Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sis farı seti acil yardım

'Getz Forum - Club' forumunda RoMeO1907 tarafından 1 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    ewet arka sis düğmesine bağlattım. tek tuşla ikisi de yanıyor.bu tercih meselesi.bazıları sisleri görüntü olsun diye sürekli açık geziyorlar.eğer böyle kullanacaksanız aldığınız swiç işe yarayabilir. arka yanmasa da olur.ben orjinal olsun ve ayrı swiç kullanmayım diye böyle istedim.bende sisleri akparçadan aldım ampulü içinde geldi.antalyada olsan iyi bir elektrikçim var ama bulunduğun yerde yaşayan arkadaşlar yardımcı olurlar

2. BlueStratos

BlueStratos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    İlkin ben de tek tuş yaparım diyordum ama gideceğim yer beceremeyebilir diye ön sis farı swici de aldım.

Bakalım belki İstanbullu birisi bir usta önerir, aslında alarm için
    buradan bir arkadaş bi usta önermişti onu bi arayacağım evime uzak
    avrupa yakasında ama yaparım derse ona gideceğim. Bu arada tampondaki
    yerlerini neyle kesiyorlar acaba. Matkaplara bir aparat takarlar duvarı
    yuvarlak delmek için o tarz bişeyle mi?

Ben de sisleri hava atmak için değil, gerektiğinde işe yarasın diye aldım(Sağanak yağmurda ve siste sürdüğüm oluyor uzun yolda filan bundan sebep aldım), asla pırıl pırıl havada yakmam, yakanı da açıkçası ben anlayamıyorum, adı üstünde sis farı sis için. Diğer aydınlatma için zaten normal far işimi görüyor, ayrıca gece aynamda sis farlarıyla ya da zenonlarıyla dibime girenlere de bolca küfür ediyorum, tanıdığım pek çok arkadaşımda aynını söylüyor, yazık hava atacaz diye küfür yiyorlar. Bu tip saçmalıklar genelde biz de oluyor nedense. Polis de buna pek müdahale etmiyor, etse cezayı bassa yapmazlar. Son 10 yıldır inanılmaz bir görgüsüzlük aldı yürüdü bu da onun eserlerinden biri, herkes robot gibi biri yaktı diye herkes başladı... Daha önceden sis farı yok muydu otomobillerde, yeni mi farkına varıldı. sis farı denen şey bir modifiye oyuncağı değil kanımca. Savunma da genellikle fark edilmek ya da yeterince aydınlatma olmaması, yahu dağ başında yaksan anlayacam da İstanbulun göbeğinde hangi karanlıkta kaldın arkadaş. Ben 125cc motosikletin tek lambasıyla her tarafı görüyordum ekstra aydınlatmaya ihtiyacım yoktu, otomobilin orjinal farıyla göremeyeni anlamak mümkün değil. Arabayı güzel gösteriyor diye takarsın anladım da gerekmedikçe yakmanın anlamı ne? Zaten yanmasa da orada görünüyor işte var yakışmış eyvallah güle güle kullan, ama açık havada gözüme niye sokuyon, üstelik arkadakini de yakıp her taraftan insanların gözünü alıyosun. Trafikte tek başımıza değiliz ki, kendi rahatımızı ve güvenliğimizi nasıl düşünüyorsak, diğer sürücülerinkini de düşünmek zorundayız. Bu duyarlılığa erişirsek bir gün zaten AB'ye girmeye filan debelenmeye gerek yok medeni olduk demektir.

Düzenleyen : BlueStratos

3. BlueStratos

BlueStratos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Sis farları lambasız geldi maalesef. Oysa yukarıda bi arkadaş akparçadan lambalı olarak geldiğini yazmıştı. bana bugün gelenlerde ne yazık ki lamba kablo filan yok. Bunları da alacağız anlaşılan, oysa far dediğin şey lambasız satılmaması gerekir, ben mi yanılıyorum. daha önce motosikletime sis farı aldım net'ten ve lambalarıyla gelmişti.

4. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Akparçayı arayıp bir sorun isterseniz.Benim bildiğimde içinden ampul çıkmas lazım.

5. Değerli arkadaşım, müşterilerimize doğru bilgi vermek bu doğrultuda dürüst satış yapmak ve internet üzerinden satışta güven yaratmak için inanın çok ciddi çaba harcıyoruz. 06-10 Getz yuvarlak yan sanayi sis farlarının ampulsuz olduğunu net biliyorum, hızla depoda raflarada şöyle bir baktım yanlış bilgi vermemek için. Şu anda sadece bunlar ampulsuz geliyor. Diğer sis farlarının hemen hemen hepsi (yan sanayilerde) ampullü geliyor. Web sitemizdeki resimleri incelerseniz bu sislerin ampulsuz olduğu görülecektir. Bir eski modeldeki sis farları ise ampullüdür. Eranınkiler aynı şekilde ampüllü. Gelen partiyle de ilgili bazen 10 veya 15 liraya verdiğimiz sis farlarından Philips ampul çıkıyor. Ampülün fiyatı sis farı için aldığımız fiyattır. Biz ürün nasıl geldiyse o haliyle satışa sunuyoruz.

6. math

math Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yeni bir başlık açamadım buraya yazdım getzin arka stop 3.lambası yani bağajın tavala birleştiği üstteki fren lambası yanmıyor.bunu kendim yapabilirmiyim kılavuzda o yazmıyor.servis buna ne kadar ister.yardımcı olursanız memnun olurum

7. math

math Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    3.stop lambasını nasıl sökeriz

8. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    benim de arada bir yanmıyor, dışına vurunca yanıyor kendi kendine, sanırım içindeki duyda korozyon var, bagaj kapağını açtığınızda 3. stop lambasının siyah kapağı var, geçmeli, biraz elleyince çıkıyor kapak. orayı bi açıp bakın, belki sizinki debasit bir şeydir.

9. Erhan D.

Erhan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    243
    Ad Soyad:
    Erhan D.
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Selam.Aracımı sıfır aldığımda servise taktırmıştımİşin açıkçası hediye olunca fiyatını sormadım.Ama burdan 350 civarı olduğun anladım.Far camlarında HMC yazıyor.Orjinal sanırım.Montaja gelince; orjinalindeki gibi ayrı bir düğmeye bağlamışlar.Arka sis lambasından bağımsız yani.Ama elektiriğini sanırım parklardan almışlar.Yani parklar yanmadan sisler yanmıyor.Daha doğrusu sisleri yakmak için parklarıda yakmak gerekiyor.Kontağı kapatsam bile parkları kapatmadan sisler sönmüyor.Yada sisleri düğmeden kapatmam gerekiyor.Lambalar orjinal sarı (4300 calvin).Değiştirmeyi düşünmüyorum.Çünkü farlarım xenon (8000 calvin).Zira xenon far yağışlı havalarda hiç aydınlatmıyor.İmdada sis farı yetişiyor.Hemde şu sıralar gençler arasında sarı yada turuncu sis farı modası başladı.Bizde modaya uymuş oluyoruz :)

Düzenleyen : ehzeladem

Bu Sayfayı Paylaş