Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sigortada yeni dönem

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda kamu78 tarafından 19 Ocak 2013 tarihinde açılan konu

1. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    3 ay önce starexime 322 tl ye sompo japandan yaptırdım.Böyle adaletsizlik olmaz.Aracı işim için kullanmasam satarım.Bakalım daha nelere katlanacağız.:mad:

2. sdiect

sdiect Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Hakan Yıldız
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Valla biz böyle herşeye razı olursak,her yapılandan kendimizi memnunmuş gibi gösterirsek,başımızdakiler bizleri iliklerimize kadar emmeye devam edeceklerdir.Maalesef haksızlık karşısında susan bir toplumuz.

3. Suspect

Suspect Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    mustafa parlak
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bugün acentayı aradım,yeni araç aldım 3 gün önce sigortasız geziyorum acil bi sigorta yapalım dedim.. Bana 417 -730 TL arası rakamların oldugunu söyledi 1.4 Doch 2006 Getz için..bende bi araştırıp sana dönerim dedim.. sigortam net'e başvurdum onlarda eski sattıgım aracın hasarsızlık indirimini kullanacaklarını ve 305 TL ödeyebileceğimi belirttiler.. Tekrar acentayı aradım dedim abi sürekli sana yaptırıyoruz niye bu fark dedim,oda yanlışları vardır olamaz dedi.Birsüre sonra beni aradı aynı fiyata yaptıgını söyledi ve policeyi mail ile yolladı..Ayrıca banada teşekkür etti bu uygulamadan haberlerinin olmadıgını söyledi..(satılan aracla birlikte sigortada ölür diyordu)

4. sonatım51

sonatım51 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    691
    Ad Soyad:
    erkan açıkgöz
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    sigorta fiyatlarının artış sebeblerinden biri vefat halinde ödenen sigorta bedelinin devlet tarafından 60,000 tl den 250,000 tl çıkarılması olarak gösteriliyor. sigortanın aşağıya çekilmesi devbletin bu bedelide düşürmesi gerekiyor

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    illere göre trafik sigortası saçmalığı artık bitmeli, istanbulda hiç kaza yapmadan kullanan biri, sadece 34 plaka olduğu için fazla ödememeli. iyi sürücü cezalandırılıyor, kazalı araçları sigortadan toplayıp satan şebekler oluşmuş, adamlar sadece bu işi yapıyor. araçları kazalı veya pert ucuza alıp sigortadan topluyor, uçuk karlarla köşeyi dönüyorlar. bu işin içinde maalesef polislerde var. sigortadan yapılmayacak kazalar bile sahte, düzmece tutanaklarla sigortaya havale ediliyor. namuslu vatandaş, iyi şöför her zaman cezalandırılıyor

6. emrecan

emrecan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısın

7. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    zorunlu trafik sigortası kaza yaptığın anda karşı tarafın zararını karşılamak için yapılan birşeydi. şimdi kaza yaptığınızda cebinizden birsey cıkmıyor sucsuz iseniz ama sonraki sigotanızda acısını cıkarıyorlar. şimdi sonuca bakarsak yine parayı biz ödemiş oluyoruz. hiç kaza yapmayanların sigorta bedelleri şirketlere kalıyor o ne ala mualla.

sigorta fiyatlarının artması tamamen üçkağıtçılık.

adam alıyor doçu gidiyor fren patladı 4-5 arabayı sanki türk filmindeki gibi hasar veriyor. bir kişinin sigorta tüm parayı ödüyor tabi araçlarıd a kendileri yapıyor para cebe kalıyor doçu sürüp kaza yapan arkadaşa da bir daha sigorta yapmıyorlar iş iki dk da döndü

ee tabi sigorta şirketlerinin zarar etmemesi için para nerden çıkacak senden benden devlet ne işe yarayacak poliçe bedeli artacak ki aldğı vergi yüksek olsun.

herkes bir örnek veriyor son örneklerden biri de benden gelsin.

çocuk esirgeme kurumundan ailelere evlatlık verilen çocuklara 500 lira gibi bir yardım yapılıyormuş her ay için. amaç çocuğun aile ortamına alışmasıymış aile içinde büyümesiymiş. bu sebeple resmi olmadan evlatlık alınan cocuğa bakan aileye devlet 500 gibi bir yardım yapıyormu. vay yavrum vay sen onu benim külahıma anlat

bir cocuğun devlete maliyeti 2500-3000 lira aylık aile ortamına alışması için 500 lirada yardım veriyor şimdi burda devlet çocuğu mu düşündü yoksa kendi cebini mi?

Bu Sayfayı Paylaş