırımlar için çalışmalarıma başladım en az 1 hafta kapatma cezası verdirmeye uğraşıyorum. O dükkana 10 müşteri girmesin de görsün canyakmak nasıl oluyormuş. Forum da katılan katılmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...Saygılarımla...

5. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tekrar geçmiş olsun aracınıza kavuştuğunuza sevindim güle güle kullanın umarım bi daha öyle usta kılıklılara denk gelmezsiniz.

Bu Sayfayı Paylaş