Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

şimdiki fiyatlarla 2012 i30

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda tmozyer tarafından 7 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. mathadore20

mathadore20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Distribütör de bu durumu göz önüne alarak yurtdışından ona göre pazarlık ederek aracı alacak, ona göre de uygun fiyatla pazarlayacak. Böylesi daha düzgün oldu bence. Güzel bir uygulama...

2. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben aracı alırken (tam model geçişinde ağustos ayında almıştım) başka bir müşteri de 2010 modelini aldı. benden sadece 1000 tl düşüğe aldı. bence de değmez. ama 2000 tl olsa düşünülebilirdi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifeninde sonunda amaç uzun seneler binmekse (10 sene civarı) aracı satarken ha 10 senelik olmuş ha 11 senelik, çok farketmez, aracın o andaki km'sine, durumuna, kazasına, boyasına göre değişir. denk getirirsin 11 yaşındaki arabayı aynı km'de 10 yaşındaki arabadan daha yüksek fiyata bile satabilirsin https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif
    o yüzden hemen olumsuz bakmamak lazım... arabaya alırken ne kadar az para versek o kadar kardır. ama arabayı alıp 2-3 senede değiştirmeyi düşünüyorsa insan o zaman düşük model almak mantıklı olmayabilir

3. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aslında yeni i30 çıkacağı zaman, bir süre bayilerde hem yeni hem eski kasa olacak. işte o zaman denk getirip mevcut kasayı uygun fiyata alabilir insan. i30'un şu anki fiyatları rakiplerinin en az 6-7 bin TL gerisinde. yeni i30'da bu fiyatlar artacak sanırım (bakınız accent blue ve elantra) ve i30 fiyatları rakipleri ile aynı olacak. zaten şu an uygun fiyatlı olan i30'lar yeni i30'lar çıktığı zaman 2-3 bin tl (belki daha çok) ucuza alınabilir. o zamanı denk getirirse insan, ve şansı da yaver giderse, çok uygun fiyata i30 alabilir. şu anki mevcut i30 fazlasıyla güzel zaten (tek eksiği baz versiyonda ESP olmaması bence), yeni i30 artık işin cilalısı gibi birşey. o kadar albenili araca da insan rahat binemez, stres olur https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gifinsanların nazarı değer yeni i30'ahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif
    güzel, konforlu, uygun bir araba alayım, illa son trend olmasına gerek yok derseniz bu zamanı denk getirmeye bakın

4. tmozyer

tmozyer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İlk geldiğinde tanıtım fiyatını yakalamak ve almak lazım...

5. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yuh diyorum ya, yaklaşık 2000 tl daha zam gelmiş i30'a. fiyatları iyice yukarı çektiler. yeni kasa gelene kadar biraz daha zam yaparlar. sonra yeni kasayla 1000-2000 tl daha zam yaparlar, sonra da çıkıp çok az bir fiyat farkı oldu yeni kasada derler. tamam euro-dolar falan artıyor ama bu kadar da zam olmaz ki. tüm markalar fiyatları inanılmaz artırdı.

6. kaanhan

kaanhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar ben aracımı iki gün oluyor alalı.dizel prime oto. aldım.2012 modellerin gelmesi nedern baksanız 2013 olarak sunulur deidler.çok araştırdıktan sonra karar verip aldım.47000 tl ye.

7. montana

montana Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Dostlar,
    Bende 2012 model dizel 1.6 team'ı bugün aldım.. Siyah renk ve 2012 model.. Liste fiyatı 43.250 liraydı.. 39.000 liraya aldım.. Umarım memnun kalırım. Aracımı 2 gün sonra teslim alacağım.

8. beyaz seytan

beyaz seytan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    hasan37
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

9. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    hayırlı olsun.ama keşke yeni kasayı bekleseydin gerçi bu kasalarda çok güzeldir ama banada denkgeldi satış hedefi uğruna 6,500 lira dşürdüler fiyatını ama yeni kasa dolayısıyla almadım
    Düzenleyen : mmt.88

10. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hayırlı olsun iyi ki yeni kasayı beklememişsiniz. Assan bu yeni kasa çıksa bile ne zaman geleceği belli olmaz. Gelse bile ne donanım olacağı belli olmaz. Oldum olası çok severim i30'u.

11. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yalnız yeni kasa gelirse ve fiyatıda iyi olursa assan türkiyede doğuşun elinden golf ün liderliğini alır i30 la tarih yazar.. yeni kasa çok iyi ve iddalı yeterki fiyatı şişirip uçurmasınlar markayı mercedes bmw sanıpda golfle aynı fiyatlara hatta golfdende pahalıya satmaya çalışırlarsa tam bir hayal kırıklığı yaşarlar..

tahminimde o yönde assan bu konularda çok acemi bir firma.. araçlarının rengine şekline kalitesine kanıp türkiyedeki 30-40 yıllık markalarla aşık atmaya kalkıyor aynı fiyatlara ama o 30-40 yıllık markayı insanlar artık isimlerinden alıyor renginden şeklinden değil assan bir türlü bu mantığa ulaşamadı..

