Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Soldan gelen ses.

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda alpozturk2002 tarafından 15 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    jantta poşet varmış gibi bir ses değil mi? çıt çıt sesi değil. bence kapaklardan. bugün işlerim vardı deneyemedim ama yarın deneyip size sonucu söylerim...

2. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Dün sakin, araçların bile olmadığı bir yerde öğrencime direksiyon dersi verirken camları açtık ve Accent Era model aracımın sol ön tekerinden sürtmesesine benzer sesgeldiğini farkettim. 3. vitese & 50-60 km hızaulaşanakadar bu ses gelmiyor. sanki lastik sürtüyormuş gibi geldi. Tüm camları açtım arkadaşımın da yardımıyla baktık büyük ihtimalle sol ön tekerden geliyor ses diğerlerinde problem yok. Yaptığım kontrollere göre sürtmenin olmadığını gördüm. Ancak çözümünü bulamadım. Gelen ses ne sesidir anlayamadım.
    Aracım 13000 km oldu erkenden 15000 km bakımına mı girsem ki acaba? Bu arada jantlarım kapak değil çelik jant. 195/55/15 ebatlarında lastiklerim var.
    Düzenleyen : 10ur

3. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Rodtçuya götürüp ön tarafı kaldırtıp boşta döndürerek sesi kotrol ettirin gerekirse hepsine baksınlar. Bence bilyadan.

4. CaSPeR

CaSPeR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bahsetmiş olduğunuz ses tamamiyle cam krikosundan gelmektedir.Era modeli araçlarda bu hastalık vardır.Yetkili serviste garanti kapsamında değişimini talep ediniz.

Bu Sayfayı Paylaş