Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sınıfının Lideri Yeni İ30

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda Ersin tarafından 5 Mayıs 2012 tarihinde açılan konu

1. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşlar almanlar bu işi yemiş yutmuş üzerine pek yorum yapmak ne derece doğrudur bilemem.

hyundai derseniz herkezde biliyor artık güzel bir çıkış yakaladı ilerliyor ama daha yolu bence uzun.bir i30 yapmayla wv den iyi demek kıyaslamak pek mantıklı değil bence.vwvw dir.

Ben ilk i30 uda çok beğenmiş ve almaya gitmiştim.fiyatta biraz sıkıntı çekeceğimi anladığımdan getz alıp döndüm.

yeni i30 derseniz başlı başına kendi sınıfında mükemmel bir araç olmuş herşeyiyle.

ikinci bir ev almaktan vazgeçersem alacağım araba,i30 u ne kadar beğensem ve taktir etsemdevw daha ağır basıyor.

o gün gelince son durum ne olur ne biter bilemem ama i30 aldığımı varsayarsakvw vwdir arkadaşlar.

Saygılar.
    Düzenleyen : TurkSpace

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Vw diyin alın kullanın 2 sene sonra garantısi bitsin arızaları bir bir dizsin o zaman neden i30 almadım dersiniz . Gerçekten vw yi ne zannediyorsunuz bilmiyorum ama adından ne olduğu zaten belli . Altı üstü orta sınıf bir araba. Ford ,opel,Citroen < Fransız markalarını boykot ediyoruz >,hyundai,honda gibi. . Almanlar yalayıp yutsun bu devirde her turlu bilgiyi alacak bir silah var oda paradır. Nasıl ki hyundai audi ile bmw nin tasarımcısını bunyesine kattı demekki herseyi yapabilir. Hyundai sadece i30 yapmadı 80 den beri araba yapıyor hepside guzel araçlar. Accenti kotulerler oda sınıfına gore en iyidir zamanında 16 18 e sıfır era getz satıldı bundan 50 liralık beklenti olursa beklentiler karsılanmaz.
    Vw vw dir ne demek o cümleyi hakeden tek marka var oda mercedes benzdir.

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bi Vw Forumuna Girin Nasıl Hyundai İle Dalga Geçerler , Ama Maşallah Bizim Forumumuzda Hyundaiden Başka Her Marka Yüceltiliyor.

4. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Wv değil Vw :) Adını yazamadığınız bir markayı bu kadar övmeniz çok şaşırtıcı.

5. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ersin kardeş tabiki hak eden tek marka mercedes aksini inkar eden zaten gitsin kendisini içi boş su deresinden aşağı atsın :))https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

fakat hyundai ile vw(doğru yazılışı buymuş)kıyaslamak şu aşamada yanlış olur.tmm 80 den beri araba yapıyor olabilir fakat vw kadar hiç bir zaman tercih edilen bir marka olamamıştır.

Bu atılımı yeni yeni yapmaya ve sınıfındaki markalarla kıyasıya bir rekabete girişi daha taze.

Hyundai bu işi gerçekten yaptığı son atılımlarla marka araçlarla bu yarışta bende varım demeye başladı iddasını ortaya koydu.

vw bence bu atılımdan kesinlikle huzursuz olmuşmudur olmuştur,diğer markalarda dahil.

gün gelecek belki herkez diyecekki vw mi_? hyundai mi_? dediklerinde hyundai diyecekler

şimdiki zamanda kime sorarsanız sorun %80-90 vw diyeceklerdir.

Saygılar.

6. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Olabilir kardeş insanlık hali.geçmiş yorumlardada bu konuya değinilmiş zaten bende google amcaya sordum oda vw dedi fakat ben şaşırrarak yine yorumumda wv yazmışım.birde bu kısaltmaya dair şimdiye kadar bir bilgi fikir sahibi değildim hiçte bir başka yerde rastlamamıştım.

sizlerin vekonunun sayesinde öğrenmiş oldum tşk.ederim.hangi insan oğlu herşeyi doğru bilebilirki.

hayatta pek çok doğru bildiğimizi sandığımızfakat sonradan yanlış olduğunu öğrendiğimizşeyler mutlaka vardır..onun için hor görmemek lazım garibi :))https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

Saygılar
    Düzenleyen : TurkSpace

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sadece TR İçin Öyle , Tüm Dünyayı Ele Aldıgımız Vag Gurubu İçinde 8 Marka İle Dünya 3.sü Hyundai İse Sadece 2 Marka İle Dünya 4. Sü Olmuştur Satışta..
    Elantranın Dizeli Olmadıgı Halde Dünyanın En Çok Satan 2. Otomobili Oldugunu Cümle Alem Biliyor. Neden Üstün Olmayan Bir Araca Fazla Para Verip Alayım. Donanım Desen Yok Hiç Bişey Yok. Türkiyede Vwmi Hyundaimi Diye Sorsanız Vw Derler Ama Amerikaya Gidin Bir Sorun Bakalım Ne Diyecekler. Amerikada VW Nin Tüm Modelleri Sadece Sonata Kadar Satmamıştır Amerikada..

Hadi Bunların Memleketine Bakalım , Listenin Büyük Bölümünü Alman Araçları Oluşturuyor Ama Alman Araçları Bittigi Anda İlk Başı Hyundai Çekmiş. Lİstenin Sonu 300 E Kadar Gidiyor Ben Hyundaide Kestim.

<t></t><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="393"><t><tr><td height="12">1</td>
    <td>VW Golf/Plus/Jetta</td>
    <td>258,059</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">2</td>
    <td>VW Passat</td>
    <td>103,507</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">3</td>
    <td>VW Polo</td>
    <td>90,720</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">4</td>
    <td>Opel Astra</td>
    <td>86,579</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">5</td>
    <td>Mercedes C-Klasse</td>
    <td>79,820</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">6</td>
    <td>Opel Corsa</td>
    <td>70,152</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">7</td>
    <td>BMW 3er</td>
    <td>62,280</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">8</td>
    <td>Mercedes E-Klasse</td>
    <td>61,371</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">9</td>
    <td>Ford Focus</td>
    <td>61,157</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">10</td>
    <td>BMW 5er</td>
    <td>59,756</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">11</td>
    <td>Audi A4</td>
    <td>59,056</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">12</td>
    <td>VW Touran</td>
    <td>55,416</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">13</td>
    <td>Ford Fiesta</td>
    <td>53,940</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">14</td>
    <td>Audi A3</td>
    <td>53,801</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">15</td>
    <td>BMW 1er</td>
    <td>52,881</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">16</td>
    <td>Skoda Fabia</td>
    <td>47,579</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">17</td>
    <td>Skoda Octavia</td>
    <td>46,551</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">18</td>
    <td>Audi A6, A7</td>
    <td>46,076</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">19</td>
    <td>VW Tiguan</td>
    <td>45,662</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="12">20</td>
    <td>Mercedes A-Klasse</td>
    <td>43,542</td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td>
    </td>
    <td align="right"

8. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Türkiye'de başarısını gösterdi dahada başarılı olacağı kesin.Yukarda da bahsettim çok büyük bir atılım içinde şimdi iyibir ivme kazandı avrupadada başarılı olacağından hiç şüphem yok böyle iddalı araçlar ürettikçe.avrupa markaları bence az biraz bu çıkıştan etkilenmiş titremişler rahatsız olmuşlardır.onlarda önlemlerini alacaklardır mutlaka.rekabet güzeldir.
    o kıran kırana girilen rekabet bizlerin işine gelecektir.daha iyi daha ucuz araçlara binmemizi sağlayacaktır.

fakat birde dezavantajı var bunun.işallah iyive ucuz araç yapacağız diye mevcut kalitedeki malzemeninkalitesinden çalmazlar.

Hem fikiriz ersin kardeş türkiye verileri konusunda.avrupa verileri öyle olabilir fakat kaçımız avrupa ile ülkemizi kıyaslayabilirki biz kendi ülkemize bakmamız gerekmezmi.

Saygılar.

9. berk_22

berk_22 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

10. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    i30 un dis gorunusu daha cok hosuma gittigi ve i30 daha donanimli oldugu icin tercih ettim fakat ulkemizde kime sorsaniz vw daha iyi der ileriki donemlerde bu onyargi kirilir umarim....

11. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    vw olsun arızası bol olsun ama çzel servisi bol olsun.
    hyundai olsun sorunsuz olsun özel servisi olmasın..

Tercihim ilki olur.. hyundaide en ufak bir sıkıntıda arızada benim gibi ortada kalırsınız özel servis bulamassınız.. hiç olmassa diğerinde arızada yapsa gidiceğin bir servisin var kafan kulağın rahat olur..

12. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai çok iyi gidiyor ileri atakları var bence tek eksiği donanım opsiyonlarını ekleyip çıkaramaması.
    Yani özellikle yeni modellerde ekstradan bir özelliği istediğinizde paket dışında ekleyemiyorlar sıfır bile alırken yok bu gerçi yurdumuz distribütörü ile alakalı.
    Yurt dışında istediğiniz özellikte geliyor hyundailer. Ve bu gerçekten de çok önemli sizin için gereksiz donanıma ekstra para vereceğinize ihtiyacınıza göre belirleyip daha az ödemek daha mantıklı iken. TR de bunu yapma imkanınız yok.
    Bence alman markalarının pazardaki sayısı fazla şimdiki Hyundailere koreli demek çok garip geliyor geride bıraktığı modelleri ele alırsak çok farklı yerde kendisi.
    Yine de TR deki hyundailerle yurt dışındaki Hyundaileri çok karıştırmayın derim. Yurt dışında Hyundaileri alanlar %100 müşteri memnuniyeti ile alıyorlar. Ne istiyorsanız o var araçta bence bu da önemli bi kriter.

13. AYYILDIIZ

AYYILDIIZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    hasan aydın
    oncelıkle slmlar bahsettıgınız vw(volks wagen: halk arabası yanı almanlar ıcın bızım tofaşımız) sıradısı hıc bır tasarımı olmayan sadece karöserı saglam dıye gecmıs yıllarda cok ragbet goren tıpkı opel gıbı ama gunumuzde populerlıgını yıtıren bır marka bır arkadasın bahsettıgı gıbı arıza sorunları vw 2 yıllık garantı suresı bıtımınden ıtıbaren sıkıntılar yaratmaya baslayan bır marka hala almanya gundemınde ve bınlerce kısının tazmınat dawaları actıgı ustu ortulmeye calısılan tsı motor lardakı zahnrıhmen(motor kısmındakı eksantrık zıncırı tam anlatamadıysam kusuruma bakmayın) problemı gıbı opel e gelınce tasarım cızgısını degıstıremedi almayadakı 2. fabrıkasını kapamaya hazırlanıyor su an almanyanın sahsı arac satın alma oranlarında hyundaı i30 ve i 30 cw dacıa duster on sıralarda artık tum otomobıl programlarında alman otomobıllerı ıle hyundaı kıyaslanıor ve fıyat -performans ve donanım yonunden hyundaı agır basıyor gecenlerde hyundai i 30 cw ıle opel merıva karsılastırmasını ızledım opelı yerden yere vurdular gene bır programda i40 cw modelı ıle passat combı karsılastırması wardı fıyat performans donanım yonunden hyundaı i 40 ın buyuk bır rakıp oldugunu malzeme ıscılık kalıtesının yuksek ama pazar ımajının dusuk oldugu soylenıldı yanı arkadaslar 60-70-80 yıllardakı opel-vw sımdı opel vw ıle cok farklı karsılarında cıddı rakıpler war almanlar bıle vw den dert yanıyorken neden bız övuyoruz anlayabılmıs degılım vw ve opel marka arac kullandım hala bır opel sahıbıyım konfor surus keyfı ıc mekn rahatlıgı aramayın derım her ıkısındede vw derken golf 4 ten behsedıyorum opel ıse corsa sport turkıyede ıken kıa rıo sahıbıyıdım sımdı yenı hyundai i 30 cw mı beklıyorum demek ıstedıgım elma ıle elmayı karsılastıralım aynı segementekı araclar arasında hyundaı kacınmca daha ustun saygılarımla

Ersin bunu beğendi.
  14. AYYILDIIZ

AYYILDIIZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    hasan aydın

tamamen katılıyorum almanyada arac alırken hangı marka olursa olsun base modelı ıle alıorsunuz we ıstedıgınız donanım paketını ekletebılıryorunuz buna kul tablası veya cakmakılık bıle dahıl motor secenegı daha fazla elektrıklı cam secenegı veya aynalar ıcın elektrıklı ısıtma veya katlama gıbı hersey mevcut butcenıze gore ayarlatabılıorsunuz ama elbette teslımat suresı daha uzun turkıyedekınden

15. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bu Kısmı Bende Anlamış Değilim :D:D Sadece Bizim Forumda Sadece Hyundaiyi Kötüleyip Başka Markaları Yüceltme Var

AYYILDIIZ bunu beğendi.
  16. AYYILDIIZ

AYYILDIIZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    hasan aydın
    bazı yazım hataları yapıorum k.bakmayın lutfen

17. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yok Sizin Yazınızı Anladım :) Bende Neden Övüldüğüne Anlam Vermiş Değilim Onu Kasteddim:eek:

18. cemceylani

cemceylani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Türk insanı okumaz,kulaktan duyma bilgilere inanır..Aldığı arabanın bile kullanma klavuzunu okumaz,orasını burasını kurcalayarak öğrenir,Hyundai ön yargısı da bu şekilde gelişiyor işte..
    Dikkat edin Hyundai markasını kötüleyenler daha önce Hyundai kullanmamış kişilerdir,Ben şu ana kadar Hyundai kullanıp ta memnun olmayan görmedim..Taksiciler bile düşünün o accentleri nasıl hor kullanıyorlar,araba bütün gün çalışıyor,arabayı almadan bindiğim taksicilere hep srodum,nasıl memnun musun arabadan? Adamlar çok memnunuz cevabı veriyorlardı hep,konfor yok tabiki eski accent taksilerde ama sorunsuz..Ki bunlar eski Hyundai araçları,yeni modeller ile kıyaslamak doğru değil..

Maalesef insanımız böyle,ön yargıları çok seviyor,birini övüp diğerini düşürmeyi seviyor..Araştırmaz,okumaz direk inanır bir adamın lafına..Hyundai ve Kia markaları mükemmel derecede yükselişte son yıllarda,her yerde sportage,i20,i30,Rio görüyorum..
    En güzeli de şu oldu,ben arabayı alacağım zaman bana 'aman hyundai alınır mı abi,beş yıl sonra kaporta elinde kalır aman ha' diyen komşumuz şimdi i20 alıyor :)

Murat1 ve Ersin bunu beğendi.
  19. AYYILDIIZ

AYYILDIIZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    hasan aydın
    slm arkadaslar bugun hyundaı ı 30 cw teslım aldım cok guzel bır arac beklentılerımı tamamıyle karsıladı en kısa zamanda fotograflarını yukleyecem herkese ıyı gunler dılerım

Murat1 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş