Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sis farı

'Accent Forum - Club' forumunda sicakseven tarafından 23 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki h1 mi h11 mi yoksa h27 mi alıcam hangisi bide bunun fiyatı ne kadardır

2. exliyim

exliyim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla abi bnmkı H11miş aslında ama ben H1 aldım uyduruyolar takarken sıkıntı olmaz yanı senın araba neydı abi modelfalan fiyat 190 fln montajıyla bırlıkte

3. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Yaw ben bunları standart die biliyorum ama Exliyim arkadaşın H11 miş. Benim servis H27 dedi. Ama usta H11 veya H1 de uydururuz dedi..

4. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya kardeş aracım accent admira ama bn şimdilik bu kadar pahalı bişey istemiyrm ucuz yollu beyaz yanan bişey bulamayız mı mesela farlara osram beyaz ampuller var onun gibi ucuz yollu bişey sadece ampul yokmudur

5. exliyim

exliyim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yoktur abi ya sen yıne gıt aksesuarcıdan ıste verır ama pısman olursun cunku sarı yanıo yanı yıne sen bılırsın

6. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Beyaz ampülde bulursun kardeş ama değmez takmaya.. Hiçbirşey göremezsin sadece görüntü yani.. hele yağmurlu havalarda ha yakmışın ha yakmamışın.. Ama ampül alacaksan da Philips Diamondvision serisi al..İçinde xenon gazı var onların.. ;)

7. alpertekin

alpertekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    xenon düşünüyorum sağol legion

8. __CB__

__CB__ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Xenon farlarda H1, H3, H7 ... diye gidiyor. Parlaklık farkı mı var sadece aralarında? Mesela admirenin sis farına her ampulu takabilirmiyiz? Yoksa ille H1 5000k yada H3 falanmı olması lazım?

9. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar xenona boşa para vermeyin smd led sisteme geçiyoruz artık sisler için olanı çıkmış(h1-h3-h11-9004-9005-9006) 62 ytl civarı

10. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyrm bnm admiramda sis farları yerleri kapalı bnde bayram tatilini degerlendirmek istiyorum bu sis farlarının yerlerini eyelerek acabilirmiyim sizce olur mu daha önce kendi yapan varmı

11. __CB__

__CB__ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Biz teknolojiyi geriden takip ediyoruz :D Nerden bulabiliriz bu smd led'leri? Aracımıza hangisi uygun ki?

12. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sislerin hangi ampul se aynısını alıyorsun internet sitelerinin çoğunda satılıyo

13. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bu gün sis lambalarını aldım 50 ytl ye yarın ilk işim takmak olucak fakat tamponu kesmek bni biraz korkutuyor ama denicem sisden istedigim bu sis farları dışa dogru mu yoksa içe dogru mu bakıcak cvp yazarsanız sevinirim

14. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bu gün tam iki saat ugraştım ve sis yerlerini actım ardından sisleri yerine oturtum ve akuden direk sisleri yaktım bn şimdi bu sislerin dügmesini arka sisi yakan dügmeye baglamak istiyrm fakat şimdi onun sigortasının degerini bilmiyrm ve ona şuan bi sis lambası baglı bn iki sis lambasını ilave ettigimde sigortası kaldırcak mı onu merak ediyrm

15. altayercan

altayercan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dostum kaldırmazsa atar,atıncada hangisi oldugu ortaya çıkar.sigorta kutusunun kapağında,hangi aksama ait olduguna dair resim falan olması lazım,benimkinde böyle.montaj için kutlarım,foto eklersen çok sevinirim bende yapıcam bi ara,sisleri oldukça hesaplı almışsın umarım yakışıklı olmuştur

16. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu gün elektrik olayınıda çözdüm konsalı cıkardım dügmeye giden soketi buldum ölçü aleti ile gelen elektrik kablosunu buldum ardından dügmeye basıp arka sise gideni buldum ve ona taktıgım sislerin lambasını girdim şimdi ufak bi pürüz kaldı dügmeye bastıgımda taktıgım ön sisler yanıyo fakat arka sis yanmıyo park lamlarını actıgımda arka siste yanıyo küçük bi dikkatsizlik sonucu böle oldu ama olsun bölede kullanışlı

17. era-era

era-era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 4 tane çakar var 2 tane farlarda 2 tane sislerde ufak bi delik açıp yaptılar tabi doğan şahindeki gibi değil işimden dolayı itfaiye araçlarındakinin aynısını yaptırdım ama akünüzün 70 amper civarı olması lazım yoksa kaldırmıyor toplam 750ytl tuttu ama görmeniz lazım disko gibi şu an

18. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yakıcan kardeşim memleketi yakıcan https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

19. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bi sakınca yaratırmı dersin bu gece yaklaşık 3 saat aralıksız yandı bi sorun cıkarmadı https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

20. UfukElantra

UfukElantra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arka sis farları yakanlara tepki gösteriyorum ben normal havalarda..!
    insan çok gözünü alıyor hele çift duyulu ve 2 tane arka sis olursa.....

Bu Sayfayı Paylaş