Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sizce Hangi Araba?

'Sohbet' forumunda evrimbayhan tarafından 17 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Civic benzinli bi araca göre cazip mi yakıyor ? Bırakın cazip yakmayı, içiyor. Uzun ömürlü motor önceden bir fark yaratıyordu. Bakımsız Admireler bile 400.000 km götürüyor bir motorla. Civiclerin çok alçak olması ve sürekli altını sürmesi ve buna bağlı olarak sorun açması da oldukça yaygın.
    C segmentinde dizel araç istiyorsanız önerebileceğim bir araç yok benim, Hatchback olarak 1-2 alternatif sıralanabilir. Ancak benzinli C segmenti istiyorsanız fiyat / kalite / performans gibi şeyleri göz önüne alacak olursak Elantra. Hele ki yazın almayı düşünüyorum demişsiniz, 2013ler geldiği zaman bir adet elde kalmış 2012 çok uygun fiyata alınır...

2. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2013 modeller çıktığında 2012 model almak fiyat açısından gayet mantıklı derim...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifyorumların ve yorulduğun için sağolasın...
    çok km. yapmayacağım için dizele gerek yok derim... yılda en fazla 10000 km.
    Düzenleyen : evrimbayhan

3. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ne demek. Benzinli alacaksanız yine Elantra diye ısrar ederim, yazın dizel gelecek diye biliyorum o geldiğinde benzinlilerin fiyatı oldukça uygunlaşacaktır. Benim aracım ayda 10.000km kadar yaptığından dizel şart bana, herkesi de kendim gibi sanar oldum :)

4. kubidoctor

kubidoctor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    3 model yazmışsınız 3 üde farklı statüde.Bence aradığınız kriterleri alt alta yazın ve ona göre karar verin.Mesela yılda 25000 km ve üstü yapacaksanız dizel alın...Yada yüksek araç istiyorsanız ix35 alın yada D segmenti geniş rahat bir araç alacaksanız elantra alın.Bende şu anda elantra prime plus var.Bana uyuyor.bundan öncede civic i,shift hatchback vardı ,2007 dede o uyuyordu ama şimdi şartlar değişti.2 çocuk olunca araba küçük geldi.Civic alırsanız tam otomatiğini alın mutlaka.1.4 almayın,pişman olursunuz araba gitmez bayılır.ix 55 süper bence paranız varsa onu alın.Herşey var tam donanımlı.Civic hiç sorun çıkarmaz,10000 de bir bakımı 300 tl yı geçmez.Elantranın bagajı çok büyük rahat edersiniz.Yakışları civic le aynı.Yani ş.arası yolda 6.5,,şehir içi 8.5..

5. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Benim 60.000 liram olacak gider güzelinden dizel bir araba alırım... Lafa bak dizele gücüm yetmiyor benzinli alacam çünkü 60.000 lira çıkarabiliyorum demiş... Ben 26-27 bin lira çıkaramıyorum diye benzinliye biniyorum, adamın dediğine bak yaaa :) Benzinli alacaksan Honda derim. Japon arabası olması ve özellikle honda olması yeter zaten.

6. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    üslubunuza dikkat edin burası köy kahvesi değil. evrim bey yılda zaten maksimum 10 bin km yapacağını belirtmiş. dizel şart değil.

7. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    elantra d segmenti değil c segmentidir.

8. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    HONDAAAAA 1,6 civic 267 yapıyor. :D

9. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    o vtec açmamıştır. vtec açınca 300'ü de bulurhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

Honda Falan Eskidendi.. Şimdi Bir Espirisi Kalmadı..
    Yıl 2012 Ve Hala Dizel Motoru Olmayan Bir Firma https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Daha Yeni Yapmışlar İşte 4000 Devirden Sonra Dtec Açıyormuş https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

Diyeceğim O Ki Evrim Abi Hondaya Falan Hiç Takılma Eski Honda Yok Hyundainin Araçlarıda Artık Yüksek Km Leri Görüyor ..

Ben Sportage Derim Bana Göre İx35 Den Daha Hoş Duruyor

Düzenleyen : Ersin Cerrah

11. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    GAZ'lı diye 267 abi yoksa 300 görür o. :D

12. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    300 mü görür ? Beyler yanlış biliyorsunuz, Honda 300 den sonra hız kesici koydu onlara, 400 üstü bile görür yoksa :D Bugatti ve Ferrari gibi üreticiler şikayette bulunmuş Honda'ya :p
    Alınabilecek en dolu Civic'e sahip olan bi arkadaşım var, diğer araçlarından birisi de dizel son kasa alınabilecek en boş Golf. En boş Golf bile en dolu Civic'ten iyidir diyor. Kullanıp da Civicden memnun olan görmedim ben.

13. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Honda dizel motor üretmiyor diye dandik firmamı oluyor yani... Motor, şanzıman, fren vs. otomotiv ile ilgili herşeyin geldiği son nokta "FORMULA_1" dir arkadaşlar. Teknolojinin en son hali kullanılır. Honda formula da yıllarca yarışmış ve başarılara imza atmış bir markadır. Formula yı yarışmış, havasını solumuş, tozundan yutmuştur... Bende bir "HYUNDAİ" kullanıcısıyım fakat sezarın hakkını da sezara vermek lazım... Bilgi konusunda Honda nın biraz daha üstün olduğunu düşünüyorum...

14. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    O zaman hepimiz Hyundailerimizi satıp 2 kere Formula 1 kazanmış olan Renault la değiştirelim. Ya da Porsche asla Formula 1 yarışlarına katılmadığından çok dandik bi araç olsa gerek.

15. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    o senin düşüncen Erçin'cim :) param olsa sıfır civic alırım :) ama hayalimdeki tabiki honda accord :)

16. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benim değil o düşünce. Herşeyin sonu Formula 1 diye bi mesaj üstüme yazan sensin abicim. Formula 1 hiçbir şeyin ne sonu ne de başlangıcıdır :) Çevremde Honda kullanıp da memnun olan tek bir kişi görmedim ben. Accord'u geçtim Legend kullananlar bile sürekli sıkıntı çıkarmasından bıkmış.

17. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Tamam kardeş sende haklısın :) Formula_1 yarışlarını pek takip etmiyosun sanırım. Motorlar kaç bin devirlere çıkıyor, kaç saniyede vites dişlileri 1.vitesten 6.vitese çıkıp anında geri düşebiliyor, frenler kaç yüz derecelerde çalışıyor vs. vs. vs. Otomotiv sektöründe son nokta diye sadece ben demiyorum yani... :)

18. samet78

samet78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    ben olsam 0 köpek balığı alırdım nedir nasıldır bilmiyorum ama bana çok yakışırdı modifiye ye de çok uygun bir araç:D köpek balığı bilmeyenler için mıtsubıshı lancer 2012 offf offf

19. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hayatınızda hiç 24 saat süren Le Mans yarışı izlediniz mi peki ?

20. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    samet78 doğru söyledin. Zaten lancer modeli, evolotion modelinin evcilleştirilmiş halidir. Lancer a hiç modifiye ile uğraşma, paran varsa direk evolotion a bak :) Mitsubishi EVO

Bu Sayfayı Paylaş