19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Siz Olsanız Uğraşırmıydınız?

'Sohbet' forumunda azman tarafından 23 Şubat 2016 tarihinde açılan konu

1. abdullah3471

abdullah3471 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    abdullah demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Ben olsam sürüm sürüm surundururum ayrıca birde kurumuna şikayet ederim birde ordan ceza alır bende kiraciyim 15 de maaşı alınca hemen oduyorum

2. abdullah3471

abdullah3471 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    abdullah demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Kardeşim nice dürüst namuslu asker kardeşlerimiz var lütfen bunu bütün askerlere maletme ülkemizi caniyla kanıyla koruyan askerlerimizden polislerimizden Allah razı olsun bununun gibi mesleğini kötüye kullananlardan değil sağlıcakla

3. umtmtl

umtmtl Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Umut
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Merhaba Abdullah Bey,
    Ben bir genelleme yaptım ve bu sözü sadece Ersin beyin sorun yaşadığı kişi için söyledim. Sonuçta bu adam bir asker ve biz ona emanetiz öyle değil mi?
    Bu tip insanlar her toplum ve meslekte var.

abdullah3471 bunu beğendi.
  4. gulasan

gulasan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Gökhan Ulaşan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Ben olsam bende herkes gibi uğraşırım kimseye hakkımı yedirtmem. Görünüşe göre haklı olan sizsiniz. Ayrıca yukarıda yazılmış olan yoruma da tamamen katılıyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerinin itibarını zedeleyici davranışlar olduğu zaman kendisine de işlem başlatılabilir. Onun herhangi bir yerde rütbeli bir asker olması onun açısından daha kötü bir durum. Bunu bilmiyor oldugunuzu düşünerekten gözünüzü korkutmaya çalışmış olabileceğini düşünüyorum.
    Kolay Gelsin.

5. cenker_baba

cenker_baba Guest

acilen kilidi değiştirin bence

6. cenker_baba

cenker_baba Guest

bende bir kısa bir anımı anlatayım,
    bir aile dostumuz var ast subay kendisi, arabasını satıyor galeriye 7000 tl alacağı kalıyor galeri haftaya gel al diyor. buda iyi niyetli tamam diyor. haftaya gidiyor adam param yok diyor işler kesat diyor. bu gene iyi niyetinden hayırlı işler diyip çıkıyor. ertesi hafta arıyor adam sallamaya başlıyor yok araba aldık satılmadı vs vs. buda abi çayın var mı bir çay içmeye geleyim diyor. adamda buyur gel diyor bizimkide o gün görevdeymiş çarşıda rutin devriye işleri falan.
    çekiyor dükkanın önüne askerler iniyor araç güvenliğini alıyorlar :) bizimki iniyor araçtan dükkana giriyor adam şekilden şekile giriyor haliyle. bizimki abi hani çay nerede diyor. çay geliyor içiyor. sonra muhabbet başlıyor abi neden paramı vermiyorsun. adamdaki cevap para geldi kardeşim hazır diyip kasadan çıkartıyor veriyor. bizimkide eğer ben resmi olarak çayını içmeye gelmeseydim bu parayı bana vermeyecektin değil mi diyor. adam olur mu öyle şey vs derken bizimki kalkıp gidiyor yani kötü niyetli insanlar hayatın her safında varlar kimi kiracı kimi ev sahibi kimi galeri kimi patron vs vs
    allah hepimizi iyiler ile karşılaştırsın.

Bu Sayfayı Paylaş