Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sizede oldumu

'Sohbet' forumunda Ertan tarafından 16 Ekim 2014 tarihinde açılan konu

1. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    :D Sizin yazdıklarınızın her harfine katılıyorum.Benim aracımda 2005 Model..1.6 Otomatik lpg taktırmadım ve taktırmayıda düşünmüyorum.Birde Zonguldak gibi rampa cennetinde kullanıyorum aylık 300 400 tl arasından aşağıya da yakıt masrafım düşmüyor ama genede aracımdan memnunum.Sözde iki,üç sene biner sonra satarım diye düşünüyordum.Bir bakmışsınız yedi sene olmuş.
    Kapı kolu krom kaplama olayı bir çok kez bana da sordular,Yok aynalar elektirkliymiş,Tamponu aynayı sizmi boyattınız gibi saçma sapan sorulara maruz kaldığımda çok oldu.
    Bir kaç sene önce sol kapı açma motoru arıza yaptı.Kilitcide fiat ın orjinal kapı açma motorunu montajını yaptı.Aracın yanında bende bekliyordum.Linea kullanan bir taksici geldi.Tabi kapının içi açık ve olduğu gibi görünüyor Kapıdaki çelik barları gördü Bu ne ya bu arabada çelik bar mı varmış diye ustama sordu.Usta da gülerek sendeki Linea da varmıki diye sordu.Tabi güldük.Bazen Arkadaşlar arasında muhabbet ediyoruz.Arabamda bu var şu var diyorum da şaşırıyorlar.
    Başka bir araba almak maksatıyla aracımı satarsam Bu araç Kesinlikle 2000, 2005 arası C kasa Mercedes ten başkası olmaz.Tabi 2003,2006 arası CLK lar da olabilir :RpS_thumbup:

2. admire21

admire21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Orhan Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Valla bende geçen 2007 passata bindim indikten sonra aracımı değiştirmem gerekirde param olursa kesin passat alacam dedim kendi kendime:)

Bu Sayfayı Paylaş