Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Simdi Guncelledi Hyundai, Fiyatlar Ucmus! Memleket Nereye Gidiyor?

'İ20 Forum - Club' forumunda leolas tarafından 2 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

1. leolas

leolas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    119
    Ad Soyad:
    e. mirza
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Ama bakın bizlerde de sıkıntı var ciddi anlamda artis bi milletiz. Az buçuk eline para geçen anında krediye girip lüks araç alıyor. Ben bazen düşünüyorumda şimdi bile bu haldeyse demekki ötv olmasa, benzin, köprüler,yollar, vs vs. ucuz olsa yollarda iğne atılsa abartısız yere düşmezdi. 15 milyon nüfus varsa şehirde en az 10 milyon araba olurdu.

2. Bgc71

Bgc71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    245
    Ad Soyad:
    John Doe
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CRDI (2014-201X) MD
    Olsun arkadaşım nolacak kendi parası değil mi isterse 3 tane araba alır ama sorun o değil ki 1 araba alıyorsun 1,5 araba devlete veriyorsun yazıktır günahtır. Eğer dediğiniz gibi olsa gider bende alırım eşimede alırım kendimede alırım araba sonuçta devlet almayın diye onu yapmıyor ki resmen kazıklıyor. Ben sizin ne demek istediğinizi anladım fakat keşke herşey ucuz olsada millet gönlünce araba alsa.

3. leolas

leolas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    119
    Ad Soyad:
    e. mirza
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Demek istediğim bu işte. eşinede alır, çocuğunada alır bitane de yedek dursun diye alır. Sonra burda konu açarız her gün sokakta park yeri yok, trafik yüzünden sokağımdan bile arabayla çıkamadım diye. emin ol bu durumlar olurdu. Tabi ki bu ötv yi veya pahalılığı savunuyorum anlamına gelmiyor. Ama hayatın gerçekleri bunlar.

4. Bgc71

Bgc71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    245
    Ad Soyad:
    John Doe
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CRDI (2014-201X) MD
    Senin imkanın olsa ve ihtiyacın olsa almaz mıydın 2 araba ? Eşimin iş yeri 40 km benim iş yerim 30 km serviste yok. Durumlar imkan verse neden alınmasın ki :) Araba lüks değil gerçekten ihtiyaç. Şimdi nasıl peki aldık 1 araba ne o kullanıyor nede ben. Garaj güzeli olmaya devam ediyor. Bu gidişlede daha çok eder.

5. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    80 milyonluk nüfusun 20 milyonu tek şehirde olursa trafik sorunu elbet kaçınılmaz olur ama bu başka bir konu tabi ki.

Milletin kredi vs saldırması bence içimizdeki zengin gösterme ezikliğinden. Abd de yaşayan İlkay Zaman ın videolarını takip ediyorum "ferrarisi olan da ucuz arabası olan da burda aynı muameleyi görüyor, kimse ferrarisi olanı üstün gözle görmüyor" diye belirtiyor. Ucuz olunca kıymeti olmuyor, biz zorla alabildiğimiz için kendimiz de fazladan değer veriyoruz araçlara.

Umr, turknavy, Göksenin Arda ve 3 kişi daha bunu beğendi.
  6. Fikret Adil

Fikret Adil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    104
    Ad Soyad:
    Fikret Adil
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Memleket daha da kotuye gidiyor. Refah icinde olacagimiza daha da kotuye gidiyoruz. İsin daha da kotusu kimse sesini cikartip da devlete ne yapiyorsun sen bu zamlar nedir petrol aldi basini gitti. Petrol fiyatlari dusukken bize bisey yansitmadilar. Yeter bu vergiler diyemiyor. Derse de basina kotu seyler geliyor :(

LG-H860 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canarslan006 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  7. ggunes

ggunes Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    811
    Ad Soyad:
    GGUNES
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ocak ayından itibaren 2017 fiyat listesi acıklayan bazı markalara, gidip 2017 model istiyorum dediginizde "efendim Mart ayının bilmemkacıncı haftası stoklarımızda olacak" derler.

Hyundai; yerli modellerinde 2017 temin edebiliyor ama ithal modellerde Mart ayında ancak getirebilir.

Martta gelecek arabanın fiyatını da Ocakta Subatta sunmak dogru değil zaten.

Öte yandan i30 1.0 TGDI manuelin baslangic fiyatının 75000 seviyelerinde olacagini duydum.
    Aman yarabbim diyorum.
    Gerci Symbol dizel otomatik bile 81.200 TL olmus:confused:

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  8. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Resmi sosyal medya hesaplarına yazdım bakalım diğer modellerin neden açıklanmadığı hakkında bir açıklama gelecek mi? Arkadaşlar gerçekten araç alma işi harbi zora girdi. Ciddi rakamları gözden çıkmak gerek. Şahsen ben eğer ki ihtiyacım olmasa asla ama asla araca binmem onu da açık ve net söyleyeyim. Araç alma ve kredi konusuna gelince insanlar özellikle memur kesimi ne akar ne kokar misali yaşar bende dahil. Eğer kredi işine girmez isek asla ama asla bir yatırım yada bir eksiğimizi gidermemiz mümkün değildir. O yüzden özellikle kredi kullanan kesimin büyük bölümü memurdur. Bakmayın işte memurun evi var arabası var muhabetlerine evet vardır ama hepsi kredi ile alınmış uzunca zaman ödenmesi gereken bir borç altındadır. Bende öyleyim. Gönül ister ki sürekli vatandaş fedakarlık yapıyor devlet de yapsın hadi ÖTV alıyorsun da KDV alma bari en azından firmalar da canlansın sonra ekonomiye para akışı olsun ama bizim ülkemiz de sürekli vergi dinimiz imanımız vergi oldu. Bu kadar vergi çok fazla arkadaşlar çalıştığımız kazandığımız tüm paranın büyük bölümü vergiye gidiyor. Yeni ÖTV düzenlemesine araç ham fiyatının %63 vergi mi olur? Böyle bir vergi anlayışı asla ama asla kabul edilmez. Hayatımda benim kazandıklarına %50 zam hiç görmez iken vergi ödeyemeye geldiğinde şu duruma bir bakın.

9. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    bu fiyatları gördükçe ağlayasım geliyor bakın ben 23 yaşında bi öğrenciyim vatanımı seviyorum topraklarımı seviyorum ama ben geleceğimi bu ülkede parlak görmüyorum bu ülkede kalmak istemiyorum bu duruma neden düşüyoruz biz bukadar yüksek zamlar fiyatlar gerçekten bunalttı ya okulda yemekhane dışında başka yerde yemek yenmiyor bir tabak saman tadında yemek içecekle beraber dışarda 25 lira olmuş tamamen dışa bağımlı bir ülkeyiz dolar yükseldi ve şuan daha hiç birşey yavaş yavaş şirketler karları azaldığından zam yapıcak su bile pahalanır bu gidişle ve piyasadan dolar çekmek doları düşürmez değerini arttırır allah sonumuzu hayır etsin valla bişey demiyorum

10. ozgurcan333666

ozgurcan333666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Gemi ve yatlarda alinan kdv bugun suresiz olarak kaldirildi.... Haydi arabalarimizi satip gemicikler aliyoruz... Ise artik gemilerle gideriz !!!!

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)

Demek ki zenginler çok paraları gitti için vergi de vermeyelim dediler kabul gördü ama vatandaş orta kesim nasıl olsa çatır çatır vergi ödemeye devam ediyor ödesin dursun. Şu yapılan uygulamanın bir tane sadece bir tane mantıklı yanını gösterin dişimi kırayım

12. ozgurcan333666

ozgurcan333666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Olurmu canim bize mantiksiz gozukebilir ama aslinda cok mantikli tarafi var.... Gemicik filosu kurmak cok mantikli mesela....gerci bizi ilgilendirmiyor gemicikleri olanlara yariyor.... 1 hafta once i20 style pan dizel aldim aracin fiyati 34 bin liraymis kdv+otv 33 bin !!!!!!!

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Salvodorcu

Salvodorcu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    148
    Ad Soyad:
    Ata Öz.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    eyiyeee gidii yaaa

Asel Kaan Efe ve ozgurcan333666 bunu beğendi.
  14. Gorazul

Gorazul Guest

Duyarsız toplum, sıfır tepki.

15. Sekoc

Sekoc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    492
    Ad Soyad:
    Emrah Topçuoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Düşmez fiyatlar. O kadar yazmıştım ama sildim. Düşmez. Nokta

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. msendogan33

msendogan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Melih Şendoğan
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    2014 Aralıkta 42.500 'e aldığım elite blue i20 , 2 senede 20.000 tl zam gördü.İnanamıyorum.Ama müstahak.Nokta.

Hakan07 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  17. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,112
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Bazıları da züğürt tesellisi " 2 el aracım değer kazandı " diye seviniyor , uçmuş arkadaşım sıfırında , 2 el artsa ne olacak , satın alan 2 elde 2 katda masrafını alır.

iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi

Köksal bunu beğendi.
  18. Göksenin Arda

Göksenin Arda Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Bizim insanımıza iyi oluyo i20 1.2 jump'ı 70 milyar yap benzini 10 tl dizeli 9.5 tl lpgyi 8 tl yap gıkı çıkmaz , belediye otobüsüne metroya zam yap 1 gün konuşulur en fazla , her türlü meyve sebze ete zam yap halk kırmızı ete hasret kalsın gene gıkı çıkmaz ne der bizim halkımız? BUNA DA ŞÜKÜR der başka da bi şey demez.Malesef bu halkın %50 %60 oyunu alan hükümet de yav demek ki millet bu yaşam koşullarından memnun bak kimse eylem falan da yapmıyo zaten bombalardan da sindi millet e ozaman zamlara devam der durur.O kadar öfkeliyim ki ülkemin bu durumuna da bu hale getirenlere de... Buraya satırlarca şey yazdım da sildim işte lanet olsun

19. Adanus

Adanus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    48
    Ad Soyad:
    Efe
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Kesinlikle katiliyorum.Cok kisa surede bu kadar artmasinin yansimasini ayni kaldigi surece her gecen ay dahada fazla gorecegiz.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  20. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    internet ortamında bu tarz mevzuları konuşmaktan nefret ederim hatta okumayıda sevmem ama kendimce bir kaç şey söylemek istedim. 2016 yılında 1 milyon tane sıfır araç satılmış bu rakam hiçte fena değil gibi sanki... şuanda siyasi görüşümüzü bir kenara bırakıp düşünelim Türkiye'nin vergilerden başka gelir kaynağı varmıdır acaba? devlet xxx kadar halktan alacağı parayı akaryakıttan almazsa elektrikten alacak ondanda almazsa x bir şeyden alacak yani bu para bir şekilde bizden çıkacakmıı çıkacak. İnsanlar bazen sırf muhalif olmak için ne olursa olsun karşı çıkıyorlar yanlış olduğu aşikar olunan konularda bile muhalif olunabiliyor zaman zaman.
    Peki soruyorum çözüm nedir acaba bu tarz zamlara tamamen karşı olanlardan çözüm içerikli bir kaç cevap istiyorum, bilmiyorum madem öğrenmek isterim..
    umarım herşeyin hayırlısı olur..

ayzek11, sunbeki ve MSI bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş