Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Simdi Guncelledi Hyundai, Fiyatlar Ucmus! Memleket Nereye Gidiyor?

'İ20 Forum - Club' forumunda leolas tarafından 2 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

1. ayzek11

ayzek11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    178
    Ad Soyad:
    murat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Az bile yapıyor bu hükümet,size bir kitapçık fırlatarak devleti iflas ettiren memur maaşı ödeyebilmek için 10 tane devlete para dilenen memlekete bir çivi dahi çakmadan 22 tane banka batıran vs vs vs yapan hükümet lazım..
    Oh olsun az bile yapıyor 2013 mayıs haziran ayında her yeri yakıp yıkıp devleti 150 milyar dolar zarara uğratanlara ambulans yakanlara alkış tutarsınız,ama burada onlarca krize rağmen nükleer santral temeli atmak üzere olan bir hükümete benzin için veryansın...14 yıldır bolu dağını delemeyenlere sözün varmı....
    Bir arkadaşta üniversitede 25 liraya yemek yiyorum diyor,yaz adını üniversitenin yaz hadi....Ege tıp fakültesinde yemek artı yatak 150 Lira aylık...nerede bu 25 liralık yemek..
    Gemicik gemicik diyor bazıları, ağzınıza 2 milyon liralık posta telefon faturasını ağzınıza almıyorsunuz niye işinize öyle geliyor değilmi...
    Susayım susayım diyorum ama yok..meydanı boş bulan sallıyor...

Son düzenleme: 4 Şubat 2017
  2. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    devlet üniversitesinde yemek 10 lirayı geçmez özeldede okulun kendisinde 25 lira mümkün değil imkanı yok.... neyse fazla söze gerek yok hocam herkes neyin ne olduğunu gayette çok iyi biliyor maksat muhabbet olsun işte laf olsun..........

abdullah3471 ve ayzek11 bunu beğendi.
  3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,199
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Tencere düşmüş kapağını bulmuş , sırt sırta verin atın tutun !

iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi

SaMeTT bunu beğendi.
  4. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kim tencere kim kapak önce bunu bilelim. bu tarzda cümleler kurmaya ne gerek vardı yani şimdi size bir hakarette bulunan oldumuda bunu yazma gereksinimi duydunuz? verilebilecek mantıklı cevap var ise konuşalım yoksa bu mevzuyu konuşmaya hiç gerek yok. Çözüm öneriniz varmıdır yokmudur?

abdullah3471 ve ayzek11 bunu beğendi.
  5. MUSTAFA KEMAL DEMİRDELEN

MUSTAFA KEMAL DEMİRDELEN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    MUSTAFA KEMAL DEMİRDELEN
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Diğer ülkelerin vergi oranı ile karşılaşırma yaparsak aşırı vergiyi görürüz.Çözüm üretimi arttırmak,vergiyi değil!

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Köksal, Uğur K, SaMeTT ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  6. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,199
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Konuyu siz ve arkadaşınız açmışsınız , yakışacak cevabı vermeye çalıştım , sizin hakaretleriniz yeni değil bunu siz de biliyorsunuz o tartışma günlerimizi asla unutmam.

alper4159 bunu beğendi.
  7. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,199
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Bir topluma daha kötüyü gösterip daha da kötüyü kabul ettirmeye çalışmak , sıtmayı gösterip , ölüme razı etmektir , bu ülke ve bu halk bunları hak etmiyor .

8. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Konuyu ben ve arkadaşlarımmı açmış konuyu açanı tanımıyorum bile bence verdiğiniz cevap bize değilde bize yakıştırdığınıza göre kendinize yakışmış olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

