Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sonata 2.0 CRDI VGT Vs SuperB (Skoda) 1.6 TDI CR

'Sohbet-2' forumunda qaan88 tarafından 4 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    2.0 dizel bir superb 80bin tl den baslıyor. O paraya neler alınır neler.. Yakıt konusunda ise tdi motorlu aracı olan arkadaslar kesinlikle az yaktıgını idda ediyorlar. Özellikle wv forumlarında ki elemanların dediği yakıt degerleri ile veb sayfasında yazan degerler kafa kafaya. Malesef, hyundai nin sitesinde yazan yakıt degerleri ile gercekteki degerler (sehirdısı) dısında pek tutmuyor.
    Motor konusunda bu kadar sıkıntı olacagını dusunmuyorum. Neticede, millet 1.2 dublo larla yuk tasıyor.. Biz insan tasıyacazhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifbirde passatlarda bile millet 1.4 tsi motor da sıkıntı duymazken bence 1.6 tdi da hiç sıkıntı olmaz gibi.. Agırlık olarak fazla deniliyorsa, Superb nin 1.4 tsi motorunu kullananlar da sikayetci değiller... Ama ön yargı coksa bu konuda yine almamak için bir sebeptir bu..

2. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    benim arabadan bahsetmişşinizhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif benimkide 2.0 dizel ve tonajı 1370 di yanlış hatırlamıyorsam bu arabaya 1.5 clıo motoru takarsan 100 binde motor yersin ama 2000 olunca 320.000km de motoruna anahtar değmeden bi okadar daha giderhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif
    d sınıfı vectramın kasko bedeline göre hesaplanan vergisi yıllık 560 lira bu ocak ayında yine düşecek

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Evet O Konuya Katılıyorum... Motor Hacmi Büyük Olan Araçların Motor Ömrü Daha Uzun Oluyor.. Örnegin Tırlar 650000 Km De DÜşük Km Diye Satılıyor...

4. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  5. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Kanka cok iyi hoslarda, vergi isi cok "sıkıntı" yaa.. Birde gecenlerde reno nun yeni elektirikli arabası cok ilgimi cekti. Ondan sonra biraz arastırma yaptım. 2012 senesinden sonra hem avrupa da hem turkiye de elektirikli araba satısları epey yaygınlasacak. Acaba diyorum biraz daha bekleyip elektirikli/hibrit bir araba mı alsak?

Düzenleyen : qaan88

Bu Sayfayı Paylaş