12. montana

montana Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim dostlar.. Yeni kasa i30'un gelmesi 2012 sonu hatta 2013'ü bulabilirmiş.. Hem gelse bile bu fiyata alabilir miydim? Hiç sanmıyorum.. Bana göre i30'un bu kasası oturdu artık ve kronikleşen problem yaşama şanssızlığımız yok.. C segmenti bir araç için fiyat/performans/donanım baz alındıgında en iyisi bu idi.

13. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bencede öyle çok güzel bir tercih yapmışsınız güle güle kullanın c segmentinde astra j kasa alanlar ağlıyor dört gözden kasa çok iyi araç çok iyi ama gel görki berbat bir 1.3 multijetten bozma fiat motoru var arabada aracı götürmüyor süründüyor.. golf zaten bir dünya para.. en güzel tercih sizinki olmuş.

14. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    satış danışmanları elindeki aracı kakalamak için 30 takla atarlar.bu yüzden onların yalanlarına inanmayın yeni kasa i30 3 ay sonra türkiyede....ben erayı alırken değişiklik olmaz dediler,bej renk istedim 1 ay beklemen lazım dediler,1 hafta sonraki eralara esp koydular ve bej rengi mavi rengi geldi,ama ben biliyordum acelem vardı bile bile aldım orası ayrı konu....
    volkswagendede aynı oldu çünkü ben aldıktan 1 ay sonra yeni kasa çıktı,ama satış yapanlar 2 sene sonra çıkacak demişlerdi. bu yüzden satış danışmanının hiç bir lafına inanmayın.

renk sorarsınız fabrikada bile yok,en az 1 ay sonra gelirderler,2 gün sonra o renk araç gelir.....Tek amaç elindeki hazıraracı size satıp aylık hedefine ulaşmaktır.

Yine söylüyorum aldığınız araç fıstık gibi bir araçtır.yeni kasa çıksa bile yinede piyasada imrenilecek bir araçtır.heleki cv modeli daha da güzel.

dediğiniz gibi sorunsuz.tabiki yeni kasayı bu fiyata asla alamazdınız

güle güle kullanın
    Düzenleyen : mmt.88

15. montana

montana Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yeni kasası geldi diye eskisi yabana atılacak bir model değil bana göre i30.. Hyundai yeni çıkartacağı i30'a farklı bir isim verseydi keşke.. Zira mevcut olan i30'lar yeni yeni popülerite kazanmaya başlıyordu diye düşünüyorum.

Yeni kasalar cidden cep yakacaktır şüphesiz.. Düşünün, benim aldığım team paketi dizel motora sahip aracın liste fiyatı 43.250 lira.. Paraya bakın:) Yeni kasa dizel start pakedi almak isteyenler 50 bin lirayı gözden çıkarmalılar ve Hyundai fiyat politikasını yeni i30'u çıkarmadan evvel gözden geçirmeli. Bazen fazla özgüven iyi değildir.

16. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4

Bence de i30'lar son zamanlarda çok tutmaya ve insanlar tarafınfdan kullanılıp beğeni ve güven kazanmaya başlamıştı. Ancak otohaberde okumuştum sanırım hyundai yeni i30'un fiyatını makul ve uygun yapma sözü vermiş Almanya'da zaten golf'ten 2500 euro daha ucuz çıkacakmış piyasaya

17. montana

montana Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2012 model mevcut kasaların dizelleri 43,250 liradan başlıyorsa yeni kasaların fiyatı ne kadar uygun olur o da ayrı bir konu:)

18. yorem44

yorem44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim i30 benzinli mode otomatik aracım var özellikle şehir içinde çok yaktığından aldıktan 3 ay sonra gaz taktırmak zorunda kaldım. Dizellerde nasıll olur onu bilmiyorum ama otomatik araçlarda yakıt biraz fazla gidiyor. Bunun yanında kullanma rahatlığına diyecek laf yok, özellikle dur kalk, rampalar debriyaj derdine son :)
    Yalnız 2012 yeni modelin eli kulağında bence çünkü diğer markaların hepsi aynı seğmentteki araçlarını yenilediler. Alcaksan yeni modeli tavsiye ederim , farlar arka dizayn çok süper olmuş. Ben bile satıp bunumu alayım diyorum ama ÖTV vergisi belimizi büküyor... :( [​IMG]

19. ahmetaykac

ahmetaykac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yeni kasa i30 lar ne zaman gelecek bakalım,gidip test sürüşü yapıcam https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

20. tmozyer

tmozyer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selamlar, Yeni kasa en geç Mart ayında showroomlarda diye bir bilgi aldım. Zaten yeni kasa gelene kadar i30 a galerilerin ellerindeki araçlar dışında yok çekiyorlar. Benim tahminim daha da erken gelecektir...

Bu Sayfayı Paylaş