abdullah3471 bunu beğendi.
  9. Göksenin Arda

Göksenin Arda Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    'Az bile yapıyor bu hükümet' yani tercih meselesi tabi hani insanca bir yaşam sürmeyi istemeyen bi insansan tabiki bu hükümetin yaptıkları sana az gelecektir yahut katlana katlana katlana artan terör ölen askerler siviller 15 sene önce hiç olmayan canlı bombalarla tanışmalar 4 lira olan dolar her türlü mal ve hizmete yapılan hayvani zamlar yüzde 110a varan dalga geçme boyutuna ulaşan ötv'ler 2002den bu yana 3 kat artan icra dosyaları alıp başını gitmiş dış borç 2 haneli işsizlik rakamları milyon dolarlara alınan 'gemicikler' (utanmayın artık yahu bundan gemi var gemicik var) bunlar da sana az gelecektir.Zamanında devletin her yerinde çil yavrusu gibi konuşlandırıp desteklediği dizine kapanıp elini öptüğü fetö şimdi kendisini devirmeye çalışınca tüm fetöcüleri içeri alan ama kendisine ve yandaşlarına sıra gelince kandırıldık diyip paçayı sıyıran hükümetiniz , basını sivil toplumu farklı görüşleri susturan hükümetiniz tabiki az bile yapıyor.Gezi olaylarına hala bir ağaç yüzünden ülkenin anasını ağlattılar diyebiliyorsunuz helal olsun yani ne deyim ne teröristliğimiz kaldı ne bölücülüğümüz kaldı o zamanlar halbuki mesele ağaç meselesi değil bu illetin cesaretli insanlarının yukarda yapılanlara artık tahammül edemeyişiydi haaaa bu arada reyisiniz de tutup ne dese beğenirsiniz evde yüzde 50yi zor tutuyorum dedi vay be yüzde 50nin başbakanı tabi sadece ne diyecekti ki...Sizin gibilerse yukarda yazılanlara bir gün bile sesinizi çıkarmadınız bana ve benim gibi düşünenlere işinize öyle geliyor deme hakkın yok senin el insaf ölen askerler için bile bak hükümet seni destekliyoruz da noluyo bak habire askerimiz ölüyo diyemediniz.14 yıldır bolu dağını delemeyenler he :) yav ne yol asfalt fanteziniz varmış senelerdir hep yol asfalt neyse bolu dağında hükümetin size sağladığı mercedes yumurta kasa araçlarınızla yaylana yaylana gidersiniz artık.Yol bile yapamadılar ankaranın göbeğinde lastiğim patlıyo çukura sert düştüğüm için valla yol da göremedik onu da yapamadınız :) Ha ama hastaneler güzel bak
    Yukarda Ahmet abinin lafına da bayıldım bu ülkeye sıtmayı gösterip ölüme mahkum ediyorlar ve siz la boşver yol yapıyo daha napsın diyip şükrediyosunuz

shane_01 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  10. ayzek11

ayzek11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    178
    Ad Soyad:
    murat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Biz kimseye kötüyü göstermiyoruz,bugün savunduğunuz sistemi yönetimi düşünceyi söylüyoruz..dünden zerre kadar farklı düşmediğinizi iyi biliyoruz..2013 mayısından beriki uğraşlarınızın vardığı noktayı hükümete yüklemek ne kolay değilmi..sizin derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..
    Yaptığınız her faaliyet yorum üzüm için değil bağcı için...
    Öyle ki gökten taş yağsa hükümet istifa diyorsunuz,oysaki taş gökten yağmıyor,savunduğunuz düşüncenin yukarıdan attığı taşlar...yukarıdan taşı atıp,aşşağıya inip feryat figan ediyorsunuz...
    Bence ANAYASA MAHKEMESİNE gidin...

abdullah3471 bunu beğendi.
  11. ozgurcan333666

ozgurcan333666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kitap firlatti diye develuasyon oldugu donemin hukumetleri doneminde hicbir yer satilmamisti... Haziri satip bisey yapmak cok ta zor olmasa gerek !!!! Milyarlarca dolardan bahsediyoruz belki daha fazla... Su anda satilacak hicbir yer kalmadi en son havaalanlari kalmisti onu da gecen ay sattilar... Fark burada !!!! Onemli olan vatolani satmak degil uretimi ve ithalati arttirip yoktan var etmek.... Su anda ne uretiyoruz eskiden farkli olarak bir de onu soyleyiverin de hak verelim....

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Köksal, shane_01 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  12. ayzek11

ayzek11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    178
    Ad Soyad:
    murat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Milyarlarca dolar derken ...Bu konuda son yazım olsun..satılan hangi kurum devlete zarar ettirmiyorduda,batanı sattılar diyorsun,esas vatanı satan o kurumları zarar ettiğini bile bile sattırmayıp çiftlik gibi kullananlardır...ben İskenderun demir çelikte 3 yıl okuyup çıraklık ettim.. Kardemir zarar ettiği dönmede halka arz edildiği ertesi yıl kara geçti..isdemirin ise bir çok kısmı satıldı zarardan kara geçti..o zaman 10bin işçiyle çalıştırılan fabrika 3bin işçiyle devam etti,devlet zarardan kar etti satıştan kar etti üste vergiden kar etti vs vs vs..şimdi kim satmış vatanı.... bulgaristan Sovyetlerden ayrıldıktan sonra bir demir çelik fabrikasını 1 dolara sattı..

13. ozgurcan333666

ozgurcan333666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aselsan,turktelekom,ataturk hava limani da mi zarar ediyordu ?????

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  14. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,199
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Beni Ana muhalefet Lideri sandınız galiba , ne Anayasa mahkemesi , ne taşı ne başı ? Dostum ben fanatik bir siyasi değilim , ülkesinin geleceğini düşünen , iyiye iyi kötüye kötü diyen sade bir vatandaşım , kendince gaza getirip , bu arada kahraman olmak istiyorsun galiba ,
    yazık bu ülkeye , yazık bu insanların arasına bu nifakları sokanlara yazık çok yazık.. Şehitlerimize rahmetler diliyorum , şehitler arası eşitsizliğin de kaldırılmasını istiyorum.

Köksal ve mektuplar bunu beğendi.
  15. Network

Network Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    119
    Ad Soyad:
    Uğur
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Bir gecede telefonlara %20 ler geldi. Başka ürünlerde de bu şekilde ciddi artışlar var.
    Bu firmaların ve genel olarak artış oranlarına göre (Ar-Ge konusunda çok önemli çalışmalar yapmaktan kaçınmalarını çok eleştirmeme rağmen) çok ağır yatırımlar yapan, ülke ekonomisine direkt olarak etki edebilecek potansiyele sahip araç üreticilerinin fiyatlarla oynaması çok normal.

Ekonomik yük hızlı bir şekilde ağırlığını hissettiriyor. Futbol maçı izler gibi değil de biraz daha adil ve detaylı düşünmek lazım ekonomik olarak iyi durumda mıyız kötü durumda mıyız diye.

Köksal, ozgurcan333666 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  16. MUSTAFA KEMAL DEMİRDELEN

MUSTAFA KEMAL DEMİRDELEN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    MUSTAFA KEMAL DEMİRDELEN
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Şiddetle tartışmayı susturmak istiyorsan aklen düşünmüyor demeksin,tavuklara yem atılırken yumurtalar toplanır!Durumdan memnun olmak veya memnun olmamak eşittir.Diğer fikri susturmak istiyorsan saklanan birşeyler vardır.Dolar artıyorsa kazananı vardır.Satılan devlet sanayileri külli zarar içindeyse satın alan niçin alır?Zamanında çok fazla çalışan olduğu doğrudur.Şu anda oralarda çalışanların aldığı maaş da asgari ücret ayarındadır.Son hükümetin de hiç hatası yok demek eşyanın tabiatına aykırıdır.Geçmişteki hükümetlerin suçu büyüktür!Bu hükümet de 15 yıldır tek başına iktidardadır.Hataların bugünkü sorumlusu da tabiiki hükümettir.Bir iktidarın sorumluluk üstlenmesi için kaç yıl gerekmektedir?15 yıl daha kaç yıl olmalıdır? 25-50-100? DSP iktidardayken sinirden köpürüyordum,çünkü alım gücüm aniden düşmüştü.Akpartiye oy verdim,şimdi vermeyeceğim,çünkü ben hiçbir partinin bekçi köpeği değilim.Hyundai'nin yenisini alacağım,derdim vergilerle kazıklanmamak.Bana ne partiden purtiden,Almanya'da ataç fiyatlarına bir bakın!Kazıklandığımız açık!Üretim şart,yerli üretim şart.Sokakta köpek beni ısırırsa sorun olur benim için,evimdeki köpek ısırıyorsa "hadi benim köpeğim nolur biraz daha ısır" demem!Bir fikrin kölesi olmayın,öğrencisi olun,diplomayı alınca da hoca olun! Hyundai iyidir,binerim,bana binmeye kalkana da "ben Hyundai miyim?" der indiririm.Daha sakin konuşalım Hyundai kardeşleri!

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Köksal, ozgurcan333666 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  17. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Susayım diyorum ama olmuyor. Ayzek11 soracağım sorulara cevap verebileceğini bilsem tartışmaya girecem ama olmuyor.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  18. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Emre bu konular uzerine okul okudun yada okuyorsun hala. Cidden cozumlerin ne olduğunu bilmiyor musun ?

19. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,199
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Susmakta bir erdemmiş , bu gün @ayzek11 bana Anayasa Mahkemesine gidin dedi ya , kendimi bir anda TBBM üyesi laciler içinde muhalefet safında vekil sandım , güldürdün beni .

iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi

20. MSI

MSI Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,898
    Ad Soyad:
    Mahmut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Konuya dahil olmadan bir şeye açıklık getireyim. ASELSAN KIMSEYE SATILMADI.
    DESTEKLI SALLAYIN !!!
    Sahibi
    "Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı" dır.
    Kötü konuşmak istemiyorum. Kulaktan dolma bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyi KESİN artık !

Tekrar söylüyorum amacım konuya dahil olmak DEĞİL !

ASELSAN ' ı Atma muhabbetinize ortak etmeyin.
    Ben Aselsan' dan konuşuyorum bana cevap verecek olan varsa sadece ASELSAN hakkında yazsın.

by MSI

Son düzenleme: 5 Şubat 2017
    abdullah3471, Emre ve MSC bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş